Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chalezlopez
bocs, de tényleg nem bírom, mert a fûbõl sem látszik ki, mégis az arca akkora mint egy full hd 3d led tv

Vamos Argentina!

Grat <#eljen>

chalezlopez
elátkoztam a kis majom nagyképû Villát hogy hagyja ki és sírjon!! Hahaha<#vigyor2><#vigyor2>

Vamos Argentina!

MrSpock
Nah most nemlehet sírni,3 meccsen eddig 10 gól,lehet mégis jó lesz a gólátlag a vb-n?:-D Fõleg ha ez a 11es is bement volna.:-)

Go Jeff Go!!!!

Ez szép 11 -es rúgás volt ! :DD

#6772: ?

AntiHero
Nem kell több gól nagyon nem.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

uHs Gerzson
mellé...lol

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

arsnl
háháhá

Oziris666
Flegma fasz:D:D:D::D:D

desigo
épphogy mellé...
WuFraZselic
aztapicsa

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
tizi

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Szépen tolják a Spanyolok !

Japep

Hello.
Nem tudja valaki esetleg, hogy mi lehet annak a számnak a címe, ami pl a félidei összefoglaló alatt megy (nincs ugye benne ének)?
Vagy csak most csinálták volna erre?

Köszi elõre is. :D

CHELSEA FOOTBALL CLUB

WuFraZselic
miért "Csillé"-nek mondják Chilét? :D

desigo
Manolo arc volt xD
nem felvételrõl nézed meg?
[HUN]FaTaL
1-0

http://goo.gl/gd6Zi5

chalezlopez
elmondom neked, hogy még Megye I-ben is megy...tapasztalatból mondom.<#hehe><#hehe>

Vamos Argentina!

kaposi1
Most mennyi a meccs!<#help>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Azé a színészkedés is mûködik alaposan... :D

Amúgy észrevettétek hogy idõnként a vuvuzelát nem folyamatosan fújják, hanem szaggatva is ? Na az már egész jó hangulatot teremt. :D

chalezlopez
kis keci villa <#levele> vágnám hókon hogy megkukulna

Vamos Argentina!

Oziris666
oo ott volt egy Villa pofon

jAsOn VoOrHeEs
:)

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

desigo
szép gól volt...
[HUN]FaTaL
Én emlékszem rosszul vagy régen tényleg nem volt ennyi kezezés?

Horti nagy fazon:P na go Espana:)

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

limperatore
ott van milito simán megérdemelné õ is

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

bakkerman
alap :PP

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

[HUN]FaTaL
sportgézán aszondja Dávid Villa (így l-el) <#banplz>

[HUN]FaTaL
Na remélem spanyolok akasztanak vagy 5-t Hondurasnak :DD

Tyler1
sztem csak tipikus portugál, Figo is ilyen volt Costa is :) vérükben van mint a spanyoloknak. Messi meg a szolidabb verziója :D

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

bakkerman
1.Horti Gábor 2. Léderer Buzy Áki 3. TúlVilági Pítör 4.Hetttthéjsi Zolee

bakkerman
<#ravasz1> nah igen,Robi Carlosnak adta volna oda egyedül a védõk közül,õ annyira univerzális játékos volt!! nálam amúgy idén top 5 esélyes Maicon,és Dani Alves is.

LasDen
TOP 10 magyar kommentátor......szerintetek?? nekem nincs véleményem...a spor klubbosokon kívül a többi nem gáz :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Brolly
Cannavaro? <#ravasz1> :D Én Robi Carlost sajnáltam, mikor 2. lett, pedig szerintem megérdemelte volna védõ létére.

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Brolly
Pontosan.
Én is így vagyok Messivel, valamiért nem szimpatikus, de öröm nézni a játékát. Nem tudnám megmondani, melyik a jobb, hiszen van amiben Ronaldo, van amiben Messi a jobb, ügyesebb. Bár lehet, hogy ha Ronaldonak nem ilyen stílusa lenne, akkor a játékán is látszana, de szerintem ezt nem fogjuk megtudni.

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Oziris666
Nahhh a legnagyobb Fifás beszél:P

bakkerman
itt a lényeg,én egy percig nem vitatom CR aranylabdáját,2008-ban egyértelmûen a legjobb volt,2009-ben Messi,és eddig 2010-ben is Messi vitte a prímet,de ha nem jutnak be legalább a 4 közé,akkor egyértelmûen más kapja idén,csak ne megint védõ kapja,khmm

Tyler1
az oké, nekem csupán annyi szúrja a szememet ilyenkor, h egy focistát nem az alapján ítélnek meg mint ami a dolga. az hogy nagyképû? istenem, van mire neki(egyébként kevés az olyan, aki nem - jóval kevesebb tudással is). a lényeg az amiért a világ egyik legjobbja lett, a tudása. csak sajnos gyakran összefolyik az irigység az utálattal.

az hogy, nem tetszik a stílusa oké, attól még nem majom, nem b*zi, nem szûzk*rva meg stb... :)
én pl. Messit nem szeretem, ettõl függetlenül tudom h jelenleg õ nagyobb csúcsra tart mint Ronaldo.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

áá addig jobb amíg az ember nem olvas számára nem tetszõ HSZ-eket az oldalon:D mindenkinek szubjektív egy adott szituáció vmiben egyetértünk, vmiben nem ilyen egyszerû...VB és az EB mindkettõnek van egy hangulata, de ez azért van, mivel mindkét esemény 4 évente van...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Vannak kivételek. Én részemrõl leszoktam a fociról, már évek óta csak nagyon ritkán nézek meccset. DE a vb, eb, mindig érdekelt. (Igaz én nem is osztom az észt.)

ok nincs harag:) 2008-ban nem is volt senki más, aki jó formába lett volna igazán...ettõl függetlenül Messiben még mindig több fantáziát látok, vkinek Ronaldo stílusa, vkinek Ibra szemét stílusa, vkinek Messi zseniális stílusa jön be mint pl nekem is...ez van, Tylert sem hibáztatom ezért, csak ez nem tetszett, hogy még ilyen meccs után is õ az elsõ akit kiemelnek és nem Tiago,vagy Raul Meireles, mert sztem õk voltak a legjobbak az egész meccset figyelembe véve...

szabii98
Meglehet...Bannolni kell a hszeiket és akkor csak úgy nézheted meg, ha rányomsz valami bigyóra.

I met God. She's black

gercse
támogatom, ha meg lehet oldani <#idiota>

Matyi ez milyen jo otlet :D

REAL MADRID

limperatore
nem csak õket... sok konzolos meg pc-s aki eddig életében nem nézett 2 foci meccsnél többet ide jöttek a vb-re és kurva nagy szakértõk lettek hirtelen
kéne vmi szûrõ h a kommentjeiket ne lehessen látni :D

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Nem értem sokan miért becsülik le ennyire a spanyolokat.

cesc fábregas

5w0rdf15h
paraguay 4 pont ;)

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"