Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egy török-irán barátságos lenne...

de itt majd az Algéria-USA ...hát már Egyiptomban is Algériának drukkolnak, ami azért komoly.

A 40 gól rengeteg, mivel nem kifejezetten csatár poszton volt. Igenis megérdemelte az aranylabdát. Ha nem csak a statisztikát nézed, hanem a meccseket is, abban az évben nagyon jól ment neki.
Sajnos mostanában nem annyira jó, de még így is kegyetlenül tolja.
Amúgy elég nagyképû, a stílusa nekem se jön be, de az egyik legjobb focista még a jelenlegi teljesítményével is.
bakkerman
én a spanyolokért szorítok,nem érdekel ki mit mond,szerintem meglehet a továbbjutás,és ha ott fent is velünk vannak,akkor az 1. hely is a csoportban! de ehhez ma nagyon jó játék kell!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

na hamarosan jönnek a cukkolások, hogy kiesnek a Spanyolok így meg úgy, nagyon szoros csoport ez, mindenesetre nagy a nyomás ám az ibériaikon. Valóban Dél-Amerika ott van fejben a vb-m<#eljen>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
megnéznék egy Iraq-USA meccset 😊) vagy egy Törökország-Irán 😊) no de ez politika

bakkerman
elég egy összefoglalót nézned este,fölöslegbe ne vigye a sávszélt

nekik semmi közük a latinokhoz...
😊))) VIVA ZAPATA!
remélem Algéria rendesen elkeni õket, igaz ez már nem sport. De az meccs több lesz mint sport. Az egyetlen egy arab ország játszik a világot uralni akaró ország válogatottjával.

Felesleges, nem foci volt, csak kapus edzes😊

http://gaborszantai.co.uk/

igazából túl van értékelve hiába az Aranylabda, abban az évben a 40 góljából a bajnokságban és a kupákban is a fele 11-es, vagy szabadrúgás volt, és még a BL-ben sorsdöntõ pillanatokban hagyta ki a 11-seket...magasan jegyzett ellenfelek ellen is csak színészkedni tud, a válogatottban se véletlenül nem rúgott gólt annyi idõn át...érdekes, hogy csak 4-0 után kezdett el focizni addig nulla volt szval nem tudom milyen meccset néztetek. Marha nagy szám, hogy utána kezd el csinálni valamit, már a bicikli cseleit sem ették meg a Koreaiak...és ez nem flémkeltõ HSZ, hanem tények. Tud tud a srác, de túl van értékve picit.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Na az elsõ két meccsrõl megint lemaradtam... Portugália hogy hozott össze 7 - 0 -át ? 😄 Azt a meccset le kell szedjem valahonnan.

limperatore
spanyolok elég könnyen kizúghatnak 😄 ha ma nem nyernek vége

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

bakkerman
és még hambiföld is továbbmehet

sõt helyesbítek (#6708) már a korábbin, Latin-Amerikának nagyon megy a szekér, mert Mexikó se rossz.

WuFraZselic
ez attól még kurvára nem "oktatás", hogy egy lesgóllal,kamu-emberelõnyben megverik Svájcot

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Szerintem Svajcnak meglesz a 6 pont, Chile-nek meg is van es nem akarnak majd szamolgatni...
Azt hiszem elkezdhetik nezegetni a korai repulogepeket a hispanok a hazautra😊

bakkerman
én nem mondtam hogy zsebben van,csupán számolgattam egy kicsit kedves barátom 😊)

bakkerman
hát figyelj,Uruguay 4 pont,Argentína 6,Brazília 6, Chile 6 pont...eddig dél amerika vb-je

Aragorn10
Ebben az a gond, hogy még a Honduras elleni meccset sem nyertétek meg ennyi.

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

WuFraZselic
ez nagyon nagy oktatás volt 10 ember ellen. vagy nálad lehet ez már oktatás 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

bakkerman
szerintem ez jó a spanyoloknak,most hozni kell legalább kettõvel a honduras elleni meccset,és uccsó körben a tét nélkül játszó Chilét verni,svájc max 1-el veri Hondurast,és akkor mi leszünk a csoportelsõk,második a paprikák 😊) és a svájci óra mehet haza ketyegni 😊)

Solten
Majd ha ertelmesebb mondatot kinyogsz, akkor megprobalok en is.

Saor Alba

összességében a "büszke nõ a vén Európa" kezd lebõgni, miközben Dél-Amerika szépet alkot.

dave9004
értelmesebb mondatok jnnek ki belõled? mert nem értem mit szeretnél mondani
Solten
Du svájci?

Saor Alba

Solten
NA ERROL VAN SZO!!!

Vakeger hogy feldobta magat. Ez most szep volt biro. Sargat neki.

Saor Alba

dave9004
what?
IMYke2.0.0.0
Hát, lehetséges... <#ravasz1><#wilting>
Most meg a svájciak bénáznak. Érthetetlen.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Solten
10 ember ellen nem tul nehez.

Svajciak hosiesen kuzdenek, szimpi csapat ez is.

Saor Alba

IMYke2.0.0.0
Ezt nem hiszem el!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

AntiHero
Ez, de széép lett volna😞

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Solten
BAAZMEEEG DE VAK VAGY FIJJAM

Nem talalja el a kaput 10 meterrol...

Saor Alba

Aragorn10
Így könnyû megállítani a svájci órát, hogy kilopják belõle a másodpercmutatót.

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Fabio Capello
chileiek ellövik a harmadik meccslabdát is...

dave9004
és tessék dél-amerika tovább oktat.
Vamos Chile!
Aragorn10
Fõleg azért mert náluk jobbak a színitanodák klasszisokkal😊

mflex
Ma valahogy nem jönnek be a tippelgetéseid, szóval ez azt jelenti, hogy a Spanyolok kikapnak! <#nevetes1>

What about the forests?

dartonita
OFF:Ne hidd.Ismerosom teljesen minimalis feltoltest allitott be,es kiraktak,sot nem csak ot hanem azt is aki meghivta.Most mar felelosseggel tartozik mindenki aki invel.
En is probaltam,de tobbet er az acc😊
Na szurkoljunk ki meg 2golt.

IMYke2.0.0.0
Úristeeeeen...

chile nem fog kikapni a spanyoloktól sztem
Jo ez igy, ha kovetkezot megnyeri Chile es Svajc is...😊

OFF: általában csak azokat banolják, akik beállítják h 1gb/s-el töltsön fel 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

torrent?letöltés?aránynak megkell lennie 😄 ilyen progi.am én nem ûzöm ezt az ipart,csak hallottam ilyesmit 😄
dartonita
Torrenten fake feltoltest general.Ilyen miatt banoltak egy csomo embert mar az aszfaltrol is.
Hajra Csíle!

IMYke2.0.0.0
Szerintem, összeszedik magukat - sokat rúgnak és nem lesz baj.

[HUN]FaTaL
Nem vagyok benne biztos, lehet, hogy a spanyolok utaznak a végén.

http://goo.gl/gd6Zi5

IMYke2.0.0.0
Az meg mi? <#confused>

😄DDDDDDD
Oziris666
óó spanyolok szarban a haza😄

dave9004
ollé
Solten
hulyebiro

Saor Alba