Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Koman a bíró

😊)))

Hát ez van,most már tovább kell lépni.Azt lehetett sejteni hogy 4 pont csak nagyon nagy szerencsével lesz elég a továbbmenéshez.Tehát egy "nagyot" a csoportban is verni kell,Ausztrália meg kötelezõ.Végül is ha már se Gahna,se Szerbia nem megoldható,akkor nemigen van helye a csapatnak a 16 között,hanem le kell vonni a tanulságokat.Ami szerintem eddig annyi hogy a rengeteg fiatal még csak bizonyos ellenfelek ellen jó,és nincs igazi vezéregyéniség.Gyakorlatilag már a 3. csoportkörben megkezdõdik az egyenes kiesés a Német csapat számára.Valószínû azzal a nehezítéssel hogy 90 percen belül kell nyerni...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Tyler1
szerbeknél nem? számított a magasabb rang?

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

go go Yankees

★ 汤姆 李

mflex
Hajrá USA!

What about the forests?

Oroszország-Szlovénia helyett és Egyiptom-Kamerun helyett egyértelmû, de Szlovákia helyett a Cseheket is megnéztem volna Nedved nélkül...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Fabio Capello
ruszkik :[

Egyiptomot, Törökországot és is hiányolom.

REAL MADRID

szinte hihetetlen:

Horvátország, Törökország, Oroszország, Csehország, Lengyelország, Egyiptom...ezek a válogatottak ott voltak az EB-n az egyik megnyerte az Afrika kupát és nincsenek ott a vb-n, az meg más kérdés, hogy általában élvezetes focit nyomnak😮😮 ennyire nem volt csapat náluk?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Fabio Capello
a szerbeknél is magasabban van jegyezve, és látod... <#idiota>

ahogyan a spanyolok is jobbak a ranglistán svájcnál

stb, stb... 😄

alibi focit nyomtak a Szerbek_😊 mondjuk az összes ilyen szláv (Horvátokon, Cseheken és az Oroszokon kívûl) ilyen alibi focit játszik

Mor3llo
Persze ez majd bizonyítást nyerhet a 3. csoportkörben😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Azért a német válogatott magasabban van jegyezve, mint Ghána. És erõsebb is szvsz.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Erre a "legjobb" csatáruk Klose kiállítatja magát GZ lol

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

David James lesz a kapuban (BBC) Green kivédte magát a válogatottból...

Mephike
Sajnálom a német válogatottat mindig nekik szoktam szurkolni, de a piros lap (barom volt a bíró, de ha tudom, hogy ilyen agyalágyult nem adok neki lehetõséget, hogy kiállítson) és a 11-es kihagyása óriási hiba volt.
Aragorn10 kezet foghatsz önmagaddal... A szerb foci ha tetszik neked, akkor nálad van valami defekt... Persze az ízléstelenség, ami jellemez Téged még nem feltétlenül óriási hiba...

Tyler1
ghánát? ha a szerbek ellen ennyire nem tudtak mit kezdeni, akk ghánával sem fognak azt most megmondom. legszervezettebb és összeszedettebb afrikai csapat.

Mor3llo
Löwnek megvannak azok a játékosai, akiket szeret, és kedvel. Akit nem szeret, rúghat évközben 40 gólt, akkor sem viszi el.

Podolski,Müller,Klose,Gomez,Cacau
Tudomásom szerint õk mind csatárként vannak ott.

Löw õt ...

de Löwöt én se értem....

[HUN]FaTaL
Nem Green fog védeni elvileg.

http://goo.gl/gd6Zi5

Mert nem spanolják egymást Löw-vel.

REAL MADRID

Kurányi eltiltását nem értem, hogy miért kellett számûzni a válogatottból.

nem úgy értettem, hanem h nincs más csatár helyettük? ennyire nincs német csatár?

gercse
azért Ghánát meglehet verni, ha nem tíz emberrel játszotok

Innen már egyenes az út hazafelé.A 11-es után mentálisan teljesen szétesett a csapat,és nincs olyan ember a keretben aki a pályán fel tudná rázni õket.És itt jön ki Ballack hiánya,de õt nem lehetett kivinni,viszont hogy Frings otthon maradt,az Lõw bûne.
A szinte hazai pályán játszó Ghána ellen meg valószínûleg csak a gyõzelem lenne elég,amire ezek után nem sok esélyt látok.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

[HUN]FaTaL
Mi van Cacauval? Bent volt a pályán 😄

Játszottak csereként mindketten

gercse
Cacau már bement elõtte

Gomezen kívûl nincs más csere? Cacau?

5c0rp330n
lol, nemetek szopnak 😊

Szerbek ezeket a kézis mozdulatokat Henrytõl tanulhatták😄

Amúgy én azt láttam a csapatokon, hogy egyiküknek sem volt kedve igazán játszani, Zigic például olyan flegma volt, meg hát azok a kontra elbaszások. Fenomenálisak. Biztos valamelyik edzõ fogadott egy 1-0-ás szerb sikerre , aztán le is zsírozta....😊
Ja,én is nevettem rajtuk sokat:-)
Az a 11-es bement volna akkor igazságos lenne a meccs eredménye..

Mor3llo
Flegma, rengeteg sétált, abszolút nem küzdött...azt elismerem, hogy volt 1-2 fineszes átadása, de ez kevés tekintve, hogy Ballackot szándékozik pótolni...

sz4bolcs
Nem tudom, mi bajotok volt Özillel, én még az õ indításaiban láttam, hogy esetleg azokkal fordítani tudnak a németek..

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Tyler1
jók voltak a szerb kontrák, kár h semmi fogalmuk nem volt az ilyen helyzetekrõl, aztán elbaszták az összeset.

Casillas
<#gonosz1>

(persze az iksznek én is jobban örültem volna, mert arra tettem, de hát aki kihagyja a tizit, nem érdemel pontot)

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Falkon
Remélem az angol kapus megint olyan ügyes lesz!<#hehe>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Mor3llo
Ígyvan, nem volt fényes ma a Nationalelf. De Szerbia sem érdemelt 3 pontot, ez is tuti.

VAn még egy meccs, el kell verni Ghánát, és nem lesz mirõl beszélni.

Ennyi volt a tiszavirág életû német jó forma... Remélem Ghána kiüti õket.
Falkon
Szegény németek!
Nem baj, továbbra is HAJRÁ NÉMETORSZÁG!!! 😄

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

[HUN]FaTaL
Koszos szerbek 😄 Na mind1, remélem este Anglia szétalázza Algériát 😊

én meg még azon aggódtam hogy a németek nehogy 2-nél többet lõjenek mert akkor elmegy a tippem... sebaj a lényeg hogy a bírók pártatlanok a VB-n

blbogus
egyetértek

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

Aragorn10
Szerbia, Szerbia 😊😊😊

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

A németek elég rosszul játszottak ma, de ez 50 %ban a bíró sara, remélem vastag volt a boríték.

Y

Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József

blbogus
hát igen a rugást nem vette észre..

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

Belerúgott és õ esik el, ez szánalmas 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Mor3llo
Stankovic nem szimulál, az a lényeg😊
Õ rúgott bele Gomezba...

Aragorn10
Szép volt Szerbia.

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.