Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voyager5
Allitolag Milito, Aguero csatarparossal kezd Argentina.
arsnl
A focit nem érdemre játsszák

Voyager5
E tekintetben Blanc sem lesz kulonb :)
Szerintem a nagy csapatok hanyatlása, abszolút a nagyképûségüknek köszönhetõ. Az elmúlt 2 VB-n lazán túljutottak ezeken a csoportszakaszokon és inkább a Nyolcad-negyed-elõ-döntõre koncentráltak. Most is így álltak hozzá, csak sajnos azt elfelejtették, hogy a kisebb csapatok nagyon hajtani fognak hogy végre elpicsázzák a nagyképû nagycsapatokat. Azt sajnálom, hogy nincs ott a VB-n Magyarország, de szerintem csak idõ kérdése (majd 4 év múlva! :D )

kaposi1
De most õszintén mi oka lehetett rá???<#nemtudom>
Amúgy hihetetlen sportszerûtlen dolog!<#wilting><#csodalk>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

desigo
pont elég meggyõzõ,hogy fegyelmezetten fociznak
nem pedig 2 percenként felrúgnak valakit mint az olaszok,angolok stb...
kaposi1
Breki !
Holnap adom fel a postán amirõl beszéltünk!<#wave>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Eddig egyik se volt meggyõzõ, ilyen teljesítményre még biztos nem adnék vb címet...
mondjuk úgy, hogy a legkevésbé rossz csapatok lesznek a döntõben:)

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

desigo
igazi méltó befejezés
remélem sose látjuk többet az életben...
Uristen ez az ember nagyon szanalmas :(

REAL MADRID

desigo
kár érte :/
5w0rdf15h
sajnos nem mert ha jól néztem az ágrajzot már a 8 között összefutnak :(

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Grove4

<#eplus2><#eplus2>
Ha volt már, bocs.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

[HUN]FaTaL
Minek? Hogy Máltától kikapjunk 5-0ra?:DDDD

http://goo.gl/gd6Zi5

miilann04
Messi 1000x jobb nála akárki akármit mond

<#nyes><#nyes><#nyes>

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

SLICK
Nem tom mitõl voltak nagyképûek, semmi olyat nem tettek vagy mondtak... Legalább ész érvekkel fikáznátok egy csapatot, ha már utáljátok.

Tyler1
aha mert te azt hiszed h csak egyetlen ember lehet a futball világ istene és az Messi, aki mást mond az meg hülye, és nem ért a focihoz. én érzek csak itt hatalmas ürességet a sportágbeli szakértésed terén?
nem tudom egyátalán miért próbálod te rivalizálni a 2 játékost, mintha vmi boxolók lennének.
más téren jobb Messi és más téren Ronaldo. az meg h mûember meg majom, meg nemtudom miket találsz még ki róla...hát nagy vicc! ez tényleg az a felszínes dolog, amit az ilyen divatdrukkerek találnak ki.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

gercse
ha brazilok és hollandok is nyerik a csoportot, valamint jól néztem meg az ágakat, és továbbjutnak a nyolcaddöntõben, akkor már a negyeddöntõben találkoznak

Megérdemelték a franciák,hogy kiestek,szánalmas focit nyomattak végig,arcuk bezzeg volt!Fõleg az ex-kapitány Domenechnek,aki egy tehetségtelen loser.Most jöhetne Kúman helyére,olcsóért megszerezhetjük<#nyes>

Ha a cápa a tenyeredbõl eszik,a lábadból is fog.

desigo
butaságokat beszélsz
Alonso tavaly a gyenge versenyképtelen autójával is küzdött,hajtott,akart.
Nem állt be vonatozni mint a többi noob

de nem offolok

Hollandia,Brazília döntõ lesz :)
Ezzel valahogy én is így vagyok/így érzek.Elismerem mindkét sportceleb tudását,dehogy a legjobbak,legtehetségesebbek lennének saját sportágukban,hát,khm,khm...enyhén szólva is véleményes<#vigyor>

Ha a cápa a tenyeredbõl eszik,a lábadból is fog.

ha úgy ítélik meg legfejjebb õt is eltiltják, mindkét játékos vitatkozva ment be az öltözõbe, számtalan ilyen esetet mondjuk figyelmen kívûl hagytak már...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

C.Ronaldo nalam mar-mar Becks fele futball-celeb, csak a kulonbseg az, hogy az angolon latszik az elete minden pillanataban, hogy szereti a focit...

http://gaborszantai.co.uk/

WuFraZselic
ja, és hogy ha õ ütött elõbb, akkor villa tette már jogos is volt :DDDD értem

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

rendben szeressed Ronaldot, de ne aggitálj felé...Messi 1000x jobb nála akárki akármit mond, egy mûember az egész!!!

