Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
egy nb3-as meccsen is van csetepaté a szögletnél,nagy a feszültség ilyen helyzetekben,ennyi. De azért az megint jó,hogy pár nappal a meccs után veszik elõ 😊) éljen a fair play kedves FIFA

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

USÁkokat a jedik segítették!

gabber_saviola
Igazat kell hogy adjak a szervezõknek és a többi hivatalosan, súlyos pénzeket költõ cégeknek, mivel ezek a hölgyek nem véletlenül mentek ugyanolyan promóciós ruhában, hanem direkt. Amúgy a világon minden stadionban van házirend, amiben benne van, hogy bármikor kivezethetõ az a személy, aki nem felel meg (pl. ingyenreklám) a rendezvény szervezõjének.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Punker
a niggersíp használata:

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

hedonist

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

a.carkey
Jaja. Idióták gyülekezete. Bár itt szerintem az országgal volt a legnagyobb bajuk, nem a csöcsökkel, meg a márka "reklámozásával". Ha ugyanezt bolíviai vagy venezuelai sörmárkával csinálják, esetleg kubaival, fel sem merült volna, hogy kivezessék õket a stadionból. Sajnos a britek és a hollandok sok helyi szemében szálka.

A medve nem játék.

Tyler1
hát de miért kellett volna fizetniük? szurkolni mentek, nem az adott sörgyár reklámemberei voltak...

ha 10 olasz szurkoló véletlenül ugyanolyan kék nike pólóban szurkol, akk õket is kivezetik, mert az reklám? :S

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Fabio Capello
mit ad isten, az egyiket pont maradona szerezte 😄😄😄

De nem kell videó bíró.
Bõven megérdemelték a 3 pontot. Ennél sokkal szabálytalanabb gólok is születnek.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

sb1
Ha maradona így készül, csak meglesz a gyõzelem 😊 😊

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

De az, csak õk nem fizettek a szervezõknek, de ez tényleg nagyon gáz :s

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Fabio Capello
csak olvastam egy külföldi oldalon, gondoltam megosztom 😄

REAL MADRID

bakkerman
ez hogy jön ide,vagy MIVAN??!!

Tyler1
mert amúgy a vb nem egy mocskos marketing-kampány persze.

Lacee86
<#wow3>
De a vuvuzela az bezzeg maradhat...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

hedonist
hát kvára megéri az árát,h nincs falfirka... pff

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Fabio Capello
szabálytalan volt heinze gólja nigéria ellen... :]

Azok színészek.
Pl É-Koreában tök zsír autópályák is vannak, az más kérdés, hogy 10 autó ha van az országban.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

gabber_saviola
BANNERBAN: "Továbbá, ez nem az a topik, ahol politikáról/más nép elleni gyûlöletrõl kell diskurálni, aki ezt megteszi, azt büntetõponttal jutalmazom."

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

zvaragabor
Mert mindenki fél, hogy nagyobb büntetést kapna, mint amekkora bûnt követett el. 😊

Chaos Anno Domini

érdekes módon szar dolog ez a kommunizmus és társai, de abban az országban valóban rend van, egy fal firka sincs a metró alagútban,se szemét a városokban 😊))))))))))))

warnjames
azt adom! 😄 nem bírom a fetrengõ lowakat, lesérült halálosan aztán 2 perc múlva a pálya ördöge lesz -.-' biztos taktikai húzások 😄

\"A hangszínt hanglétráról festik a hangfalra.\"

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
1966-ban már 3-0-ra vezettek az Eusebioval felálló Portugálok ellen (akik rajtunk 3-1-el gázoltak át a csoportmeccsek során), és a Portugálok csak kínkeservesen tudták megverni õket, amihez a csúcsformában lévõ Eusebio 4 gólja is kellett. (Megj. az volt a 66-os VB legjobb meccse ...)

Én nem csodálkoznék, ha meglepetést okoznának, bár ez a 3 fok sem kedvezett a baraziloknak, meg az elsõ meccsre mindenki felkészül, és legjobb hite szerint vágja a másik taktikáját.

A medve nem játék.

bakkerman
tegnap megtettem a kommunistákat 100 FT-al,hogy hendivel iksz lesz,és nyertem 800 forintot 😄DDD amúgy,azt kell hogy mondjam,amelyik csapaton nem tud full hajtással átgázolni egy Brazíl válogatott,az megérdemli,hogy ott lehessen a világ legjobb 32 válogatottja közt!

