14374
Foci VB 2010
-
#1311 Algéria majd vasárnap játszik Szlovénia ellen. Igazából ez nehéz tippes meccs, mert egyik ország csapatait se ismerem igazán. Bár ha tippelnék akkor 0-1 Szlovéniának -
karajjj #1310 pont olyan, mint az írek elleni odavágó volt, ott viszont a végefelé annyira nyomtak már a franciák, hogy Anelka csak begyötört egyet -
#1309 eegen mondjuk, egyénben nem rosszak, de együtt..:( az Uruguayiak meg szerintem túlzottan tartanak tőlük -
#1308 félidőbe henry vagy cissé be, govout meg küldjék már el a halálba -
karajjj #1307 Dragonka, szerintem nem neked való ez a foci VB... -
#1306 Kemény meccs, bár igazából egyik csapat sem szegezi a másikat a kapuja elé..főleg Uruguay -
#1305 Holnap Algéria X lesz, nem? -
#1304 remélem :D -
karajjj #1303 majd a negyeddöntőben már meglesz :D -
Monoton #1302 Más meg nincs :( -
#1301 mondjuk franciák most megleptek, az elmúlt meccsekhez képest egész jól játszanak, csa tényleg mint a kommentátor is mondta, nincs meg az összhang. -
#1300 itt egy se működik nálam meg nem is láttam itt se csak flash alapú lejátszót -
#1299 Jó meccs, nem gondoltam volna, hogy már az elején ezek egymásnak esnek. -
Monoton #1298 katt -
#1297 Ez a Forlan hatalmas spíler. -
#1296 linket plz -
#1295 azért tőle nem ezt vártam ebben a helyzetben :| -
#1294 Sopcaston a CCTV5 -
karajjj #1293 ejjj baze Govou :S -
#1292 húúú g#ci de de kivagyok ettől a köcsög dudától... anyjuk picsájába feldugnám... #&@##<}~·ð## -
#1291 az flashes és nem. -
#1290 nem tom it idegesít, szvsz semmi baj nincs vele, nem idegesítő -
Cat 02 #1289 Indavideos nem jó ?
Vagyis az a sportgezas. -
#1288 Nem tud valaki streamot, ami nem silverlightos, meg flash-es, hanem media playeres, és nincs lekódolva?:( -
#1287 geci zümmögést itt se hagyják abba beszarok :D -
picco #1286 - moderálva - -
#1285 A Chelseaben tavaly gólkiráy volt, illetve az angol bajnokság gólkirálya is. Idén sem játszott rosszul, szóval tartogathat meglepit.
Nem olyan rossz a francia keret, bár Henryt hiányolom, bármilyen pocsék formában van is, fontos góloakt tud szerezni a semmiből is. -
#1284 francia alázás lesz -
IXEMGabeo #1283 ebből a csapatból maximum Ribery lehet veszélyes, de ő sincs valami nagy formában...Anelka fényévente egyszer rúg egy 5 méteres gólt nem is értem a Chelsea minek tart még igényt rá amikor a 2008-as BL döntőben is elhibázta a büntetőt... -
#1282 hopp nem akartam válaszolni :D -
#1281 no Henry nincs a kezdőben? -
#1276 kenákku srácok,be avgyok ...... xdddd .. jó vol a mecs,jött is egy kis pénezcske :DDDDDDDDDDDDD 1X-re ratmak,jött is egy pénz xd 14.700 fohint !!!!!!!!!!!!!! kenákó!!!! dzábszuláni -
#1275 -
#1274 Nemsokára tovább robog a vonat, jönnek a franciák, :)
Kíváncsi leszek a játékokra. -
#1273 Szabdság téren oriás kivetitő ha eddig nem voltt még :D -
#1272 Itt az m1 linkre kattints bal oldalt kicsit lejjebb
vagy regelj az index.hu-n és ott is fasza minőségben nézheted. -
#1271 jó ennyi idő alatt megtalálom :D ha van -
#1270 lusta vagyok keresni.. magyar kommentátoros streamet hol találok.. fent a link gondolom angol -
IXEMGabeo #1269 ennyire idegesít mindenkit ez a hangszer? csak én nem foglalkoztam evvel a "zuluvelával" vagy mivel, hanem inkább a meccsel? amúgy fel nem foghatom Mexikó hogy szúrta így el:S -
karajjj #1268 akkor lemaradtál a meccs lényegéről :D szűk egy óra után pörgött fel mindkét csapat