Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
nézem, nézem a hsz-ed, mondom hol vannak a stadionok? <#idiota>

aztán sikerült észrevennem, hogy fekete a hivatkozás 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hedonist
Fhuu nekem az Elis Park nagyon bejön, olyan brites😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

némelyik köré nagyobb futópályát már nem is lehetett volna...
Fabio Capello
szerintem a Gödör

😄😄😄:😄😄:😄

LasDen
soccer city a legjobb 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Voyager5
hedonist
Mennyire nem ismered a spanyol válogatottat😄

na akkor kezdjük ott, hogy David Silva nem balszélsõ, már egy ideje támadóközéppályás, irányít és belülrõl indul, továbbá Juan Mata a balszélsõ, és mivel ott lesz Navas,Javi Martínez nem lesz sok esélye, de majd úgyis meglátjuk, de ez az ésszerû

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

bakkerman
mértne lépne pályára? balszélre csak Silva van,és ha õ nem hozza a szintet az 1. csoportmeccsen,könnyen padra ülhet...persze a realitás az,hogy Silva kezd,és Pedro kap 10-15 perceket,de szerintem õ már annak is kurvára örül,hogy a "semmibõl" 1 év alatt bajnok,és vb résztvevõ lett,és Barca kezdõjátékos

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Voyager5
Már elcserélte Albiollal 😊
Így most:
Pedro:18,
Albiol:2
hedonist
Pedro kapta a 2-est a válogatottban😄

imo tök8 valszeg nem nagyon fog pályára lépni.

Tyler1
ilyet csinálhatnának nálunk is 😄 minden a váloatottnak rúgott gólért ajándék pizza. megoldódna az éhezés az tuti 😄😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

LasDen
télleg...az újzélandiak nem fognak a meccsek elõtt hakázni??? 😄 azt megnézném...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

a.carkey

A medve nem játék.

csrolli
köszi a segítséget, akkor várok még egy picit.

ProGabe
1-2 hét és sok mûsorújságban megjelenik a szokásos vb-kalauz, azokban biztos lesz

neten meg van ugye egy csomó excel táblázat. nso-nak is szokott lenni, én azt szerettem, mert az egyáltalán nem csicsás, ellenben nagyon jól átlátható, sajnos azt most nem találom, de van pl. ITT

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Biztos lesz. Ezt a ziccert nem hagyják ki.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

csrolli
üdv
az elõzõ vb és eb idején valamelyik férfimagazinban(ckm v. fhm) mellékletként adtak egy táblázatot, amin lehetett követni a meccsek eredményeit, fogadni stb. a mostani számokban nem látom hogy lenne. esetleg van valakinek tudomása hasonló táblázatról?
thx

LasDen
nah...Valdes kicsivel közelebb került a válogatottsághoz...😄 de valami nagy katasztrófának kéne történnie, hogy õ védjen 😄

kaposi1
Ütõs nagyon!
Szerintem a legerõsebb a mezõnyben.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Voyager5
Spanyol 23-mas lista:
Casillas, Reina, Valdes, Albiol, Arbeloa,, Capdevila, Marchena, Piqué, Puyol, Sergio Ramos, Xabi Alonso, Busquets, Cesc, Iniesta, Javi Martínez, Silva, Xavi, Navas, Mata, Pedro, Llorente, Fernando Torres, David Villa.
Tyler1
végülis jogos! a kosárlabdában is büntetik ha fejbedobó trükköt csinálnak.

amúgy mekkora király volt a csávó h így rúgta be, de ha a kapus nem eszi meg, és utána erõ nélkül belegurítja akk meg a világ szégyene 😄

reggel néztem az eurosporton a hírekben, hogy meg lehet most is torpanni, csak kötelezõen sárga jár érte, mert megzavarja a kapust

a másik meg, hogy mutatták az északkoreaiakat, akiket kikísértek a tokioi reptérre és japán középiskolások integettek nekik északkoriai zászlókkal 😄
SLICK
Volt már ez a hír? Ma hallottam a rádióban. 😄

"Büntetni fogják a cseles 11-es rúgásokat a VB-n!"

