Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na igen, sok az Európában gyorsan sztárocska lett technikás futballista, akik néha nem látják tisztán a realitást 😊)

Fegyelem szempontjából az afrikai csapatok elég harmatgyengék amúgy is.

MrSpock
Csak az agond Kameruniakkal meg alapjában véve eme fekete-afrikaiakkal,hogy nagyon sértõdékenyek.Eto is bedurcizott mert Milla bírálta,de igaza van,hisz semmit nem ért el országa színeiben.
És amit Eto mondott hogy megfontolja,mert neki nincs szüksége erre,elért mindent.Hmmm ez azért eléggé unszimpaikus kijelentés volt részérõl.Inkább gólokat kellene rúgnia nem szátjártatni.

Go Jeff Go!!!!

Aki szeretne fogadni a meccsekre ingyen, de nyereményért az nézze meg a videómat (http://www.youtube.com/watch?v=NPTYbs4R0Ig) és a végén látható linken fogadhat a meccsekre....mellesleg egy játék is fog indulni ott.
Alig várom már a VB-t... 😊

www.republiknet.hu

Oziris666
Jóhogy ha be van cuccozva nemtudná melyik a bal keze😄

az észak-koreaiak jó kis meccseket fognak játszani, az tuti, a védelmük semmit nem ér, de támadni nagyon tudnak
Breki33
Szabályok kicsit részletesebben

klikk
Breki33
Foci VB 2010 Góltotó játék

"Hogy a játék minél nagyobb tömegeket mozgasson meg, lenne egy kérésem mindenki felé:

Mindenki egy, de csak egyetlenegy tetszõleges focis topikban (nemzeti válogatottak, magyar csapatok, külföldi csapatok) invitálja az ottaniakat erre a játékra! Linkeléssel, Extra Csapatjátékra utalással megkönnyítitek a célközönség döntését!"

A tippeket játéknaponként egyben kérem leadni, az elõre feltett sorrendben. --- Tippet módosítani nem lehet. --- Tippelési határidõ a mérkõzés kezdete, mérvadó az index órája. Köszönöm elõre is. A pontozás: Kimenetel: 4 pont. A hazai gólok számának vagy a vendéggólok számának vagy az elõjeles gólkülönbség eltalálása: 2-2 pont. A hazai gólok vagy a vendéggólok vagy az elõjeles gólkülönbség esetén eggyel mellé: 1-1 pont. Így a teli 10 pontot ér, de egy tipp érhet 8, 6, 5, 4, 2 vagy 1 pontot is.

link

LasDen
nem rossz keret...mindenhol akad 1-2 jó név, így jó szereplés is meglehet, de én nem érzem, hogy egy továbbbjutásnál több lenne bennük....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

A 23 fõs kameruni keret

kapusok:
Guy Roland Ndy Assembe (Valenciennes), Idriss Carlos Kameni (Espanyol), Hamidou Souleymanou (Kayserispor)

védõk:
Benoit Assou-Ekotto (Tottenham Hotspur), Sebastien Bassong (Tottenham Hotspur), Gaetan Bong (Valenciennes), Aurelien Chedjou (Lille), Geremi Njitap (Ankaragücü), Stephane Mbia (Olympique Marseille), Makadji Boukar (al-Nahdha), Nicolas Nkoulou (AS Monaco), Rigobert Song (Trabzonspor)

középpályások:
Achille Emana (Real Betis), Enoh Eyong Tarkang (Ajax Amsterdam), Jean II Makoun (Olympique Lyon), Georges Mandjeck (1. FC Kaiserslautern), Joel Matip (FC Schalke 04), Landry Nguemo (Celtic Glasgow), Alexandre Song (Arsenal)

csatárok:
Vincent Aboubakar (Coton Sport de Garoua), Eric Choupo-Moting (1. FC Nürnberg), Samuel Eto,o (Internazionale), Mohamadou Idrissou (SC Freiburg), Pierre Achille Webo (Real Mallorca)

...igaz olaszországi '90es VB nálam nagyon a topon van, s Roger Millát sose felejtem el, fõleg a nyitómeccset a VB-n (ARG-CAM 0-1 O.Biyik), így az elsõ afrikai kontinens VBén sokat várok az "oroszlánoktól".

szucsy89
a japánok lõttek 3 gólt a meccsen, de kikapnak😄
Kawasima (vagy hogyhívják) meg szerez magának egy jó kis szerzõdést valamelyik európai középcsapatnál, nem semmi a gyerek
hát, eddig jó nagy kula ez az angol válogaott is
OMG mi gólt bekúrtak a japók az angoloknak<#wow2>
Rockynhooo
ki ez a limperatore urram 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

otthon egyébként nem rossz, meccsenként ilyen 10-15 percet focizik, pedig végig a pályán van általában 😄
LasDen
szerintem Verón sem gondolta, hogy ott lesz a vb-n 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

én csak Heinzét nem értem, bár belé szerelmes Diego, mint Palermoba...

