Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem Eszak-Korea vs Del-Korea lesz, igazi tuzijatekkal...<#zavart1>

http://gaborszantai.co.uk/

Spanyolok akkor is most esélyesek, olyan gyönyörûen nyerték meg az EB-t😊 most komolyan õk joggal esélyesek és Svájc ellen is bármikor elõfordulhat ilyesmi, Németeket se hibáztatom...Angolokra azt mondom, hogy a szokásos, Hollandok és a Portugálok vannak még túlértékelve, de õk se fognak vb-t nyerni...gyanús nekem a Mexikó-Chile döntÕ😛😛😛

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Voyager5
Igen.
Hollandia, Argentina, a tavalyelotti EB-t kiveve Spanyolorszag.
Ezek meg hasonlok, most igy hirtelen.
2007-es bajnoki címet és akkora mákkal az egymás elleni eredménnyel nyerte meg a Barca ellen pedig 30-al több gólt lõtt a Barca és sokkal szebb focijuk volt a szezonban...mázlista volt ott is

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

A nagy csapatokat elnezve en mas problemat nem latok, minthogy ezek a sracok - akik top klubokban jatszanak - a vegletekig kimerultek.
Rooney maskor szinte vegigfutva a meccset vedekezik es tamad, ma meg a kozeli kepen latszott, hogy teljesen maga alatt van.

A FIFA-nak at kell alakitani a VB/EB evekben a naptarat, mert egyszer egy sztar fog osszeesni egy vilagmeccesen es akkor mar nem lehet meguszni egy ujsagcikkel, mint egy III. osztalybeli svajci jatekos infarktusanal.

http://gaborszantai.co.uk/

Istenem nem csak én buktam akkor látom😊
legalább az USA hozta volna, de ott meg a Mali bíró akadályozta meg...

Oziris666
Van sok ilyen csapat...

Tyler1
el is aludtam a meccsen. grat anglia. capello meg mi a szarért ekkora sztár? olyan nulla válogatottat rakott össze, h köv. meccsre már összecsomagolva mehetnek.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Oziris666
Szamurájkard vs. Tulipánok 😛

lószart 😄
LasDen
ennyi erõvel akkor már Rooney is védhetne...😄 James meg csatárnak 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Solten
<#idiota>

Saor Alba

Fabio Capello
NEM MONDOK LE!!!!! CSAKAZÉRTSE!

és legközelebb beállítom Fostert a kapuba ha addigélekis 😄

LasDen
ott más szokott 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Solten
Csatlakozom. Nem hozta le a kozepen szedelgo Runit...

Saor Alba

rúni megnyeri a vb-t angliának😄 meg bizony a konzolon😄
olyanok mint a franciák...
szlovénokat nem verik meg

Solten
hohoho... In your dreams

Saor Alba

LasDen
Japán elpicsázza a tulipánosokat....úgy szopnak a hollandok, mintha bukkake lenne 😄

monnyále!
Voyager5
Anglia tipik az a csapat, akik korul minden EB, VB elott hatalmas a hype. "Vegso eselyesek", "dontoig menetelhetnek" stb bullshiteket nyomnak roluk.

Aztan minden VB-n, EB-n bebizonyitjak, hogy semmit se ernek.
Fabio Capello
lol, kiütés kombó 😄

SLICK
igen az

Fabio Capello
😄😄😄

bájdövéj. Ezek után holnap nyugodt szívvel teszem meg a Hollandia-Japán X-et...

[HUN]FaTaL
Az neked pozitívum? Ez az egész vb egy rakás trágya

http://goo.gl/gd6Zi5

LasDen
a magyar kispad...az a kihívás...ellenfél nélkül is kikapunk...bár olyan edzõ, aki még egy angol válogatottból sem tud semmit kihozni az nem kell....

limperatore
capello jobban járt volna az Interrel mint az angolokkal mert most kibasszák ha 3 pontja lesz 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Fabio Capello
ésaztán? térjek vissza a modellkedéshez, vagy milegyen? <#idiota>

Asszem elvállalom Afganisztán kispadját, nyolc éven belül VB-t nyerünk! 😛

SLICK
mind a 3 tippem elment ma. Mindegy le is szarom már, sztem nem is nézem, mert kritikán aluli ami itt megy, tisztelet a kivételnek. Egyetlen pozitívum a VB-n a Vuvuzela, semmi más...

viszont elmegyek az USA-Szlovén meccsrõl 0-1 nél tök unalmas meccsnek néz ki erre 2-2 lett hallom nem adtak meg egy szabályos gólt na mondom😮:S

Na majd a Zoli megmondja 😄

REAL MADRID

LasDen
anglia megmutatta, hogy lófasz 😄

csak majmolták a franciákat, de nem jött nekik össze <#idiota>
ma 3-ból egyetlen tippem nem jött be😊 ebben a csoportban még semmit nem tudtam eltalálni sok kiszámíthatatlan válogatott😄

úristen gyerekek hazaértem a 2. félidõre ez mi volt amit Anglia mutatott?😮:S

LasDen
amúgy fõnök én lemondanék...egy fos a csapat....csak lejáratod magad...most kell lemondani, míg van méltóságod...😄

Oziris666
Nem trágyák,csak altatnak😄

desigo
Anglia ma se volt jó...
A mai mindhárom mecs eredményében biztos voltam elõzetesen. Nos mind a hármat elkúrtam...

PSN ID: Lord_Mortanius

LasDen
ez mindig így szokott menni...pl 2002-ben a szenegáliaklért is kapkodtak a csapatok...😄

Solten
Hat igen, hideg van + vuvuzela... <#alien>

Saor Alba

és most akkor Szlovénia a csoportelsõ 😄DDD
Fabio Capello
gyerekek ez száni... És tuti van belepiszka, mert nem létezik, hogy a topcsapatok ennyire trágyák legyenek...

AntiHero
Ugyan ez lesz a döntõbe is... majd 11-el nyer valaki...

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

chalezlopez
Anglia: LOL :/

Vamos Argentina!

Narxis
Algéééééria oléoléoléééééééééé

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

kaposi1
Spanyolok is !
Remélem 11-én még ott lesznek!<#wink>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Fabio Capello
😄😄😄

amúgy komolyan, vajon hány ázsiai/afrikai noname játékost fognak európába vinni azzal a jelmondattal, hogy "kurvajól tolta a vb-n, õ a jövõ"? 😄

kimdzsongszecsongra meg: vagy papíron eladják, és adnak valami nélkülözhetõ utcakölyköt, úgyse lehet megkülönböztetni õket 😄😄😄😄😄

Fujja mar le 😊

REAL MADRID

Punker
vicc az egész VB..... eddig 2-3 jó meccs volt 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

LasDen
Vito vagy Michael??? 😄