és itt van egészben: trükkös tizi

banok
meg iwiwen. 4 éve legalábbis volt.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Észak-Korea kezd a gigalolkabolka kategória csúcstartója lenni a VBén <#beka2>

Kínai színészek és zenészek érkeznek majd Dél-Afrikába, hogy a labdarúgó-világbajnokságra kijutott észak-koreai csapatnak szurkoljanak - merthogy a kommunista vezetésû országból senki nem utazik biztatni a focistákat.

Mivel Észak-Koreában gyakorlatilag senki sem engedheti meg magának, hogy Dél-Afrikába utazzon, ráadásul vízumot sem kapnának a szurkolók, a kínaiak sietnek segítségükre, hogy az észak-koreai válogatott ne maradjon drukkerek nélkül. Az észak-koreai sportbizottság pekingi irodája ugyanis árul jegyeket a nagy eseményre azoknak a kínaiaknak, akik az észak-koreai csapatnak szeretnének a helyszínen szorítani.

Eddig közel ezer kínai focidrukker kapott jegyet, legtöbbjük színész és zenész. Õk már egyébként tapasztalt szurkolóknak számítanak, ugyanis több sporteseményen is biztatták a csapatot a lelátóról - számolt be az Új Kína állami hírügynökség.

Tyler1
myvipen biztos xD

bakkerman
kinek fogtok szurkolni? nálam az argentínok,és egy picit a spanyolok a favoritok.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

tippjáték valahol nem lesz?

Tyler1
na összekolbászoltam az x.-ik pendriveon a bannert, már csak a modikon múlik a további 😊

csinálok egyet holnap
Tyler1
ennyi ideig tárolta a képhost<#wow3> sajnos már nincs meg az eredeti nálam :/

miilann04
banner másnál sincs? vki csinálhatna már egyet, így elég szegényes a topik

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Tyler1
nekem az eredeti jobban tetszik, amiben nincs benne a spanyol fickó. amúgy már pár hónapja rajta van top listámon 😊

WuFraZselic
micsoda veszteség 😄DDDDD

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

kaposi1
folyni!<#falbav>

kaposi1
Nemsokára a csapból is ez fog szólni!
De én nagyon nem bánom.
Szerintem remek kis induló!<#szeret>

Tyler1
Grosso és Candreva kipottyantak az olasz keretbõl.

ProGabe
õ egy olyan játékos, aki a pályafutása alatt 1-2-szer csinál valami igazán emlékezetes (jó) dolgot, de alapvetõen egy határ szar 😄 ilyen embereket mindig megjegyez a nép...

nézek bizony, Palermo igencsak csókos Diegonak, szóval lehet, hogy még az utazó keretben is ott lesz

Mono: Palermo volt az, aki egy meccsen 3 büntetõt hagyott ki a válogatottban,de õ olyan Argentínában, mint nálunk Torghelle Sanyi
LasDen
nem baj....legalább leszereplenk és akkor Maradona csak mucsoraröcsögén lesz edzõ....

Argentínában Isten Palermo.
Ilyen erõs csatársorba viszont a képességei alapján nem fér be ez nyilvánvaló.
Ha ki viszik akkor az inkább a pályafutásának elismeréséül.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Én nem ismerem de most rákerestem, szóval rosszat nem olvastam róla csak hogy ilyen meg olyan gólt lõtt. Bár mivel 36 éves vihetne vmi fiatal játékost inkább.

REAL MADRID

kaposi1
Én nézek de csak a kommentár miatt!<#nevetes1><#taps>

ProGabe
Palermo? 😮 õ az, akit csak összezavar a labda, nem? 😄

dave9004
Martin Palermo mit keres a keretben emberek? ezen csak én leopõdök meg, vagy nem nagyon néztek boca meccseket?
miilann04
Vb 2010: Michael Ballack sérülése miatt nem vehet részt a tornán

tovább

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

banok
inkább majd az észak-koreaiak fognak az életükért játszani. Ha jól szerepelnek akkor meg kapnak egy zsák rizst...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Voyager5
Ezek után nem csodálkoznék rajta.
Tyler1
az aztán csapat lehet. ha veszítenek lelövik az ellenfelet??<#idiota>