Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Bekham meg csak egy kabalafigura, nem mondom hogy rossz játékos, de nem is egy húúú de nagyon jó... Csak a neve az ami miatt veszik mint a cukrot... Jó a marketingje, és ahol õ van ott vannak a szponzorok is és ma már minden csak a pénzrõl szól...
fry day fry day sálálálláláá
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Azért az is laza lenne, ha a vb-re jutnánk ki valami ilyesmivel <#hawaii>#hawaii>
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
mirror\'s edge
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
@Punker: tényleg csak annyi volt, hogy egyszer vásárolni kellett, és kaptátok is a labdát?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
mirror\'s edge
De most is hallottam az egyik rádiónál ilyenrõl, de õk asszem csak a csoportmeccsekre adnak vagy nem is tudom.
mirror\'s edge

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Nem is lenne értelme menni meg jönni. Legalábbis én biztos, hogy így nem mennék el.
Nagyon sok, de azért annyira nem durva. Ahogy látom ezek nem csak odamész-meccset nézel-visszajössz utak, hanem ott is lehetsz pár napot. Ja és nem az egyenes kieséses meccsekre szóló csomagokról beszélek, hanem a csoportmeccsekrõl, amik 300 ezer körül vannak. Biztos ki lehet valamennyivel olcsóbban hozni ha nem utazási irodával mész, de sokkal kevesebb akkor se lesz.
van egy ilyen is, de ez már csak fán...:D
REAL MADRID
hát azt hiszem most ez kimarad..még egy jó ideig..
de tuti nem lesz üres a repülõ..
nézegettem árakat..és ha mondjuk Johannesburgot nézzük, oda minimum 150-170 a repjegy..és akkor még nem találtál szállást..olcsóbb helyeken meg lehet szállni 5-6 ezerért egy éjszaka..és a meccs költség bla bla..
iszonyt sok..
én amúgy most részt veszek egy kis játékban, amin lehet jegyet nyerni az elõdöntõre..nagyon izgatott vagyok:)
de mivel még jelenleg utolsó évemet töltöm a suliban, ezért kizárt dolog :D
igen..ennyi:D
nem is kell túl nagy tudás,ahhoz hogy bekerülhess..
ha tehetnétek ti kimennétek délafrikába?
vagy kis is mentek?:)
REAL MADRID
én azt írtam, hogy ezért nem szeretem õket, nem azt, hogy milyen legyen a válogatott :D
portugálokat?mondjuk legalább megértenék egymást az fix;)
haha
más csapatokkal úgy konkrétan semmi bajom
ki az akit a legjobban utálsz karesz?
én speciel azt utálom nagyon, hogy Ballacknak csak a 30 méterrõl lõtt gól, a gól..
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
ne kevered te véletlenül õket az olaszokkal?
maradona meg játékosként lehet, hogy jó volt, de edzõnek egy kalap fos....
túl erõszakos, vagy az a gáz, hogy túl kemény játékot játszanak?:D
lõnek egy-egy gólt, aztán a maradék 70-80 percet meg kivédekezik...
mert ezt mondjuk én is utálom..én mindenképp várom az Argentínokat a döntõbe..Maradona az isten:)