G_Archangel: Alonso-s állításoddal egyetértek:)

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

rendben, a FIFA szerint is a hondurasi ütött elõször olvass utána aztán irogass h Villának jár a piros

Aki az F1-ben agyatlanul tul van sztarolva az Alonso - egy kezdo is helyre tette az elso eveben, Trullit kivettek mellole, mert lenyomta, bemakolt egy VB-t, mikor a McLaren szetesett a finn alatt.
Most meg nemreg azt olvastam, hogy a Ferrarinal beismertek, hogy az 'alkesz' beallitasait kell hasznalniuk, mert ez a ket pojaca meg ott sem tartana, ahol vannak...<#gonosz1>

miilann04
nem kell meghatódni, elégg lenne beismerned, hogy hülyeséget írtál, nem ismered egyáltalán cr-t, csak elfogadod azt a felszínességet, amit a média nyújt neked, ennyi. ha valóban raikkönen lenne a legjobb a forma1-ben, akkor nem hagyta volna ott. az, hogy szerinted meg nem cr a legjobb, egyéniszocproblem.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

nem hatódtam meg tõle...akkor is undorodom tõle...kb akkora a felhajtás ennél az embernél, mint Kimi Raikkonennél a Forma1-ben, holott tudásilag nem ez a két ember a legjobb, abban a sportágban amit ûznek, de nem lovagolok többet ezen.

Tyler1
az már most eldõlt sztem h a világbajnok spanyol anyanyelvû lesz :D (esetleg portugál)

bakkerman
<#ejnye1>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Hát én attól félek nagy lesz a "nyomás" holnap hogy Gáhna továbbmenjen,mert a többi afrikai a kiesés szélén.És ha Gáhna nem,akkor könnyen összejöhet hogy egy Afrikai se marad a 16-ra...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Banano
Ezt én is hallottam tök jó volt:DDDD pedig én az ilyeneket nem veszem észre:DD

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

IMYke2.0.0.0
Messi-nek tényleg jól jönne egy bizalomerõsítõ gólocska, mert bár osztogat, mozog, próbálkozik, de a végén még elfelejti milyen is az igazi gólöröm :(

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Igaz..., spanyolok talan meg maradnak egy fordulora:)

Argentina nagy esellyel elveri a gorogoket, Nigerianak marad az esely, hogy Koreat kitomve 3 ponttal bejusson elso afrikai csapatkent a kovetkezo korbe...
Utolso kor jora sikerult minden csoportban:)

Tyler1
chile még nem jutott tovább, spanyolokkal fognak játszani, sváj meg hondurassal. szóval még svájc lehet a csoportelsõ is.

Azért a Spanyolok még valószínû nagy játékerõt fognak képviselni,az elsõ meccses bukdácsolásuk ellenére.

mflex
Remélem, Messi végre gólt talál, ha már villámgyorsan helyzetbe tud kerülni, fejezze be már rendesen :)

What about the forests?

limperatore
yessir

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Akkor ugye eddig van egy Hollandia, Argentina, Brazilia, Chile es most Uruguay es Mexiko?

Eleg durva, hogy eddig csak egy europai csapat all szemben Latin-Amerikaval:)

rucinho
spanyol fan vagyok mielõtt elkezdenél osztani,de sztem te ne nézd a vb-t mert fogalmad nincs róla!
vicces lány vagy!
<#ejnye1>

zene egyenlõ élet

IMYke2.0.0.0
Én 0,5 - 1.2 perces csúszásban vagyok átlagban... :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

hedonist
idiooooot:D

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

arsnl
<#banplz>

Firerock
igen,vicces volt:D

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

kiestek a franciák ezaz:D:D

Gundel:
-Hogy Afrika továbbjutott-e azt nem árulom el...
...elõször történt meg hogy a rendezõ csapat nem jutott tovább a csoportból.

<#idiota>