14374
Foci VB 2010
-
#1551 nah ez komoly meccs lesz ... -
#1550 érdekes a környezetemben alig zavar valakit, neten is olvasom többen szeretik, vagy megszokták mint azt hogy fikázzák. Szóval erős a 100/99. Reálisabb a 100/30 -
karajjj #1549 na a törpék már most beindultak :DDDD -
karajjj #1548 Maradona WM-et játszat? :D -
#1547 100ból 99 embert idegesít a buzizela, egyértelmű, hogy valamit csinálni kellett
bár az igazi az lenne, hogy teljesen kiszűrni, nem igaz, hogy nincs még ilyen technika...
okok, láttam tegnap a linket, hogy nem lehet, de hát vazzeg, ez csak meg tudják határozni hogy milyen frekvenciatartományban szól ez a fos szar izé, aztán küldenek rá egy inverz tartományt, és voilá, ki van ütve a hangja... némi veszteség előfordulhat, mármint, hogy olyan hang némul el ami nem a duda, de hát ez van
a kommentátor hangja pedig külön sávon jöjjön, és az nem fog elnémulni tutira
de hát biztos meg lett mondva a tv társaságoknak, hogy nehogy lenémítsátok a dudát, mert mi vagyunk afrika, nekünk ez ilyen spirituális cucc, meg vallási, fujni kell éjjel-nappal, mert ez fejezi ki az egyéniségünket és az érzelmeinket -
#1546 azért mostanában tett érte Messi
ugyanakkor nem bánnám ha kizúgna argentína, kijárna egy szép nagy pofáraesés diegonak -
#1545 Maradona mint valami drogbáró :D -
Cat 02 #1544 Aki alig beszél vagy nem tudom, de néha mintha néma lett volna a meccs, kellet csomószor alt+tabolnom megnézni, hogy megszakadt-e :D -
#1543 Amúgy az M1 kapja be a brét. Direkt halkítottak a hangerőn a sok bőgős miatt, akiknek kicsit bántotta a fülecskéjét a VUVUZELA!!!! Sztem meg így kurvaidegesítő, szitne csak a nyomi kommentátorokat hallani. -.- -
#1542 Szinte tudtam, hogy az argentin meccsre jön ki Viktorka kommentálni. Lesz itt mindjárt kakilónyalás a részéről. Messit meg az egekig sztárolja -
#1541 meg az olasz, német, angol bajnokságra -
karajjj #1540 van, csak VB-re nincs pénze :D -
#1539 na ez a baj h it nincs egy normlis sportcsatorna.
-
#1538 de valamit kell mondani, és ezeket csak szidni lehet :D
Somos-testvérpár hangjától, stílusától meg nekem is kezd felállni a szőr a seggemen :S -
#1537 tény h elképzelésük az nem volt, msot komolyan Gekasra ívelgetni?
az eggyik legkisebbre?
ahelyett h magasra tolták volna neki inkább próbálták volna földön játékba hozni, akkor tuti berámolt volna 1-et.
-
#1536 Hát Mérei Andrea sokkal szimpibb műsorvezetőnő -
karajjj #1535 persze, csak mivel mindenkinek szerződése van valamelyik csatornához, ezért k*rva drága lett volna plusz kommentátorokat szerződtetni -
#1534 Hogy mióta? Leszarom, nem tudom. Én azt mondtam, hogy ez a Maradona egy ripacs figura. -
#1533 nem kicsit volt szánalmas ez a Görög fikázás az M1-en
magyarok ki meg ki se jutottak... -
#1532 de itt nem az a lényeg h ki adja a kommentátorokat be tudják ugyan úgy szervezni. -
karajjj #1531 mióta szépségverseny a foci? -
#1530 jolvan már usa, majd este lesz a meccs most más lesz :D -
karajjj #1529 hát mivel az RTL volt a nagy esélyes a VB jogokra, ha eladta volna az M1 -
#1528 (hm, jó az a nyakkendő :) -
USAMEN POWER #1527 Az Anglia vs. USA -ra kíváncsi vagyok ! Egyértelmű hogy kiknek szúrkolok, remélem hogy nem lesznek balfaszok... :D -
#1526 Léderer?
Hajdú B, a Sport 1 kommentátorai százszor jobbak ezeknél a balfaszoknál.
Egyik rosszab mint a másik. -
VS.
Elég nagy különbség van közöttük. -
#1524 én is már kezdek hozzászokni. -
#1523 azt nem modnom h számomra nem idegesítő ez, de hát európai szemmel nem is érthetjük teljesen meg őket. -
#1522 az év legjobb csatára a kispadon, vicc ez a maradona -
karajjj #1521 miért? Léderer jobb lenne? :D -
#1520 Arról meg már nem is beszélve,h ezek a balfaszok nem is a meccs miatt mennek ki,hanem hogy fújják azt a szart... Szerintem még hazafele jövet is fújják.
(persze ha észreveszik a nagy fújás közben hogy vége lett a mérkőzésnek) -
#1519 Diego az isten!! -
#1518 amúgy azt nem értem mi a francért kell sok csirát kivinni a vb-re.
Egy csomó jó kommentátor van mo-n de a szerencsétlen m1-es szargárdát kell kvinni....
-
#1517 ez az meccs nem is érdekli őket nagyon csak ez a hülye örülünk mer nálunk van a VB fíling, hiányoznak a jó ritmusok -
karajjj #1516 ő a dél-amerikai Mourinho... -
#1515 Azért valahol kellene lennie egy határnak. Ez már szerintem idegesítő kategória. -
#1514 nekem is inkább ezzel van bajom,
túl folyamatos, és gólnál is szinte ugyanaz van,
jó lehet hallani kicsit nagyobb zsivajt, de zavaró, hogy ennyire folytonosan nyomják -
#1513 Mekkora egy ripacs ez a Maradona
-
#1512 Nyilván ők is így vélekednem némely európai szokásról.