Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Ne már hogy ez is döntetlen lesz 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
😄DDDDDDDDDDDDD

😄DDDDDD
<#idiota>

http://gaborszantai.co.uk/

Juhiii
clio1616v
hajrá kamerun

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Fabio Capello
UTÁLOM ezt a kommentátort

sírni tudok a beszólásain, emlékszem a barcatv-t kommentálja mindig a sportklubbon asszem...

buldozer99
végre egy fasza meccs!<#eljen>

Forca Barca

[HUN]FaTaL
Egyelõre jó pörgõs meccs. De milyen színészek ezek a chileiek...

azta, de komoly én még emlékszem 98-ból a Marcelo Salas, Ivan Zamora párosra, jól tolták a Brazílok verték ki õket még a nyolcaddöntõben

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Forza Italia
nem tudjátok,hogy hol lehet kapni a VB kabala plüss figuráját??

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

kezdõdik😊
nem nézi senki a Honduras-Chile meccset?

alig nagyobb Magyarországnál Honduras, és még szegényebbek, mint mi vagyunk természetesen agrár ország, de ez most nem számít...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

warnjames
hát ilyen drukker csapattal azthiszem én is a vb-n fociznék 😄😄
érdekesek lesznek a mai meccsek is 😛 spanyol játékra nagyon kiváncsi vagyok 😊

\"A hangszínt hanglétráról festik a hangfalra.\"

Tyler1
lehet neki nem volt több mint nekünk az 500 Ft 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

zvaragabor
Nem is tudtam, hogy SG-n fent van pár millió amcsi. 😄

Chaos Anno Domini

szabii98
Fail

I met God. She's black

sztem 'csak' pár millió amcsi 😄

precision
lál

Bazinga!

zvaragabor
Ez szánalmas. 😄 Ezen csak nevetni lehet. De vajon mit érezhetett a fazon, mikor újzéland egyenlített? 😄

Chaos Anno Domini

eskü úgy éljek feltettem volna a pénzem h 1-1 lesz, ha bejön lehet milliomos lennék😄

<#idiota>

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

zvaragabor
Szurkol valaki USA-nak?

Chaos Anno Domini

FZoleee
😄 nem tudom, hogy iwiwen rakjak-e chilére 😄
0-1 lesz szenvedve, de nyer Chile

Tyler1
remélem 6:6 😄

FZoleee
és szerintetek honduras-chile eredménye mi lesz? 😄
szerintem a Spanyolok nyerik...az EB-n nyújtott játékukat lazán tudják hozni és egyelõre az EB magasabb színvonalú volt mint a vb, tehát könnyebben nyernek😄

Banano
Uruguay-nak már a második kör..nyerni kell vagy búcsúzik.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Tyler1
negyeddöntõben spanyolország vagy brazília kiesik 😄 háhá jó lesz ez a vb 😄

bakkerman
????? soroljam a spanyol neveket?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

az igen, 5 Palacios testvérbõl 3 a keretben van😮

katakpult
szerintem is a spanyolt nézd majd az tûnik érdekesnek, esetleg dél-afrika - uruguay is jónak tûnik, pár akkora lesz a vuvu zaj, hogy még a közvetítésbõl se lehet majd semmit hallani 😄

Shep
Hát leginkább egyiket sem 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Spanyol

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Az összeset nézd meg

REAL MADRID

Huj,

melyik meccset érdemes ma megnézni, ha jó focit akar látni az ember ?

Y

Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József

poppe
úgy is kell 😄 még ventibõl nyomtani kellett volna az 5 fokot, h szokják a körülményeket 😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

az eurosporton most mutatták a svájciak edzõtáborát, a pálya melletti lelátót 3-400-an nézték õket, meg a fele már ott fújta a vuvuzelát 😄DD
poppe
majdnem, remélem chile nyer 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

bakkerman
egyenlõ pontszám esetén mi dönt? szerintem az A csoportban elég dúrván ez fog majd dönteni 😄 mára spanyol gyõzelmet,chile döntetlent,dél afrika döntetlent jósolok

gabber_saviola
persze hogy nem, mert az a cég komoly pénzeket fizet a reklámért. ITT az oldal legalján fel is van tüntetve.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ki mondta, hogy azzal jöttek? 😄
Vedd már észre hogy ikrek <#vigyor1>

REAL MADRID

hát persze, 36 hostess csaj csak úgy dönt, spontán, hogy egységes ruhában kimennek ujjongani a stadionba jókedvükben, akkora reklámhúzás volt, hogy ez a gerillamarketing mintapéldája... 😄
gabber_saviola
Nemérted, ezek nem egyedül, hanem vagy negyvenen, szervezetten és egyenruhában mentek ki a mérkõzésre. Valószínûleg még a jegyet sem Õk vették, hanem az a cég, akik reklámfelületnek használták ezeket a hölgyeket.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bakkerman
valamibõl mindig kell ügyet csinálni...

a.carkey
Bránert már rég meszelni kellett volna. Mosleyt is sikeresen "eltávolították", most már Blatteren a sor.

A medve nem játék.

Tyler1
miaz hogy ingyenreklám? bazz ha elmegyek egy akármilyen márkajelzésû pólóban akk ingyenreklám és kivágnak, sõt le is csuknak érte? ez hülyeség.
ráadásul saját nemzetük színeiben voltak...