Verón meg olyan, mintha nálunk beválogatnák Lipcsei Petit, meccseket dönthet el pár pontos passzal, bár nem hiszem, hogy nagy szerepe lesz a vb-n
Voyager5
Mé' mi baj a sanyival? Most is tökjól tolja 😄:A:S::SA:S:AS:S:😄
WuFraZselic
elég sok apertura meccset néztem, nem csak dobálózom össze-vissza. és nem csak a "hazaiakra" értettem, ilyen burdissoknak is annyi helyük lenne az argentín válogatottban mint a mi sándorunknak

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

hány argntin bajnokin láttad õket játszani, hogy ezt ilyen bátran kijelented?
WuFraZselic
de nem azt mondtam, hogy helyettük olyanok mentek akik régen selejtek voltak. hanem akik jelenleg is azok

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

jajj hogyne...
látom, hogy el se olvastad, hogy mibõl indult okos
Jajj mit vitatkoztok, remélem nem ez lesz egész nyáron 😄

REAL MADRID

WuFraZselic
azért az a tésztaszûrõ elég degradáló volt. holott nehéz lenne nála jobbat mondani, még ha antipatikus is egyeseknek

Casillas
abba nem is kötöttem bele

Vivimos por ti, vence por nosotros.

WuFraZselic
hát hogy az argentín válogatottba biztos kezdõbe a helye, abba kár viszont belekötni

limperatore
úristen :SAD😄AS:_ bünti jár 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szucsy89
a világ legjobbja túlzás rá azért
Casillas
egyrészt régebb óta vagyok lokis meg realos, minthogy te egyáltalán hallottál az interrõl, másrészt meg személyeskedésért régebben bünti járt

Casillas
nem egy a sok közül, és jobb mint gago (bár az nem nagy kihívás...), de azért bõven nem a világ legjobbja

limperatore
jó õ ilyen divatlokis meg realos hagyjad 😄 sztem azt se tudja ki az

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

WuFraZselic
te mirõl beszélsz? találd már ki hogy cambiasso csak 1 a sok közül. bár persze, nem olyan jó mint gago

Casillas
tésztaszûrõje maximum

limperatore
azóta meg a világ legjobb szûrõje lett okos

LasDen
jó, de egybõl kettõt?? 😄
a lábán is meg a farkán is van gondolom 😄

a forma1-es pilótáknak is fizetnek, hogy hordjanak órát
LasDen
ez nem magyaráz semmit 😄

miért, ennyi erõvel Cambiasso is selejt volt akkor, mert pl a Realban semmit nem mutatott
LasDen
teveznél ez a mosoly??? olyan mintha erõltetné...vagy a szemébe sütne a nap...😄

de minek van maradonán 2 óra??? 😄

WuFraZselic
á...

valamibõl pénz is kell az öregnek... 😄

amúgy azon csodálkozok, hogy nem a veje mellett ül
zaki
viszont ott van palermo, örüljél neki helyettük<#idiota>

limperatore
aztakurva :ASD_SDA:SAD_😄SA di maria mint egy rossz cigány , burdisso mellett jobbra olyan mint egy kutya, veron meg mint bojka a vitathatatlanba

maradonának mindkét kezén óra van, ennyi 😄

nem selejtek :\
fúúúúú de vadkemények 😄DDDD
WuFraZselic
én még mindig nem tettem túl magam, hogy Zanetti és Cambiasso sem utazott el, helyettük ilyen selejtek kaptak helyet

ProGabe
hát, én EZT (<- ez itt egy link! 😊 a képet egyszerûen nem tudom hova tenni 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

nem tudom, hogy ki írta ezt az ügyes css-t -.-
Voyager5
Akkor már 2en voltunk így 😄
Reggel még vissza is kértem szerkesztésre, azthittem, hogy csak leírtam szimplán, hogy stadionok 😄DDDD
Mentségemre legyen mondva: reggel volt 😄