Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aragorn10
És mikor is kaptak ki ?

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Csirke4
Úgyértem kiestek.
matyi0323
Nem az a jó meccs ahol a nagy csapatok elverik a kicsit 1000 - 0 ra, és még büszkék is magukra.. A tegnapesti mondjuk nem volt rossz meccs ( szerintem még az volt az eddigi legjobb ), de viszont úgy a vb-n eddig lejátszott meccsek szerintem eléggé unalmasak, színvonalon aluliak voltak. ( van 1-2 kivétel, de tényleg csak 1-2! )Ja és nem az olaszoknak szurkoltam..
De ez csak az én véleményem....

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Zenszkij
Jah 2007 augusztusában LOOOOL.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Zenszkij
LOL. Kivágnám az edzõt meg a fél bandát is...

banok
2006 tavaszán...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Tõlünk is kikaptak...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

WuFraZselic
egy francia ismerõsöm szerint nem akarnak edzeni az uccsó meccs elõtt a franciák anelka miatt

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
hol kaptak ki?

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Zenszkij
Mért volt ez rossz meccs? Végig kiélezett volt, helyzet mindkét oldalon. Elég szomorú, hogy itt a fórumozók többsége egy halál unalmas 10-0-ás olasz vagy egyéb nagy csapat gyõzelmet minõsítenének jó focinak...

Csirke4
Világbajnokok és kikapnak új-zélandtól?:C
:C
matyi0323
Ismét egy szar meccs. ( vagy csak nekem az.. úgy ez az egész vb ?😄 ) Olaszoktól nem vártam mást, 4 éve is csak mák volt.. ma is összemákoltak egy 11-est. Kb. ennyit tudnak szerintem amit mutattak😄
Szlovákokkal szerintem X-elnek egyet, aztán mennek haza. : )

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Zenszkij
Már ne haragudj, de az egészen más. Én nem kettõ, de legalább 5 büntipontot hintettem volna. 😄 Minõsíthetetlen hangnemben szóltál a Manchesterrõl....

Aragorn10
Nem tünt fel, hogy egy olyan sms-re tettél megjegyzést ami azt hangoztatja amit én írtam ?

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

szucsy89
miért utálod ennyire õket?
IMYke2.0.0.0
Nem tûnt fel, hogy csak egy megjegyzést tettem - nem véleményeztem.
De, ha érdekel: Olaszországnak adtam 2 gólt, ha rezignáltan is... ehhez képest alulmúlták magukat.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Aragorn10
Ugyanmár, persze az olaszok mindig csalnak, színészkednek és mégis világbajnokok nevetséges vagy. Más csapat bezzeg nem csal meg színészkedik mi?? Mai lesgól ezen a meccsen az nem volt csalás ugye?

desigo
thx
IMYke2.0.0.0
Olaszország vs. Szlovákia
Paraguay vs. Új-Zéland

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

azta Olasz-Holland nyolcadddöntõ?😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

IMYke2.0.0.0
Az SMS találó volt.

desigo
kivel fognak még játszani az olaszok és a zélandiak?
Aragorn10
Ez nem meglepetés néz meg ki hol játszik és mennyire terheltek a játékosok. Amugy az olasz csapat mindig igy játszik és mégis
világbajnokok ennyi.

IMYke2.0.0.0
1:1

Vass Ádám😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Firerock
1-1?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

IMYke2.0.0.0
1.: Vass Ádám kiszármazott focistánk
2.: remélem is! 😊

Firerock
mennyi lett?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

ProGabe
hát igen, védekezõ csapat ellen nem így kell játszani

eszméletlenül sokat kel futni, hiszen szét kell húzni õket, üres területeket kell teremteni a beinduló embernek. keresztbefutások, aminek hála eltolódhat a védekezés. futni, futni, futni!

ezt én tudom, de Lippi nem? vagy a játékosok nem bírják kivitelezni egy európai szezon után?

pl. Gera kicsivel több, mint 15km-t futott az EL döntõben, namost ezzel szemben az olaszok...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

akkor ezek a meglepetések csak álomszerû dolgok😊😄 Anglia is, Spanyolo., Olaszo is lazzzzán mi?😄

IMYke2.0.0.0
Hát, Szlovákiára fel fogják szívni magukat - eddigi formájukkal ellentétben tényleg vérben akarnak majd fürdeni azon a meccsen...

Jacek
az hagyjan mert kapnak kamu 11-est?😊 mert ha azt nem kapjak meg akkor ez mekkora eges lenne most😊

1:ki ez a buzi retardl a tv-ben? aki beszelni sem tud😊

2: en most mondom eloszor hogy talan jo meccs lesz!! Brazil vs Elefantok

csak igazságtalan, azért kaptam büntit elsõsorban, mert Monotonnak fájt h szidtam Higuaint, utána meg egy angol csapatot írtam le extázisban szidott névvel...már ennyi erõvel, akik a politizáltak, meg most bakkerman is kaphatna büntit persze nem kívánom neki😊

IMYke2.0.0.0
Képzelheted, mit éreztem, amikor 2006-ban gyõztek...
Remélem, idén nem.
<#nyes>

Aragorn10
Azért valljuk be simán továbbjutnak, ez a kiwi banda simán ki fog kapni paraguay ellen az olaszok meg megverik szlovákiát vagy döntetlen lesz, de akkor is továbbjutnak.

bakkerman
ha kapok,ha nem,ekkora élményt eddig csak a Barcától kaptam,most kaptam egy kicsit new zealandtól is 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

IMYke2.0.0.0
Azért, valljuk meg, még 2. helyen továbbjuthatnak - matematikailag.

akkor nem csoda ha nem bírod õket😊

limperatore
és nem tudsz aludni azóta?😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Tyler1
miért kap minden nagy csapat indokolatlan sok hosszabítást?

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

én ezért 2 pont büntetést kaptam tiszta vicc...

IMYke2.0.0.0
Nem, sajnos nem. Már 5 éve nem tudtam túllépni rajta... 😞)

szucsy89
?
Narxis
LOL

ez most poén vagy komoly?😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

LasDen
kár hogy nem hakáztak a meccs után az újzélandiak 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

azta mindenit😊 ez szép volt Új-Zéland topikot vki?😄

Narxis
ÚJ-ZÉLAND FOREVAAAAAH!!!!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

[HUN]FaTaL
ÉLJEN!!!!

Remélem kikapnak a Szlovákoktól is 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman

megbabonázták a kátánáccsót

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!