Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzAbbbbI
Monoton te kikre voksolsz? Ki nyeri a VB-t?

Gondolom az mtv oldalan is lehet majd nezni.

REAL MADRID

banok
majd igen.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

persze

majd itt
kérdés: neten lehet nézni valahogy a foci vb-t?

ProGabe
😊

48 nap van hátra a kezdõrúgásig. igen, tényleg csak ennyi

szerk: lol, ha ide beszúrom, rosszul jár 😄
innen van

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Ezmiez? 😊

REAL MADRID

Az árára kíváncsi leszek.

REAL MADRID

ProGabe
- 50 -

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Legközelebbi burkolt reklámnál repül az egész társaság.

REAL MADRID

igen, kapisgálod 😄
Egyet értek. <#buck>
Annyi a különbség, hogy az Olasz válogatott mindig ott van a top csapatok között. Sosem lehet leírni.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

limperatore
mint az olaszok 2006os gyõzelme is 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Megtörhetetlen
Nahát ez ki****** divatos mellény 😄😄😄😄😄 Mondjuk lehet ott divatnak számít 😛
Ezt nem vágom hogy érted, hogy striciparadicsom? Mondjuk kezdem kapisgálni akkor gondold el mi lenne ha Thai Földön lenne megrendezve 😄😄

fry day fry day sálálálláláá

amúgy micsoda striciparadicsom lesz majd nyáron az összes vb-helyszin 😄
LasDen
fel van ez fújva....németek meg nem szarakodnak 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

jó nagy szorzók lehetnek, ha arra akarsz fogadni, hogy ki lesz benne a döntõben 😊 ha eltalálod szép kis summát lehetne szakítani 😊
Rubenvagyok
Ha fogadni akarsz akkor én inkább a teniszt javaslom, a foci 3 esélyes és 1 gól is meccseket dönthet el. De itt a VB-n biztos befutóra nem mernék tenni, max 3-4 csapatot akik ott lehetnek.

pont ezért írtam, hogy nem lesz ebbõl semmi, de nem baj
Azért mert Pelé azt mondta, hogy számolni kell velük, ez valljuk be nem sokat jelent, fõleg, hogy semmilyen eredmény nincs mögötte ami ezt igazolná
Hát én inkább fogadnék egy technikai sportra, mint egy csapatsportra 😊 Bár ez is elég szubjektív vélemény. Azzal viszont egyetértek, hogy azért lenne jobb a teljesítményük, mert otthon vannak. Esetleg magukhoz képest jobb, de az még messze van attól, hogy elég legyen.

egyébként csak azért írtam le, mert Pelé magyarázta nem is olyan rég, hogy egyre inkább számolni kell velük, fõleg most
azt írtam, hogy az egyenes kiesés szakaszban, tehát a csoport kör után valamikor, ezen mit nem lehet érteni? 😄
Megtörhetetlen
Persze, hogy nem mindig a papírforma teljesül, egyik sport sem olyan, de a foci azért kiszámíthatóbb, mint egy technikai sport. Inkább fogadnék focira mint az F1-re<#vigyor4><#vigyor4><#vigyor4>
Az Afrikaiakról meg azt gondolni, hogy mert otthon lesznek jobb teljesítményt nyújtanának az elég nagy butaság...Max annyi, hogy ha feltünik Eric a Angolna, focista verziója, akkor nem nevetni hanem tapsolni fognak 😄

Rubenvagyok
Sosem értettem, mikor meccsek elején elmondják hogy a csapat 62-ben 2-2-t játszott a másikkal. Ezek csak ilyen idõ kitöltések és semmi konklúziót nem lehet levonni belõlük.

