Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vamos Argentina!
Vamos Argentina!
Go Jeff Go!!!!
#6772: ?
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Hello.
Nem tudja valaki esetleg, hogy mi lehet annak a számnak a címe, ami pl a félidei összefoglaló alatt megy (nincs ugye benne ének)?
Vagy csak most csinálták volna erre?
Köszi elõre is. :D
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Vamos Argentina!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Én is így vagyok Messivel, valamiért nem szimpatikus, de öröm nézni a játékát. Nem tudnám megmondani, melyik a jobb, hiszen van amiben Ronaldo, van amiben Messi a jobb, ügyesebb. Bár lehet, hogy ha Ronaldonak nem ilyen stílusa lenne, akkor a játékán is látszana, de szerintem ezt nem fogjuk megtudni.
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
az hogy, nem tetszik a stílusa oké, attól még nem majom, nem b*zi, nem szûzk*rva meg stb... :)
én pl. Messit nem szeretem, ettõl függetlenül tudom h jelenleg õ nagyobb csúcsra tart mint Ronaldo.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
I met God. She's black
REAL MADRID
kéne vmi szûrõ h a kommentjeiket ne lehessen látni :D
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
cesc fábregas
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"