Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
ma sörivás közben cillit banggel kimosod a sárga mezed, és fehér lesz? <#fejvakaras><#idiota>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Hegi90
Ma:

<#taps><#taps><#taps>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

WuFraZselic
fujj 😊

errõl van szó!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ja,közben látom a Holland zászlót a logódon 😄

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

bakkerman
remélem kitesz magáért a csapatod,mert akkor este iszok <#nevetes1><#wave>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

melyik ? 😄

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

na végre ma lesz egy fasza meccs <#nezze><#pias>
bakkerman
david guetta verzsönrõl linket!!!!! beszteszt!

Tyler1
ennek van már 100 változata 😄 volt az eredeti, abból jött a vb official, jött ez a spanyol csávós, aztán egy másik amiben egy nõ énekel vele, tegnap meg nézem, hogy már will.i.am és david guetta verzió is van 😄😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

bakkerman
azért az idei is elég fasza !!!!!!!!

Hegi90
Ez 98-asé

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Tyler1
98-asé 😊

bakkerman
ez a 94-es USA VB dala???

Tyler1
ez krva jó 😊

amúgy csodálom h a Ricky Martin Cup of Life-ját senki nem rakta be, számomra az az egyetlen azóta is feledhetetlen VB zene 😄

bakkerman
hát,ha az elsõ két meccsnek valóban ez lesz a kimenetele,akkor nem semmi pénzt kaszálok

LasCar16

#acm

Pretorian
A koko dzsámbó jobb volt.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Pretorian
Basszameg, tegnapelõtt kellett volna tippmixelnem a német-ausztrálra...4-0 volt a tippem...

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

sb1
Hollandia - Dánia 3:1
Japán - Kamerun 1:1
Olaszország - Paraguay 1:2

Talán van értelme.. 😊

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

poppe
líriksz

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

bakkerman
amúgy ezt a szót hogy kell kiejteni? 😮 tudom,hogy ezek a dalszöveg féleségek,de még sose hallottam kiejtve xdd

Legend Killer

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
<#eljen><#hawaii>.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Narxis
Ez nagyon jó!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

poppe
bannerból: és HELYESEN ÍRJUK LE A CSAPATNEVEKET IS. Fékezzük meg EGYÜTT a sulinetes stílust! Köszi a figyelmet.

mi tegnap beszélgettünk asszonnyal, azt mondta h a szerb-ghán meccs... 😄D
rá 10 percre meg én mondtam, h szerbia-ghánia 😄 <#beka3>

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

bakkerman
akkor is az EB 2008 a beszteszt 😊)

Legend Killer
ezisjó.

bigapó

The Matrix has you...

bigapó
uhh, ezt elkúrtam, légyszi töröljétek😊

The Matrix has you...

bigapó
szerintem meg ez a legjobb VB-s zene:

The Matrix has you...

Voyager5
Ezt amugy en sem ertem, hogy hogy lehet leirni oket.
Mind a Nemeteket mind az Olaszokat.

Erdekes, hogy mindig az Angolok meg a Hollandok korul nagy a hype (meg ugye regebben Spanyolorszag, + Argentina), aztan altalaban ok nem ernek szart sem 😄D, a lesajnalt Nemetek meg Olaszok kozben meg szep csondben dontoig mennek.
Legend Killer
itt még buzi vuzu se volt.

Legend Killer
best world cup theme song

bakkerman
de idén max negyeddöciig mennek,tudod-e? 😄

Narxis
😄DDD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

poppe

limperatore
😄D

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

IMYke2.0.0.0
<Én is.>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Én is emiatt szívom a fogam... 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Grove4
Tegnap bejött Marin, a tengerészgyalogos <#hehe>

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Green dropped

JOE HARTOT A KAPUBA!!!!!!! Hajrá Anglia!!!!!!!!!

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

homokban mezítláb a tengerparton tolják , és az rohadt egészséges ám...Nem véletlen, hogy a Brazílok annyira technikásak, de érdekes módon Argentína, Spanyolország, akár Olaszország, Törökország..stb (ahol melegebb éghajlat van és tengerparti részek) sokkal nagyobb az esély, hogy onnan mindenki szupertehetségként kerül ki, bár e mellett számos tényezõ befolyásolja pl a népesség is, meg az ország gazdasági helyzete is...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

góóóóóóólááááááááááásssssssssóóóóóóóóó
http://focivb.blog.hu/2010/06/13/igy_kommental_egy_del_amerikai

Hát, egy ilyet szívesebben hallgatnék :s

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

limperatore
ja de gólkirály lett, míg baptista akit kivitt játszott vagy 5 meccset 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

WuFraZselic
"a tengerparti országok válogatottjainak magasabb az esélye, hogy kinevelik a csodagyerekeket"

igen, errõl már Darwin is tett említést

igen, Adrianot nem baj h nem vitte nem kell oda balhés játékos...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

limperatore
dunga nem dinho kivételével baszta el hanem patoéval meg adrianoéval

úgy, hogy a Spanyoloknál is kb minden 16 évest be tudnának hívni...köztudott, hogy a latin embereknek, meg a tengerparti országok válogatottjainak magasabb az esélye, hogy kinevelik a csodagyerekeket ebbõl a szempontból SPO is így tehetne😊 de legyélcsak elfogult, Dunga mellényúlt, hogy nem vitte ki ronaldinhot