Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
te most mirõl beszélsz?

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

haha evvel az erõvel minden Spanyolnál így van😉

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

limperatore
ez a kevesebbet kapunk mint lövünk brazil keret lesz 😄
egyébként nem kell õket félteni a góllövéstõl, ha behívnának az utcáról vmi 16 éves kis brazilt az is lõné a gólokat 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

úgy tudom nem lesz a "csodalábú" Kindtner...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

WuFraZselic
naazé ;>

amúgy nézegettem a Brazil keretet most tüzetesebben, nálam most hirtelen eltûntek a hûdenagyfavoritok közül, ennél ütõképesebb támadókat is láttam már. no persze nem újdonság, csak most így újra megnézve ez nem az az igazi brazil "többet lövünk mint ahányat kapunk" keretnek tûnik

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

gabber_saviola
jó 😄ddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

SLICK
most is könnyûcske csoportban vannak -.-

Murder3
vagy fordítva😄
jók azok a dánok csak ne álljanak bunkerfociba.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

WuFraZselic
és a Japánok is, jó? 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

gabber_saviola
hát én sem értem, hogy ekkora meccset miért kettõre kell rakni, mondjuk az tetszik, hogy az olasz este van. <#vigyor1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Holland gyõzelem lesz vagy 2-0 vagy 3-0

Solten
Nem tudom melyik buzulafujo szerencsetlen tehet rola hogy a legjobb meccs a legelso...

Saor Alba

Murder3
az nagy meccs lesz csak ne taktikázzák szét magukat mint azt már oly sokszor láthattuk ezen a vb-n.

ja és 4x világbajnokok!!! ebbõl mondjuk úgy 3-at érdemeltek meg és még ott van az 1970-es és az 1994-es elvesztett döntõik...

limperatore
olaszokat sem szabad leírni, legmákosabb nemzet a világon 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ProGabe
remélem összeszarja magát mindenki, aki arról tehet, hogy 13:30-kor lesz a Holland-Dán meccs -.-

nem hiszem el, hogy nem lehetett volna belenyúlni egy kicsit a sorsolásba és egy ilyen meccset értelmesebb idõpontba átrakni. a 16:00-ás kezdés is jobb lenne. na mindegy, majd nézem az eredményt melóból^^

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

limperatore
aki németeket fikázza az hülye vagy konzolos 😄
elõzõ eb-n kivel volt döntõs spanyolország? 2002ben kivel volt döntõs brazília?

mindig ott vannak a nemzeti öntudat nagyon nagy a németeknél

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Murder3
ez kb az h a németek mindig könnyû ellenfeleket kapnak és hát milyen könnyû nekik féle helyzet.

gabber_saviola
Holnap kemény nap lesz, nagyok közül bemutatkoznak az Olaszok, a Hollandok és a Dánok.

én sose írom le õket...és az Olaszokat se fogom

gabber_saviola
én is Kroost hoztam volna be.

Elégedetlen vagyok, sejtettem hogy kikap Ausztrália ... azt viszont nem hogy ennyire. :/

Könnyed gyõzelem,félgõzzel.
Talán Khedira volt akin leginkább látszódott a "lámpaláz",a többi fiatal újonc simán hozta az elvárhatót.
Az biztos hogy ennél keményebb két meccs jön,de ez a csapat még bõven tud jobban pörögni.
Természetesen stúdió szakértõk megint megállapitották Gundellel az élen hogy nem a Németek voltak jók,hanem a Ausztrálok gyengék.Természetesen ez mindíg így van,akit a németek megvernek az onnan a világ legnagyobb lúzere,utolsó szerencsétlen,stb... Érdekes elõtte mindig "falábú németeket" még ezek is meglepik duma megy...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

gabber_saviola
Jó volt ez a meccs. Erõsek ezek a Németek, de majd meglátjuk, hogy egy nagyobb csapat ellen mire lesznek képesek.

Murder3
Jaja😄

Meglepõen jó német válogatottat láttunk, és végre valaki lõtt 2-nél több gólt. Kár hogy utálom õket😄
Mor3llo
Nekem megvan😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
"csak" egy döntõ😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

ballack nincs itt most! gondolom értitek!
Botond
Szaúdi 8-0ból sem lett semmi... 😊
[HUN]FaTaL
Az elsõ jó meccs a VB-n. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Murder3
hát szép gyõzelem volt😄

Kandurex
Nem mintha bármi különbség is lenne a két játékmenet között, 10 ember elõtt és utána, semmit nem változott a meccs, jöttek tovább a gólok amikre számolni lehetett.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Murder3
Gomezbõl erre a vb-re ennyi elég is volt remélem nem kerül játéklehetõséghez késõbb.

Mor3llo
2:0-nál is ez volt a helyzet, még a kiállítás elõtt😊

A görögök meg nem az offenzív játékukról híresek..

SLICK
Amúgy Gomez mint Dévid Hásszelhoff

Murder3
már az elsõ félidõbe is 4-0 lehetett volna

Botond
Jó, egy 10 emberes ausztrália megpakolásától ne élvezzünk már el. 😊 Akkor délkorea is komoly esélyes, mint a másik csapat aki mutatott vmit a szintén nagyon gyenge görögök ellen?
Murder3
Legalább Marin benn van, bár én Kroosnak jobban örültem volna.

Mor3llo
Kabbe Jogi...nem jön Kroos😞

Marin..érdekes lesz az uccsó tízperce😄

megkaptam itt van Marin😊

5w0rdf15h
most aztán felköthetik a gatyót az angolok is, mert ha ezeket a németeket kapják rögtön elsõ körben akkor már most csomagolhatnak 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Murder3
Fúú hát Gomez ezé van ott:S

Murder3
meg Kroos egyiket jó lenne látni ma.

megnézném Marint hol van?😊

Te keci vagy😄D
Szegények nagyon kikaptak:-)

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Murder3
100%-ig egyetértek veled

Mor3llo
Egy költõ veszett el Benned😄

AntiHero
Hát Germany in the house😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

az egy nyomorék nem is értem mit keres itt bocsi