Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
holnap meccsek közül Algéria-Szlovén sztem is X,viszont sztem a szerbek megverik Ghánát
és a holnapi meccsek algéria- szlovénia X ??
szerbia - ghána X???
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"There's only one thing louder than a Chuck Norris roar: a vuvuzela"
kezdõdik 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A medve nem játék.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Vamos Argentina!
Man of the Match: Vincent ENYEAMA (Goalkeeper)
na most majd az angol drukkerek megmutatják, hogy lehet elnyomni a vuvu hangját. ha nekik sem jön össze, akkor senkinek!

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Diego mingyá felszívja a gólvonalat
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!