1:58-nál mindenki kedvenc hangszere

bassz 😄 hát ez kivette a szóközöket 😄

mind1 😄 a vége spanyol gyõzelem az argentinok ellen 😊 a harmadik helyért pedig hollandia fog a németekkel játszani 😊

sztem ez lesz a csoportmeccsek után:
Francia - Nigeria -> Francia - Argentina
Argentina - Uruguay -> Argentina - Német

Anglia - Ghana -> Anglia - Német
Német - USA -> Spanyol - Argentin

Holland - Paraguay -> Holland - Italy
Italy - Dánia -> Holland - Spanyol

Brazil - Svájc -> Brazil - Spanyol
Spanyol - Portugal

csinálok majd egy vb továbbjutók tippet, hogy én hogy gondolom hogy fog kinézni...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

én sztem az A, az F és a G az ami halálcsoportnak számít esetleg meglepõ továbbjutókkal szolgálhat...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Banano
Uruguay a franciák ellen az elsõ félidõ feléig nem volt rossz..utána leült a játék.De nem tudom elképzelni h itt megint egy 0-0 legyen,vagy hogy esetleg pont a dél afrikaiak verik meg õket.
Viszont a Dél Afrikaiak is tudják hogy vagy most nyernek vagy kiestek,mivel a franciák ellen nem fognak nagy valószínûséggel,de Urunak sem mindegy hogy csoportelsõként vagy másodikként megy tovább.Másodikként Argentínával fog összefutni,elsõként pedig Nigériával valszeg.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

a vb-n eddig talán 2 bíró idegesített amúgy semmi gond nincs velük eddig arra leszek kíváncsi, hogy Uruguayt mennyire fogják hátráltatni

Firerock
nem feltétlen a helyiek fújják ezt a fost,hanem a sok divatbuzi,bár ha ottlennék,biztos énis vennék 1et😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Banano
Ha kiesnek a braziloknak fognak szurkolni szal nincs gáz.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

szia Uruguay 1-0-ra nyer sztem és Forlan lövi a gólt...

Azt nem tudom,de remélem nyernek az Uruk,a Dél Afrikaiaknak meg a torkukon akad a Vuvuzela,mikor rájönnek hogy jó eséllyel most estek ki.
Bár ezeket a meccs nem is érdekli csak fújhassák...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Artúró Vidal, Mark Gonzalez, David Pizarro meg az a Tello gyerek jól tolja😊

már csak Gary Medel miatt is megnézem Chilét 😄

a hondurasi válogatottban meg ottvan Palacios, meg Suazo
Tyler1
ja csak honduras is megjátsza a spártai védelmet, mint chile. de chilében nincs meg az a skill amivel áttörjék. aztán csak passzolgatás lesz belõle.

Banano
Holnapi uruguay meccs lesz az érdekes számomra! xD Mi lesz?elemzést kérek..😄

gercse
Chile szerintem nem lesz olyan rossz, õk tudnak focizni ha kell, Brazília mögött egy ponttal lemaradva jutottak ki a vb-re.

Keroz1n
Mobiltelefonálásért halálbüntetés forevah!

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"

Ha nem nézzük biztos 5-4 lesz...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Tyler1
holnap honduras-chilét nézi vki? 😄 nekem azt hiszem az már betenne az eddig látottak után.

ne is mond...:S

mflex
Ez a Somos, tud néha akkora baromságokat mondani, hogy a fejemet fogom.

What about the forests?

Narxis
Észak-Korea 4ever!!!!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Solten

<#zavart1>

Saor Alba

Solten
Ha rohogni akartok egy jot, sportgeza: link 😄DD

"1. félidõ (szünet)

Tesze óriási figura, levette a mezét, ahogy ment be az öltözõbe, azt hittük, már cserélne, de csak a karizmait akarta megmutatni.
Sixx azt követeli, hogy Csányi Sándor most azonnal hívja fel a koreai edzõt és szerzõdtesse le a magyar válogatott mellé. Mert fegyelmet tartana. Mindenkinek bilifrizura, tetkókat leégettetné lézerrel, lenne fegyelem. Gólt meg sose kapnánk.
Sajnos foglalt Kim Dzsong Hun. A Kedves Vezetõ most hívta a csapatot, hogy a játékosok családjának a felét kiengedték."

Saor Alba