Szerintem még egy két évvel ezelõtti csapatot sem lehet nagyon összehasonlítani egy mostanival. Persze még midnig több értelme van, mint egy négy évvel ezelõttit. Sok minden változott azóta.
Olyan találgatásokba menni, amiket itt látok, hát... Érdekes <#pardon1>

Egyébként meg hajrá németek <#hehe>

Rubenvagyok
Bocsi, csak a mondat környezetbõl ezt vettem ki. De szerinted mikor fognak búcsúzni? Elõdöntõ?

nem jó, otthon nem látnák a döntõt, mert éjszaka kikapcsolják az áramot 😄
VB-n bármi megeshet. Elég csak a Görögök EB gyõzelmére gondolni. Csoda volt az is.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

ácsi, én hol írtam, hogy korán kiesnek? <#fejvakaras>
LasDen
nyerjen észa-kórea 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hát persze, hogy nem ugyanaz a csapat, viszont figyeld meg, hogy így lesz, azt nem tudom, hogy te hol élsz, de azt észrevehetted volna, hogy a fociban nem mindig a papírforma érvényesül, fõleg a vb-n és eb-n szokott nagy meglepetés lenni

ja és azt tenném még hozzá, hogy az afrikaik pedig hiába rendezik ott a vb-t, megint nem fognak csodát tenni
Rubenvagyok
Angolokról amit írtál az igaz, de kezdik kinõni ezt a hibájukat. A spanyolokról meg mi ez? Te hol élsz? Nem lehet egy 4-6 évvel ezelõtti csapatot összehasonlítani a mostani EB bajnokkal. Nagyon jók, nem hinném hogy korán kiesnének.

Megtörhetetlen
Akkor te a spanyolokat nem is tartod esélyesnek? Pl az uccsó EB-t is Õk nyerték....

az a büdös nagy igazság, hogy az angolok csak otthon tudnak nyerni a spanyolok meg akármilyen jó csapattal mennek, mindig elvéreznek az egyenes kieséses szakaszban...
LasDen
mert az csak úgy megy...maradona meccs elõtt felhúzza õ meg pörög....😄

Fabio Capello
de ott van Messi ^^ 😄 Õ leszarja az edzõt, lõ három gólt és mossa kezeit 😄

limperatore
argentínok ?😄 ezzel a hoki edzõvel?😄 játékos keret megvan de maradona egy balfsz úgy hogy korán elvéreznek

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

banok
én szinte biztos vagyok benne, hogy Európán kívûli ország nyeri meg a vb-t. Az elmúlt években ha Európán kívûl rendezték a vb-t akkor nem Európai nyerte azt meg
2002 Dél-Korea/Japán - Brazília
1994 USA - Brazília
1986 Mexikó - Argentína
Ázsiai csapat nem valószínû, hogy az aranyért "labdába rúg", afrikai sem hiszem - dacára, hogy ott rendezik a vb-t ennek minden elõnyével. A CONCACAF zónából sem - még Mexikót sem érzem ehhez elég erõsnek. Marad Dél-Amerika. Argentína az elmúlt 1-2 évben nincs valami jó formában, Dundiégó jobb játkos volt mint most szöv. kap. Én most Brazília felé hajlok mint komoly vb esélyes.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

LasDen
amúgy meg...😄
"a futball egy olyan sport ahol 22-en küzdenek 90 percen keresztül és a végén mindig a németek nyernek."

Fabio Capello
brazilok idén szerintem csak bronzmeccset játszanak, én argentín-spanyolra számítok a döntõben, német-brazil bronzmeccsel.

Rubenvagyok
Németeknek egy elõdöntõ fog csak jutni.
A brazilokban annyira nem bízom, de ha egyikük 2.ként fog tovább jutni a csoportjából akkor eléggé korán fognak találkozni.

limperatore
azért azt ne felejtsük hogy a németek mindig összeszedik magukat mikor ilyen nagy esemény van

LasDen
spanyol-brazil döntõ lesz...és vagy 3-2-re nyernek a spanyolok vagy 4-2-re nyernek a brazilok....

5w0rdf15h
spanyolok nyerik a VB-t is 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Rubenvagyok
Olaszoknak még azt sem! Az angolok képesek meglepetést okozni, de akik tutira ott lesznek azok a spanyolok, nagyon jó a felállásuk és kevés csapat tud ellenük igazán jól játszani.

Fabio Capello
hát, negyeddöntõt jósolok max a digóknak... Ezzel a kerettel több nem lesz benne...

de hátha akkor menesztik Lippit és jön hozzánk 😄

limperatore
mondjuk még mindig több az esélye mint az olaszoknak 😄

Fabio Capello
pontosítok: az évszázad vicce 😄