Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
fogalmazzunk úgy, hogy az eddig látott csapatok közül a németek játszanak a tényleges tudásukhoz a legközelebb. ha pl. egy argentína, hollandia, spanyolo. (és még 1-2 csapat) is belelendül, tehát õk is úgy játszanak majd, ahogy tudnak (tehát ahogy a játékosállomány papíron tudna), akkor nagyon jó kieséses szakasz vár ránk
na most sikerült leírnom minden futball-világesemény alaptézisét 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Özil flegma, bár ez szép lövése volt...jöhetne Kroos a helyére!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
ha majd lesz Holland-Portugál ott rekordok dõlhetnekXD
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ja,meg még egy németet.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Ezt most találtam a fórumon xD
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Vamos Argentina!
Ha az idegenek észlelik most a Földet, akkor szerintem szétrobban a fejük a vuvuzelától, vagy lejönnek, elvisznek egyet analizálni, hogy mi a fax ez?????
Vamos Argentina!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Franciáknak Ribery miatt 1%-ban.
Többi 98% német😄