Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oziris666
A két lúzer egy képen😛

SLICK
Én arra értettem, hogy a nagy Julio ilyeneket kivéd általában.

Ha nem 7 perc lenne még hátra, el tudnám képzelni.

Zenszkij
Érik a döntetlen....

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

WuFraZselic
aha, véletlen se felipe melo hibázott 😄DDDDDD

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
😄😄😄::😄D😄😄😄:😄😄😄😄😄😄😄😄 :ASD:AD:AS

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

kaposi1
Drogba azért na....!<#eljen>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Solten
Drogba, de szeep...

Saor Alba

SLICK
Julio Cesar ezt megette 😄D

Drogba, szép gól volt !

legalább a szépítés megvan😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Pont hogy európában a klubjukban jók,mert ott van aki a játékszervezést megcsinálja helyettük.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Narxis
A világ többi része javult fel, USA szvsz nagyon jól játszik, de a koreaiak, japánok, ausztrálok, új-zélandiak is megtanultak 1-2 dolgot.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Sok jó játékos van köztük, de néhány világklasszis nem tesz csodát egymagában. Jelen esetben is Drogba mit ér, ha a többi bénázik ?

Europaba szerzodtek a jatekosok 😊

REAL MADRID

Miert lett ilyen szar az afrikai foci?
Regen azert egy Kamerun vagy Nigeria siman tovabbjutott a csoportkorbol...

http://gaborszantai.co.uk/

WuFraZselic
fú szerencsétlen Elano

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Na ennyit a nagy afrikai futballról.Ázsiától Európán át Dél-Amerikáig mindenhonnan jövõk összeverik õket...

(attól félek egy lesz akit nem,az pont a Gáhna... <#kuss> )

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

wantonly
Eleve esélytelen... Tök mindegy, hogy kéz volt vagy nem.
Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ez a kép 😄DDD

REAL MADRID

Jacek
Afrika=K.O.

De azé kezdenek ébredezni a Brazilok...

persze.

na 3-0 😄 sakk-matt!
Kandurex
<#vigyor1>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

SLICK
három-nyúl

WuFraZselic
3-0. vélhetõen a kezezés miatt nyer csak brazília.

limperatore
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL++++ 😉 mondtam h 3:0 😉

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Kandurex
3-0

lottózós emberke se fogadhat 😊 mégis..
Kandurex
ki tudja, h mennyi meccs lenne most más eredménnyel ugye?

50 éve is volt foci visszajátszások tömkelege nélkül 😄
Kandurex
bíró nem fogadhat, sõt a családja sem

banok
csakhogy van egy nemzetközi játékvezetõi gyakorlat, hogy leginkább azokat a szituációkat fújják le amikor a "kéz keresi a labdát". Hát én ennél a gólnál nem éreztem, hogy Luis Fabiano direkt kezezni akart volna.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

nevet és közben ezt gondolja " tudom,hogy kéz volt de hát fogadtam a 2 brazil gólra "
Jo a meccs, de kellene egy Elefant Csonk Parki gol...<#gonosz1>

Kandurex
kéne az a rohadt videó bíró,...mert ez így :/

majd Brazília nem fog nevetni, egy komolyabb ellenfél ellen már nem...Sajnálom Elefántcsontpartot, mert így esélytelen😞

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

tökmind1. kéz az kéz 😊
ha 16oson belül van egy kéz és az ellenfél rárugja a labdát dirket h büntetõ legyen akkor is büntetõ mert kéz 😊 még ha az illetõnek a keze nem is akart beleérni!
szóval itt is siman lekelett volna fújni ! viszont szépen mecsinálta fabiano 😄
no mind1,félre ne érts nekem kelett ez az 1 gól,de csak akkor ér vmit ha jön még1 - lehetõleg elefántcsontparti gól
Mor3llo
még a bíró is nevet rajta............elég fura..........

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Kandurex
Második kezet látta, azt pedig nem volt annyira egyértelmû, az elsõ...na az durván az volt..!

ez undorító volt, ennyit a Fro bíróról...

Oziris666
Ezt a kamut bíró látta is h kéz dögöljön meg

Brolly
nana, C.Ronaldo se vett vissza..

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Oziris666
Jah mert a focit igazságra játszák...

Na ez félig csalás gól volt, alaposan kezezett Fabiano, ilyen alapon az amcsik 3 -ik gólját is megadhatták volna...

Kandurex
általában a legritkább esetben szokta a kéz keresni a labdát 😊 fociban,...tök mindegy az kéz volt, nem is egyszer...az elsõ pedig nagyon durva volt...

Hegi90
kezeslábas 😄
amúgy nem volt rossz, de azért na 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

banok
igazságtalanság lett volna emiatt nem megadni. és egyébként sem a kéz kereste a labdát.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Mondjuk a kapus annyira kellett, mint a hollandok Japan elleni goljanal...