14374
Foci VB 2010
-
#1351 lol, piros lap xD -
#1350 de iggen!
ÉS PIROS!!!! :DDDDDD Ez a srác hamar bemutatkozott és le is köszönt :DDDD -
karajjj #1349 jó csere volt Lodeiro -
#1348 eléggé csoportelsőnek kéne lenniük... -
#1347 nem fogják -
#1346 http://addat.hu/938ce74d/World-Cup-2010.xls.html -
#1345 Ezt a meccset ha egy góllal is, de meg kell nyernie a Franciáknak! Ez nagy esély lehet a továbbjutáshoz -
karajjj #1344 végre :D -
Monoton #1343 Ejj ezt be kellett volna lőni. -
karajjj #1342 feltette a kezét, hogy ne essen rá -
#1341 Ez elég bunkóság volt, hogy Toulalant ellökték onnan. Mégcsak nem s szándékos volt a szabálytalanság. -
karajjj #1340 volt már linkelve legalább 5 féle -
#1339 Hi sràcok most nincs olyan excel program amine beìrod az eredmènyeket ès az automatikusan kiszàmolja hàny pontja lett a csapatnak?? -
#1338 kéne már a gól :| -
IXEMGabeo #1337 Forlan jól tolja... -
#1336 Vagy úgy hozzászokunk, hogy követelni fogjuk az európai meccsekre ezt a nyavaját, mert anélkül már fura :) -
#1335 nemjó, egy hónap alatt úgy megszokja, hogy azt fogja hinni kezdődik valami VB meccs :D:D:D:D -
#1334 Akkor legyen ez az ébresztőhangod -
karajjj #1333 Maloudát hozza már be Domenech -.- -
#1332 Én IE-t használok, de próbáltam FF-el szűz gépen is és akkor sem ment :| -
#1331 HTXVM ^^ -
IXEMGabeo #1330 nem is idegesítő sztem... -
#1329 ehh látom közben linkelted, sry -
#1328 pedig nem lehet...klikk -
#1327 Nem lehet eltűntetni a vuvuuzela hangját a tv közvetítésekből -
#1326 Szerintem meg fújják ott ahol nem iegesít halálra 2 milliárd nézőt. Ki kéne tiltani a pikulába a meccsekről... -
karajjj #1325 most már jó -
#1324 nah most náézdmeg slickpapa -
#1323 Mekkorát hazudnak, hogy nincs olyan technika, amivel ki lehetne szűrni a zajt. Ja 1971-ben tényleg nincs. Ott tart az mtv. -
Dean Winchester #1322 most mutatták h mekkora teljesítmény kell h megfujjak a vuvuzelát!
hát minden elismerésem az afrikaiakért -
#1321 jol nez ki hd-ben, az biztos. csak ez a kibaszott folyamatos szunyogzummoges (koszonheto elvileg valami fasza kis afrikai fujoshangszernek :S) irrital.. -
#1320 na, m1 is megmondta, hogy idegesítő (tv -n keresztül is, nemhogy élőben) és ráadásul káros, mivel 120 decibellel szól, és hogy _sajnos_ nincs rá mód, hogy kiszűrjék a közvetítésből
ennyi. soha többé VB -t afrikában :( -
Monoton #1319 Megcsináltam, most már jó. Egyébként FF-el működött csak Chrome-al nem. -
#1318 egyetértek...
mutatták is ahogy fújja a csávó, nem is tud figyelni a meccsre, csak a dudára, meg, hogy legyen levegője -
#1317 o.o
várjál mindjárt kiveszem akkor a cumókat,hátha úgy -
#1316 a meccs jó és pörgős
a dudát meg mindegyik egyénnek feldugnám kb. aki fújja
már csak az tud vigasztalni hogy a meccs végére kiköpik a tüdejüket
sokkal hangulatosabb lenne, ha helyzetekben nyomatnák, vagy vmi ritmusra, vagy mittudomén... nade így nonstop egyfolytában ugyanaz a fülsüketítő szar... hát kivagyok komolyan... tradíció ide, feeling oda, ez kéremszépen egy idegesítő fos.
elképzelem az átlag délafrikait... "te, menjünk már ki a meccsre fújni! - ok, ki játszik? - nemtökmind1 vazzeg, fújjuk azt a fost és annyi - ja igaz, ok." -
#1315 F.F.F* -
#1314 Te meg kezdjél már valamit az F..F topikkal mert nekem évek óta egyetlen egy böngészővel és egyetlen egy gépen se jön be a topik. -
#1313 Értem. azért kösz:D -
Monoton #1312 Ez nem a fogadás topik, várd meg amíg ott válaszolnak.