Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
amúgy csak engem nem hoz lázba az esti meccs? :/ inkább gyúrok a holnapi szerb-ghána meccsre,az izgi lesz

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
meg amibõl Platini bácsinak nincs haszna :/ videóbíró se lesz addig,amíg õ ott van! meg blettör bá

hát sztem X lesz😄😄
holnap meccsek közül Algéria-Szlovén sztem is X,viszont sztem a szerbek megverik Ghánát

ma esti meccset simán nyerik az angolok?
és a holnapi meccsek algéria- szlovénia X ??
szerbia - ghána X???
Mert a nyomorék Fifa-UEFA semmit sem enged ami a 90 éves vezetõinek leépülõ szellemi szintjét meghaladja...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Tyler1
tényleg azt sosem értettem, hogy miért csak ottvan, egyszerû de hatásos eleme a játékvezetésnek.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

dél-amerikában a játékvezetõknél van egy spré, amiben ilyen borotvahab szerû anyag van és ha szabadrúgás van, azzal szokta berajzolni a pályán a helyét, meg a sorfal helyét, hogy ne lehessen elcsalni a távolságot, a hab egy perc múlva le is bomlik amúgy és nem marad ott a nyoma, csak azért kérdezem, mert megnézném, ahogy lampardéknak rajzolgat, hogy onnan lõjjék a szabit 😄
ProGabe
"The sound of the vuvuzela is the only thing that can be heard from space"

"There's only one thing louder than a Chuck Norris roar: a vuvuzela"

kezdõdik 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

a.carkey

A medve nem játék.

ProGabe
wut?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

WuFraZselic
o.o

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Tyler1
nem voltak semmi védései az biztos.

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

chalezlopez
Így van. Ezek a csapatok bárki ellen megállják a helyüket, és gólhelyzeteket dolgoznak ki. Az megint más, hogy ha ziccerekre ment volna a meccs, akkor kb 8-2 ide. De gólra megy...

Vamos Argentina!

brazil bíró vezeti az esti meccset, ilyenkor használhat sprét? vagy az itt tiltott?
FIFA.com-ról

Man of the Match: Vincent ENYEAMA (Goalkeeper)
ProGabe
1-0-nál le kellett lépnem, káromkodtam is, gondoltam lemaradok 3-4 gólról. 90-dik percre értem vissza, de azt hittem az már az összefoglaló, mert még mindig 1-0 volt 😄

na most majd az angol drukkerek megmutatják, hogy lehet elnyomni a vuvu hangját. ha nekik sem jön össze, akkor senkinek!

banok
"krúcs"
:facepalm:

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

SLICK
5 kép: Maradona: "Hát ez a laszti tényleg buzin szál! Még kézzel se nyúlok hozzá!"

Nigéria, Kamerun, Elefántcsontpart és Ghána bárkivel fölveszi a versenyt szóval nem értem, hogy miért magyarázza mindenki, hogy gyenge ellenfél, az viszont megint más, hogy tényleg pontatlan és elszórakozott játékot játszottak az argentinok
Tyler1
igen direkt játszottak így, h ne nagyon alázzák meg az afrikai csapatokat.

chalezlopez
Az ellenfél Nigéria volt... Bárki ellen megállják a helyüket.

Vamos Argentina!

SLICK
sztem kurvázni inkább csak akkor menjenek, ha továbbjutottak mert ma azért nem voltak toppon. Rengeteg egyéni hiba, taktikával is bajok voltak, cserék is furák... Nigéria könnyen okozhatott volna meglepetést

Tyler1
hát ez az argentína se fog sokáig menni. dél-korea el is picsázza õket sztem.

limperatore
:SAD:ASD?_ASD_ASD

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

a játékosokra gondoltam
bakkerman
hát ez kúrva jó 😄DDDDDDDDDD

banok
<#idiota><#eljen><#vigyor>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

SLICK
adsz pénzt elemgyek kurvázni, még fel is veszem videóra 😄

Solten
Osszegyujok ket kaptar mehet - hasonlo a feeling.

Saor Alba

na lehet menni inni meg kurvázni 😄DD
Diego mingyá felszívja a gólvonalat
bakkerman
vége,1-0 huhh,ez necces volt...lehetett volna több is basszus :S de lehetett volna 1-1,vagy 1-2 is szal,nem rossz ez a 3 pont!

SLICK
+1 !!!! ^^

SLICK
nyerjen argentína, de csak azért mert iwiwen õket tippeltem gyõztesként nem kevés ponttal 😄

IMYke2.0.0.0
<#hehe><#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Grove4
be lehetne tenni itt háttérzajnak, annyira megszoktuk már xD

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

limperatore
meg adott egy tökéletes passzt messinek amit nemtom h hagyott ki

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

kraawz
maradjon az 1-0, bõven elég az is ma 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

desigo
bakkerman
millito bejön,azt ott ácsorog a balszélen...ez az fiam

Én azt mondom hogy ez a meccs egy 1-1 -et megérne... Gyõzelmet egyik csapat se érdemel igazából.

bakkerman
messi...

kraawz
maradona..

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

bakkerman
én se...:/

SLICK
milyen egyéni hibák vannak már 😄 Argentínoktól nem ezt vártam

bakkerman
öcsém ez hülye...Di Maria helyett Burdisso...balszélre kimegy Jónásbácsi

limperatore
burdisso jön :ASD:ASD:ASD 1:1 akkor 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

<#hehe>

Solten
Nem rossz a csoki csóka.

Saor Alba