Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Murder3
Hát miket össze nem szerencsétlenkednek ott a németekXd

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Fabio Capello
looool mit elszórakoztak 😄😄:d

ProGabe
Özil teljesen dekoncentrált. fiatal õ még ide

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Botond
Térddel rácsúszott a bokájára, simán el is törhette volna. Szal simán jó hogy leküldték gondolkozni.
ProGabe
err, wut?

fogalmazzunk úgy, hogy az eddig látott csapatok közül a németek játszanak a tényleges tudásukhoz a legközelebb. ha pl. egy argentína, hollandia, spanyolo. (és még 1-2 csapat) is belelendül, tehát õk is úgy játszanak majd, ahogy tudnak (tehát ahogy a játékosállomány papíron tudna), akkor nagyon jó kieséses szakasz vár ránk

na most sikerült leírnom minden futball-világesemény alaptézisét 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Mor3llo
Khedira rendesen rámcáfol eddig...

Özil flegma, bár ez szép lövése volt...jöhetne Kroos a helyére!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Ez a piros nem kellett volna... Ez így már elveszett meccs az Ausztráloknak.

Na két gól, piros lap, kezezés megvan most már csak egy potya kéne és akkor átlagosnak számítana a meccs a Vuvuzela VB-n 😄

megint peros 😄
Marci0115
na látom itt is titokban német a bíró

SLICK
azigen bazdmeg,, piros zsuga..

Mor3llo
Ez nem volt piros azért...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Murder3
Hát legalább egy színes vb-t láthatunk😄
ha majd lesz Holland-Portugál ott rekordok dõlhetnekXD

limperatore
már megint piros 😄 nem bírnak magukkal, 4. piros a vb-?

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

[HUN]FaTaL
Hopp, itt is elõkerül a piros.

http://goo.gl/gd6Zi5

Murder3
Müllernek egy gól és akkor man of the Match😄

igaz...most Somos jól tolja, Egri Viktor nekem idegesítõ...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Mor3llo
Micsoda akció😊

gabber_saviola
Hát a mai elsõ két meccsen a közvetítés több volt, mint szánalmas. Össze-vissza beszélnek, és olyan mondatokat kreálnak, hogy eszem megáll. Nem is értem, hogy ezek mi alapján felelnek meg. Mostani kommentátor viszont jó.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Mor3llo
Joginál bírom ezt a mindig milliméterpontos hajbelövést😄

Botond
Azé második félidõt az eddigiek alapján legszívesebben vmi árnyékos helyen kellemes 30 fokos vízben bekkelnék ki legszívesebben. Jól láthatóan egy félidõ nekik elég volt ebbõl a meccsbõl.
AntiHero
LOL...most jöttem rá, hogy 105-ön van a HD-s foci😄. Én meg a régi M1-t néztem mer HD-t írt az is😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Qrwa anyját hogy nem adta meg a 11 -est... <#wilting>

Mor3llo
Ez tizenegyesgyanús volt😄

Murder3
az eredményességbeli rutin az még mindig a németeknél szól.

nem volt szándékos kéz😊 sztem eddig a bírókra nem lehet kifogásunk gondolok itt pl a Szerb meccsen az Argentín bíróra...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Solten
Akkor mellettuk szol a rutin + az evek.

Saor Alba

Murder3
a rutin velük van!

szabii98
Akk az x)
Véletlen volt...

I met God. She's black

Grove4
Na még két kenguru gólt (azt tippeltem)

ja,meg még egy németet.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

avval nem számítottatok, hogy ez az Ausztrál válogatott az egyik legöregebb csapat a vb-n...alig van 30 évnél fiatalabb játékosuk...Emerton, Kewell, Cahill, Neill, Chipperfield, még ha Viduka lenne😄, Grella akár Bresciano, Schwarzerrõl nem is beszélve mind mind 30 felett vannak

Murder3
XD bannerba kéne a VUVUZELÁT RAKNIXD(sry a cpas lockért)

Solten
hahhahaa... 😄DD

Saor Alba

ki van a gundel mellett a stúdióban? mármint neki jobbra.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Grove4

Ezt most találtam a fórumon xD

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

[HUN]FaTaL
Vagy egy Angol-Német 😊

18, és 23 -ikán majd eldõl. <#wink>

végre egy csapat, ahol a csatárok gólt tudnak szerezni, Asamoah 11-es gólján kívûl...😊 jók a Németek bennük nem kell csalódni és sosem szabad õket leírni...bukta a tippem😛

chalezlopez
Én megnéznék egy Argentin - Német meccset. Azok izgalmasabbak mindennél.<#vigyor1>

Vamos Argentina!

azok ellen már nem fognak😛
[HUN]FaTaL
Rengeteg csapat hátravan még. 😊

Grove4
Eddig kellemes meccs, viszont szerintem az ausztálok nincsenek tisztábana vonalvédekezés fogalmával.Rendre beragad a védõ.

Ha az idegenek észlelik most a Földet, akkor szerintem szétrobban a fejük a vuvuzelától, vagy lejönnek, elvisznek egyet analizálni, hogy mi a fax ez?????

Azért megnézném a Németeket Szerbia, vagy Ghana ellen. Qrwa jól játszottak !

chalezlopez
😄 Én meg Mario Kempes miatt szorítok 100%-ban az Argentínoknak! 3 éves voltam, és szerintem 78-ban a nagy sörényével õ volt a legnagyobb csávó! Na akkor mondtam magamnak, hogy a gauchóknak kell majd drukkolnom eztán.

Vamos Argentina!

Marci0115
édes istenem ki ez a négy hulladék ott a studioban?

most már megteheti 😄
Kandurex
hát...az eddigi csapatok teljesítményét nézve, egyelõre Németországnak kell a világbajnoknak lennie, ez diktálná a foci tudás.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Murder3
kb ugyan ez van nálam is😄

Mor3llo
Robben miatt szorítok nekik 1%-ban.
Franciáknak Ribery miatt 1%-ban.

Többi 98% német😄

Mor3llo
Özil nemigaz mostmár...