Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
én maradtam le valamirõl,volt piros???? pedig kajak nézem a meccset,csak néha belealszom xd no meg itt pörög az FM is

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

hedonist
a szó amit keresel dilettantizmus, amúgy meg nem helyes környezetben használod:)

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Tyler1
kicsit off de errõl jutott eszembe, tegnap néztem sportklubon ganxsta zoli közvetítette meccset-.- komolyan azt az embert páros lábbal kivágnám onnan és az utcán még 3mat belerúgnék. az úgy beszél a tv-ben a játékosokról mintha vmi kutyák lennének, és egy ilyen a kommentátor. vicc az a csatorna is.

ON: be :)

hajrá svájc!!!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

hedonist
Viccelsz??? Ez a dencens É-koreai csapat bedarálná a magyar válogatottat.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

IMYke2.0.0.0
Egyetértek - egy komoly feddéssel kiosztott sárgával elég lett volna büntetni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Most látom csak igazán, hogy rohadtul nem értek az Excel-hez :))))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Solten
Oke, de egybol pirosat adni kisse dilettanizmus... Hasonlo a tegnapi esethez, csak most eppen a chilei nyomatott egy dramai osszeesest.

Saor Alba

Sajnalom, mert szimpatikusan es szepen jatszott Svajc, de ahogy nezem kezdik elveszteni a kontroljukat...:(

http://gaborszantai.co.uk/

Lesz itt még piros.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

kaposi1
Kassainak egyre nagyobb az esélye újabb meccsek vezetésére a látottak alapján!<#taps>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

IMYke2.0.0.0
Hát, ezt azért el is lehetett volna nézni... de valljuk meg, az ütés az ütés.

BBC-n kib.szottul ki vannak akadva a jatekvezetesre, majdnem uvolt a kommentator idegessegeben...

arsnl
Bíró FTW

Solten
hulyebiro

(en mondtam..)

Saor Alba

Apus
öcsémbazz egyszer játszok meg olyat, h lesz/nem lesz piroslap, erre bammm, bukom a szelvényem:(

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Firerock
hozzá sem ért
le kéne lõni ezt a szerencsétlen
marad valaki a pályán a meccs végére?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

WuFraZselic
ez milyen bíró

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Firerock
ez egy fasz
miatta fogok bukni...

kaposi1
Szerintem is!<#taps>
Melóba a kollegákkal is ezt vezetjük!<#pias>
Minden gépen fent van!<#mf2>

Solten
A jatekvezeto from Saudi Arabia...

Saor Alba

sztem nem VB ezüstje van hanem max EB ezüstje lehet...
Solten
LOOL :DDDDDDDDD

Saor Alba

Solten
Mar megint egy amator biro...

Saor Alba

szabii98
ADSAASAS:?:?SASSDDSASASD:__?::?SAAD

I met God. She's black

szabii98
+1
Az a legszarabb mikor az osztálytársaid(ez esetben enyémek) "utánozzák" õt, de a lányok((L)) jobban fociznak náluk...

I met God. She's black

IMYke2.0.0.0
Brutálisan jó ez a tábla!!!
<#worship>

IMYke2.0.0.0
Messi(?)...

IMYke2.0.0.0
Hát ez nagyon kész :)))

robben majdnem olyan jó :D
egyébként a mecsen is milyen parádés paszokat csinál? azt is nézni kell :D bazz tétmeccsen és megpróbálja a cselt,megprobál szépen passzolni tehát nem átlag passz hanem trükkös...
tud a srác vmit...
Tyler1
ki az elsõ? :D

IMYke2.0.0.0
Lufival nem fociznak a pályán? :)

IMYke2.0.0.0
C.Ronaldo nekem sem a kedvencem - a tudása elõtt meghajlok , de emberileg "érdekes"...

Tyler1
hát persze, a majmok rúgnak csak kapufát... még Robben is jobb nála :D

bakkerman
én se szeretem Ronaldot,elismerem,KURVANAGY játékos,a világ 2. számú zsenije,de a grimaszaitól hányok! de még egyszer mondom,elismerem a játékát,a világ 2. legjobb futballistája!!

kaposi1
Nekem közömbös,de tényleg nagyon tud focizni!

bakkerman
hajrá döntetlen!!! csak nehogy nyerjen svájc,mert akkor pápá csoportelsõség...

+szép kapufa most meg az elõzõ meccsen ,de tényleg szar játékos :D
Tyler1
igen ezért szeretem az ilyen "hozzáértõ" embereket. akit utálnak az persze h nem tud játszani, meg majom meg stb...
nem tudom észreveted-e de az elakadásjelzõket is azért kaptad, mert nem tudsz tolerálni és flémkeltõen irogatsz.

Voyager5
Semmi = 3 PL arany, 1 FA Cup, 2 Curling Cup, 1 Community Shield, 1 Champions League, 1 VB ezust, 1 aranycipo, 1 aranylabda, 1 Fifa év jatekosa.

<#eljen>
kaposi1
Ó ez messze nem az ami nekem van!
Az enyémhez nem kell Online-nak lenned!<#awink>

kaposi1
Linket nem tudok de itt van az enyém.
Talán nem gond hogy folyamatosan frissítjük!<#wink>
VB 2010

jó meccs lesz a Chile-Svájc

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Aragorn10
Na svájci órák az armada után állítsátok meg a chilei tengergyümölcseit is :):)

Ha kifogy a lõszer a fegyveredbõl, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

szeresd ezt a nagyképû majmot, az egész világ a semmire majmolja:) még Robbent is jobbnak tartom nála...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

IMYke2.0.0.0

Tyler1
jólvan nagyszerû szakami észrevétel köszönjük...

Firerock
linkt plz:)

IMYke2.0.0.0
Az se rossz...

1 gólpasszt láttam, amúgy pedig a gólja röhejes volt...Portugália úgy kiesik a Nyolcaddöntõben, mint a huzat, egyszer van Budán kutyavásár, hogy majdnem minden támadásból gólt lõttek...