14374
Foci VB 2010
-
#1631 na jolvan militot be most már
bár amekkora fasz ez a diego, palermot behozza :ASD -
#1630 de buzi ez az Odenwingie, még ő van felháborodva? Meccslabda volt -
#1629 ez hihetetlen, 4v2be elkúrják, higany telibelövi kapust. a büdös életbe nem lesz meg a hendis győzelmem, sőőt, 1-1en sem lepődnék meg -
#1628 Ezt jól elszarták...
Valaki ezt a Maradonás szökkensét pedig gifbe tegye fel D:?S:_DA_S: -
karajjj #1627 az Isten b*ssza meg :@
f*szér nem lehet figyelni ha már négyen vannak -.- -
#1626 az anyádat MESSI!!! hát mindent kihagy bazzeg... -
Gabe18 #1625 Megnéznem Maradona fejét ha kiegyenlítenének... -
#1624 mert ennyi telik tőlük :)
Azért Nigéria nem egy szar csapat, akiket le lehet gázolni... -
karajjj #1623 na ideje lekapni Verónt, már kifújt mára -
#1622 mi az istenért nem vezet már argentína legalább 3-0 -ra? ha a végén leikszelnek tökönszúrom magam -
#1621 és jogosan -
#1620 igen, jólvan -
#1619 igen,én is az ő játékán nőttem fel,és ahogy öregedtem(öregszek) inkább nézek csak szép,latinos focit,és ő adta meg ehhez a kezdő löketet,no meg a Ronaldoval felálló Barca. -
karajjj #1618 persze, most minden interesnek kötelező szívből gyűlölni -
#1617 Maradona-n nőttem fel - focistaként szerettem, néha Argentínának is drukkoltam, de 14-5 éves korom óta brazil drukker vagyok.
-
#1616 nem lehet nem szeretni?
:ASD
max argentínában -
#1615 Martins be -
#1614 én szeretem az Argentínok játékát,2006-ban is tetszett,Maradona pedig egy legenda,nem lehet nem szeretni. -
#1613 na jön obagol -
#1612 Hál istennek, nem vagyunk egyformák - és nem totyogok a tömeggel sem.
A látványfocit elismerem, de nem Argentína a kedvencem.
-
#1611 faszomba Leo....nagyon él a srác -
#1610 nem értem miért szivatjátok az Isteni Diegot,nekem bejön ahogy keménykedik ott a partvonalnál xddd -
#1609 Ez a Gutierrez egy vicc. Zanetti meg strandol valahol... -
karajjj #1608 ja, de a meccs végén 10 perc alatt virít egy mesterhármast is, ha olyan napja van :D -
#1607 játékosok fóruma -
#1606 Tevez megint csak az akaratával virít, nem a tudásával. bár ezt megszoktam már tőle a Man U-nál. -
#1605 gondolom maradona látta a barca arsenalt h messi lőtt 4 gólt középen, és lemásolta guardiola ötletét mert magától semmi nem jutna eszébe :D -
#1604 #1591,1592:
WTF??????????????????????????????????????????????????? mit ittál fiam? -
karajjj #1603 Messinek úgy vettem észre, hogy most nincs konkrét posztja, csak szaladgál arra, amerre jónak látja, bár leginkább középen marad -
#1602 -
karajjj #1601
-
#1600 Mondjuk Messi középen játszatása nem egy jó húzás, tipikus szélső inkább. Higuaín is el van veszve, biztos fura neki maga a VB. Bár ő BL-ben sem domborít, szóval lehet, hogy ez az átok rajta ül, hogy képtelen ilyen helyzetekben jól teljesíteni. -
#1599 17 celsius van a stadion körül. -
#1598 Nagyon nem áll jó annak balfasznak ez a Mourinho stílus...:D -
#1597 Az ki? Diego az isten! -
paly90 #1596 Di Maria nagyon gyenge, Higu se jó, Militot helyette:D
Eddig ne mneveztme edzőnek Maradonat de a begyakorolt figurák azt mutatják h vmit azért ért hozzá:D(gól+ a szabadrúgás variáció ahol Messi lövését védte Enyeama) -
karajjj #1595 -
#1594 milito belőtte volna mindkettőt megmondta az okostojás is :D -
#1593 Azért a legnagyobb arc megint Maradona...úgy áll ott az oldalvonalnál, mintha legalább Napoleon lenne basszus. :D -
#1592 Korea vs. Görögország volt eddig a legjobb, leglátványosabb [koreaiaknak köszönhetően] meccs, számomra.