Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Franciaország-Szenegál nyitó meccs ? franciak voltak otthon.
0-1 😄
afrikaiak nem kaptak ki még eddig nyitó meccsen
kamerun 1990ben argentínát verte asszem.(a címvédõ argentínokat)
REAL MADRID
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
REAL MADRID
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Az URU - FRA pedig 1:3, itt Anelka lövi az elsõt :]
Már buktam is a góllövõmet!<#vigyor>#vigyor>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
REAL MADRID
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
srácok most komolyan mindenki a zümmögést unja én meg azt,hogy mindig beírja vki h szar a zümögést hallani,már megy a zümmögés! ha ezt minden meccs elõtt beírjátok komolyan dobok egy hasast -.-
én meg ezt unom de rohadtul. ez ellen lehet tenni , nem írjátok be és kész! az ellen,hogy a vb-n ne zümmögjenek meg nem tudunk mit tenni.
akinek nem tetszik nyomjon be egy Jackson számot és nézze arra a meccset.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Tragédia.És még el se kezdõdött.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.