Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oké elfelejtettem😊 az iparváros csapata nem a city hanem a Junájted

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

toysoldier
Manchester United a csapat neve.

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

figyelj azért az nem véletlen a selejtezõben Anglia simán hozta a meccseit sok góllal élvezetes játékkal, elvileg itt is kellene, de sok magyarázat van miért nem megy nekik...elõször is beszéltük, hogy kb a legtöbbjük 70 meccset játszott kb a saját bajnokságában/csapatában le vannak terhelve és a túlzott pihenés is kivesz ám belõlük...és még azt is megmerem kockáztatni, hogy Capello nem rendelt el buli és szextilalmat, állítólag az is sokat kivesz a játékosokból, ezeknek meg aztán akkora a fizetése, hogy bármit megtehetnek ugyebár

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

túl van õ is értékelve a kis dagadt még a saját Himnuszát se tudja...szégyen az egész ember hiába volt jó szezonja a Fuckchester Unitedben...

LasDen
oké behozta Defoet...de mér nem õ kezdett mondjuk Heskey helyett...vagy mér nem Bent ment a vb-re Heskey helyett....??? 😄 nem mintha az angoloknak szurkolnék, de ezeket nem értem....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ghána-Ausztrál döntetlen😊

Mor3llo
Mégis mit képzel magáról Rooney?
Elutaznak nagy pénzekért a drukkerek, hogy díjazzák a csapat JÓ teljesítményét, ez a dokkmunkás - elnézést - meg szidja õket?!
Ne felejtse már el, hogy az agyonfizetett és sztárolt játékosok vannak a szurkolókért, és nem fordítva.
Majd akkor szóljon, ha nyernek sziporkázó játékkal 4-0-ra, és még akkor is kifütyülik õket. De amíg ilyen nudli, alibi játékkal jelennek meg, ne az átvert szurkolókat hibáztassa. Rá meg pláne igaz, 2 meccse egy értelmes megmozdulása nem volt, csak lézeng a pályán.
Elnézést, ha megbántottam 1-2 angol vagy Rooney drukker, de nem szeretem ha a nyúl viszi a puskát...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

hát ez durva, aszondja felakasztják Capellot a Big Benre😄 ez az év dumája volt...xD amúgy pedig nem Capello, hanem a játékosok hibája, az edzõ nem mindig hibás ne feledjétek Capello mindent megtett, behozta Defoe-t is, Wright-Phillipset is akik támadójátékosok, tehát a munkásságán sincs mit kivetni és a taktikai elképzelései is világszintûek elvégre nem nyert volna BL-t a Milannal, Juventussal bajnokságot, Rómával bajnokságot, Real Madriddal bajnokságot...szval valamit tud az ürge, és nem õt kellene elõvenni, ha kiesnek az angolok...

Másik dolog, simán hozták volna az USA meccset, ha Green nem potyázik, és akkor nem lenne mirõl beszélni...

Banano
Na ma holland gyõzelem aztán olasz,portugál,német,dél kórea,spanyol és lehet hogy kihagytam egyet.<#idiota>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

LasDen
cöh.....😄 csak úgy feldarabolják õket a japánok...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

desigo
tessék tippelni, nehogy megint elfelejtse valaki!
[HUN]FaTaL
Na remélem ma az Oranje megveri Japánt 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

zvaragabor
Hát eddig tényleg nem azt mutatták az angolok, amit vártak tõlük. Hogy ez a teljesítmény miként oszlik szét Capello, a játékosok és a balszerencse között, nem tudom, biztos mind közrejátszik. De USA szerintem jobban megérdemli a továbbjutást. Szlovének elleni meccsen bámulatosan "hozták vissza azt a hajót". Másrészt az amcsiknak szurkolok egyébként is. 😊

Chaos Anno Domini

zaki
"Capellot felakasztják a Big Benre"

xD

Amilyen hangulat van most Angliaban, jobban teszik, ha Eszak-Koreaba mennek inkabb esetleges kiesesnel...

http://gaborszantai.co.uk/

Tyler1
ha nem jutnak tovább az angolok akk Capellot felakasztják a Big Benre az biztos. egész európa nyalta a picsáját, úgy kezelték mint a futball világ urát, aztán egy kalapsz*rt nem ér a válogatottja.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

hedonist
na azé😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

zvaragabor
USA - Algéria 2-0
Szlovénia - Anglia 1-0, max döntetlen

Chaos Anno Domini

Kandurex
így, így 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

LasDen
you shall not pass...fuck yea...😄😄DDD

bakkerman
ki rontott meg kit? 😮

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Mor3llo
Én ezzel úgy vagyok, hogy igazán senki sem tudja, mi történt, és miért. Ha gyerekhez nyúlt - leszarom, hogy gyereklelkületû volt, mert ez nem indok - akkor számomra nem ember, de még csak a 'lény' jelzést sem érdemli meg, és nem érdekel a munkássága sem.
Ha mindez nem történt meg, akkor részvétem, és így tényleg a pop királya.

Na off vége😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

gibson9
xDDDDDDDDD

Mor3llo
Hát ezen szakadtam:SAD:AS:

zaki
ez nagyon nagy 😄D

WuFraZselic
😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Fabio Capello
😄😄😄😄:😄

hedonist
f*szom az egész vb-be, szar meccsek és olyan meglepetések, amivel csak vesztek b*sszameg...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

raadasul komolyabb europai stadionokba egy fel literes asvanyvizet sem lehet bevinni...

