Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😊)))
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
★ 汤姆 李
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
REAL MADRID
Horvátország, Törökország, Oroszország, Csehország, Lengyelország, Egyiptom...ezek a válogatottak ott voltak az EB-n az egyik megnyerte az Afrika kupát és nincsenek ott a vb-n, az meg más kérdés, hogy általában élvezetes focit nyomnak😮😮 ennyire nem volt csapat náluk?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ahogyan a spanyolok is jobbak a ranglistán svájcnál
stb, stb... 😄
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
★ 汤姆 李
Aragorn10 kezet foghatsz önmagaddal... A szerb foci ha tetszik neked, akkor nálad van valami defekt... Persze az ízléstelenség, ami jellemez Téged még nem feltétlenül óriási hiba...
Tudomásom szerint õk mind csatárként vannak ott.
★ 汤姆 李
de Löwöt én se értem....
REAL MADRID
A szinte hazai pályán játszó Ghána ellen meg valószínûleg csak a gyõzelem lenne elég,amire ezek után nem sok esélyt látok.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
★ 汤姆 李
Amúgy én azt láttam a csapatokon, hogy egyiküknek sem volt kedve igazán játszani, Zigic például olyan flegma volt, meg hát azok a kontra elbaszások. Fenomenálisak. Biztos valamelyik edzõ fogadott egy 1-0-ás szerb sikerre , aztán le is zsírozta....😊
Az a 11-es bement volna akkor igazságos lenne a meccs eredménye..
★ 汤姆 李
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
(persze az iksznek én is jobban örültem volna, mert arra tettem, de hát aki kihagyja a tizit, nem érdemel pontot)
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
VAn még egy meccs, el kell verni Ghánát, és nem lesz mirõl beszélni.
Nem baj, továbbra is HAJRÁ NÉMETORSZÁG!!! 😄
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
Y
Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Õ rúgott bele Gomezba...