14374
Foci VB 2010
-
#1591 Messi számomra kissé szürke...
-
#1590 hát ez a Di Maria gyerek egy nagy nulla eddig, méghogy 200millió :DASD:DSDA -
#1589 Máriának mekkora orra van :D -
#1588 Jónás jól tolja,eddig még csak Newcastle meccseken láttam,de itt is jó! Nekem Di Maria szürke,meg Higany -
USAMEN POWER #1587 Az a 2 rossz bedobás... :D + egyre több a szabálytalanság mind két oldalon. Egyre viccesebb amit csinálnak, a fényes kezdés ellenére. -
#1586 LEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO basszameg :SSS
-
USAMEN POWER #1585 "Érdekes aki Tevez közelébe kerül, az pár percet a földön tölt." -
karajjj #1584 nem nagyon ment még arra a labda, amit arra küldött Verón, azt meg Heinze elkúrta -
#1583 :_D?AS?SAS:D
Amúgy téged érint mivel madridista is vagy: csak én nem hallottam Di María nevét sokszor? Nem tűnik meggyőzőnek -
#1582 nigéria nincs a pályán eddig,de bármikor bemákolhatnak egy gólt...kéne még egy gól :D Leo,Higu,Tevez csináljatok valamit !!! -
karajjj #1581 Yakubu olyan árkot szántott ott a kapu előtt, hogy abba már vetni lehetne :D -
#1580 Azért várjuk meg az Angolok meccsét is. :) Ha azt a kórust is elnyomják, akkor tényleg verjék agyon az összeset. (A brazil szambatáncosok zavarban lesznek, az bizti.) -
Chrisss #1579 a kommentátor is az sg fórumot olvasgatja közben, hogy pont a fokokról beszél itt nekünk? -
Cat 02 #1578 Hehe, hogy odaadta a labdát :D -
#1577 na Viktorka megválaszolta -
karajjj #1576 aha... jó -
#1575 10-15fok -
#1574 Amúgy ott milyen idő lehet, hogy páran bevállalták a hosszú ujjú mezeket? -
#1573 Enyema a védés után mi lazán ment már vissza a kapuba :D -
#1572 A 4. meccsre azért kezd idegesíteni a vuvuzela ...
Javaslom, hogy sünt a seggébe annak, aki kitalálta, majd annak a FIFA nagyfejűnek is egy méretes sünt a seggébe, valamint péniszére meg egy farokevő gombát, aki engedélyezte a VB-re. -
#1571 hehe,vébé első két nap +24.985 FT(pontosan xd),vezetnek az argentínok is(ugyan nem raktam meg őket),és Messi jól tolja,MI KELL MÉG? :PP hajrá Argentína,Hajrá spanyolok :)) -
#1570 higuain hozza a formáját, 10db 100%-os ziccer neki h gólt lőjjön -
#1569 na tessék nem is monoton annyira, igaz ehhez az kell, hogy másképp fújjanak bele... Ez az elhakuló majd erősödő hangzás sztem fasza volt! -
karajjj #1568 na de, pont azért jó eddig a meccs, mert mindkét oldalon szellős a védekezés és inkább támadnak -
#1567 na ja de egy komoly csapatnak a védekezése is komoly, nem csak a támadósora :D -
karajjj #1566 na azért Nigériának elég komoly csatárai vannak, látszik is, ha megkapják a labdát, abból baj van mindig -
#1565 Mindjárt élvezhetőbb a meccs is :D Bár Viktor orgazmusközeli szövegelése elkúrja megint -
#1564 eddig jól nyomják de egy komolyabb ellenfél ellen beszopnák ezt a 3 védős taktikát -
#1563 heinze mit fejelt OMG -
USAMEN POWER #1562 Szép fejes volt a szögletből. Argentínok ha így fojtatják, szerintem nem kevés gól lesz a végére. -
#1561 Gyonyoru... -
#1560 Gyilkosok ezek az Argentinok -
#1559 zsír, egy sima 3-1 legyen :) -
#1558 JEEEEEE Atomfutball!!! -
karajjj #1557 óóóóóóóóyeah -
#1556 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL! :) -
#1555 Na ez gyors volt :) -
#1554 Egyik vb blogon kommentátorok kézikamerával érzékeltették mennyire kurva hangos ez a kütyü, ha sokan fújják. Szerintem ha külön jönne a kommentátorhang, ott is simán behallatszana... -
#1553 Messi = Maradona fénykorában
ha beindul, nem lehet megállítani :)
remélem lesz vagy 5-0 Argentinának :) -
karajjj #1552 most azért jobban érvényesül a dél-amerikai vonal a nézőtéren, meg a nigériai is a rezesbandával :D