Szerintem ettõl nem kell tartani. Lehet, hogy 1-2 megjelenik, de mivel mindenki utálja, biztos, hogy nem lesz hosszúéletû...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Zenszkij

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

hja, annyira szivessen beirnek valamit, de itt UK-ben lehet kijonnenek ertem😊

"nem tudom szebben irni, meg egy allatra is azt irom, hogy elhunyt vagy meghalt, de egy gyerekmolesztalora nem tudok mast irni..."
Kissé szánalmas amit ide véstél ! <#levele>

Hm 226 új hsz... Nem láttam az Angolok mûsorát, de a 0 - 0 mindent elárul, mennek haza. Valami egyéb hír ?

Továbbá a Portugal - Holland meccset honnan tudom megszerezni ? 😊

Hegi90
Digg-et, Reddit-et szoktad nézegetni? Elképesztõ, milyen sírás megy... Ilyenekkel dobálóznak, hogy "Azthiszem legközelebb Szlovénáiba kell helyreállítani a demokráciát", meg ilyen képeket raknak be:

undorító... remélem kiesnek a picsába mostmár

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Banano
Hú basszus egyébként hihetetlen élvezetes HD-ban nézni a meccseket,nálunk megy sima erõsítõs szobaantennával mivel 4-5km-re van kékes.
Ég és föld a különbség,pedig az M1 upc-n nem volt annyira rossz mint a többi,de most már hányásnak néz ki.Habár ezt eddig is tudtam,mert már megnéztem ps3 keresztül hogy ,,milyen lenne HA".
Szóval akinek van HD tv-je szerintem bõven érdemes beszerezni,16k volt a dekóder és 3.3 a szobaantenna,de persze lehet valakinek kültéri kell.<#kacsint>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Tyler1
köszönhetõen a jabulaninak 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Banano
<#banplz>
Essenek ki essenek ki..habár most azon gondolkozom hogy lehet meg kéne õket tenni szlovénia ellen 1.50-ért..az nem létezik h már most kiesnek,úgyis összeszedik magukat..ez a baj:/

FAIL!

az 1950-es vb-re nem engedték õket, mert mezítláb tudták volna csak nyomni, nem volt cipõjük így visszaléptették õket

maximum 5%-uk...Csepelen laktam, most Kispesten, általánosom tele volt velük megalázták a náluk gyengébbeket alapból mocskos szájuk volt és a többieket ingerelték arra magatartásra ami nekik volt...engem se nagyon kedveltek nem is tûrtem õket akkor se, és ezek a marhák vagy birkák meg átvették a beszédüket a szokásaikat is, ezáltal tök primitívek lettek...tesóm barátnõje egy 37 éves üszök, aki miatt MI vagyunk padlón MI...hosszú sztori nem mesélem el, magánügy...na azt hiszem megvan az okom rá, a környezetünktõl sokk függ...és ez az utolsó amit írtam, mert sztem ez etnikai vagy politikai HSZ-nek minõsül...

kínaiaknak nem jött össze a selejtezõ, viszont elkenték a franciákat a vb elõtt pár nappal 😄

indiában pedig komoly játékosokat lehetne nevelni, csak hát ott a krikett a nezeti sport
A spoilerhez:
Az indiaiakat nagyon birom, gondolom az altalad emlitett nepcsoportot nemhiaba uztek Ok is el...😊

Hogy ne legyen off:
Indianak vagy Kinanak miert nincs vilagvero valogatottja? Emberanyag csak lenne - Kinaban is van mindenfele fizikum, magassag...

Banano
És ha rendes cigány?Öt pont nullás átlaggal,és pont vele beszélgetsz? xDD

Nem kell ezen semmit szegyelni, nem utne agyon, ha nem feher csajjal mennek haza egyszer.
Mas korban nevelkedett, nagyapa eleg kemeny partkatona volt, fiat is ugy nevelte, hogy az ember szine feher, mint a moszkvai ho...
Persze innen mar elmozdult abba az iranyba, hogy a noknek barmilyen szine lehet, csak jol nezzen ki, a ferfiak szine meg feher.

Mexikó azért kb 12 vb-n ott volt én nem mondanám õket rossznak😊

Banano
Én se,pedig az elõbb niggereztem.<#idiota>De elvégeztem néhány szú-szá gyakorlatot,meg átbasztam egy poharat a 4. szomszéd kertjébe,és most már be fog jönni a holnapi fogadásom.

ez érdekes😊 Hamiltont nem azért utálom köztudottan, hogy fekete, hanem ahgy bekerült és kivételeznek vele, ráadásul még bármikor nagyképû tud lenni, csak marha jól rejti...Ron Dennis a nyalógépe, de az az F1topik ,tehetséges, de nehogy már azért legyen a legjobb mert õ az egyetlen feka:S

nem vagyok rasszista, szeretem Drogbát, Eto't, Toure-t, Essient mert sportemberek...nincs bajom Beyonce-val sem, egyikkel se...egy embert a stílusa és éppen a személyisége miatt vagy amit mutat amiatt nem kedvelhetünk...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a cigányokat viszont gyûlölöm gondolom sejti mindenki miért...de ez nem az a topik elnézést az offért