Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Olasz, hondurasi, portugál - a többi felejtõs.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ProGabe

katt a képre a többi képért! 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

gercse
én a bírót hibáztatná inkább, szerintem meg kellett volna várnia míg elfoglalja a helyét, de lehet nincs ilyen szabály, mindenesetre megérdemelték, minek ünnepelnek annyit

zvaragabor
Mókás gólszerzés, de nem kifejezetten fair, hogy nem várták meg, míg beállt a kapuba. 😊

Chaos Anno Domini

IMYke2.0.0.0
<#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Jó cikk. <#nyes>

gercse
Egy megmosolyogtató pillanat volt, amikor a 2003–2004-es szezonban 2004. április 17-én a Schalke 04 elleni idegenbeli mérkõzésen gól lõtt tizenegyesbõl, ezt követõen túlzottan ünnepelt a csapattársaival a kapuba való visszafelé menet közben, majd a labda átrepült felette, és a hálóba esett. A Schalke játékosa (Mike Hanke) a középkezdés után a félpályáról kapura lõtt, és szerzett gólt. (wiki)

<#hehe>

Ez meg egy cikk róla.

IMYke2.0.0.0
E vajon melyik meccsen lehetett?
Kérdés sztorno - Shalke - Leverkusen.

http://www.youtube.com/watch?v=Bn2EmwIDizU&feature=related

ez marha nagy, 74-es VB
IMYke2.0.0.0
#7876!

Szerk.: <#vigyor>

bocs, kolumbiai
jajj ez nagy, valami venezuelai volt, nem?
IMYke2.0.0.0
<#ejnye1> - legyünk pontosak:

És kicsit jobb minõségben, arcát, haját is megcsodálhatjuk:

Ja vágom, azt hiszem hogy egy filmbõl van kivágva. Csak nekem van pár ilyen érdekesség a gépemen, azt témába vág, gondoltam linkelem.
Itt egy védés:

Molnibalage
A legvicessebb az, hogy angolos neve van a fickónak. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Már az sem? Vagy csak rosszul emlékszem?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ennek van hosszabb verziója is
gercse
nehéz ügy lesz a németeknek, Schweinira kíváncsi leszek, hogy felépül-e, nélküle nehezebb lesz, meg Özil sem járt valami természetesen a meccs végén

IMYke2.0.0.0
Már régóta tudjuk, hogy nincs igaza. <#nyes>

az angol-németet én is várom, érdekes lesz, jobbnak tünik az német válogatott jelenleg, nem hittem volna hogy ilyen korán találkoznak, de így az olasz zászló után 7végén még egyet levenni kényszerülök a logóból.

"a futball az a játék, amelyet huszonketten játszanak és a végén mindig a németek nyernek"

(Gary Lineker)

Az EU csapatok nagy bukása, és a botrányok ellenére Anglia még szerencsésnek mondhatja magát, nekik is érett a kiesés. Vagy élnek a lehetõséggel és összeszedik magukat, vagy mennek haza. Több lehetõség már nincs.

A BL nem számít, amúgy pedig gondolom a FIFA világranglista.
Az angolok nem jatszottak antifocit, csak egyszeruen elfogyott a tudomany az ellenfel kapuja elott.
Eleg sokszor felvittek a labdat, aztan megcsinaltak a nagy semmit. Hollandok tobbet jaratjak a labdat hatul es kozeppalyan, mint az angolok.
Szerintem...

http://gaborszantai.co.uk/

Molnibalage
Hát igen. Mert egy Brazil, Holland, Argentín csoporban esetleg elfogadható lenne ez, de ilyen csoport nem létezhet...

Következõ VB-n akkor másik kalapba kerülnek, ha az EB-n nem domborítanak és BL siker sem lesz? 😊

Molnibalage
Hát európai nagy csapattól igazi focit max. a hollandoktól láthattunk eddig. Olaszonak volt kb. 10 normális perce, csak 0-2-nél ez már kit érdekel? Angolok, olaszok, franciák igazi antifocit mutatnak be. Ehhez képest Japán, Dél-Korea igazi focit mutatott be, ahogy az olaszok ellen a szlovákok is.

Nagyon remélem, hogy a VB után módosulni fog, hogy honnan hány csapt jöhet, mert ez az európai vízfej a jelek szerit felesleges lehet, bár így elõfordulhat az, hogy a kisebb, de mégis tûhetõen játszó kisebb csapatok nem jutnak ki.

Dél-Amerikai csapatok közül is a "kicsik" egész jók, de ez az argentín csapat nem az, ami 12 éve volt...

IMYke2.0.0.0
Ja, és a tippem 1 kivételével bejött 😊 - Szlovákia okozta a meglepetést, a többi - számomra - papírforma volt 😊

IMYke2.0.0.0
Hát, gyerekek, amit tegnap a japán csapat mûvelt, az a foci magasiskolája volt.
Dánok csak kamilláztak.
A két szabadrúgás gól - végre van szabadrúgás gól ezen a VB-n! - egyszerûen fenomenális volt!
A harmadik szabadrúgásnál nem akartam hinni a szememnek, 40 méterrõl beesett volna, akkor a Dánok kulloghattak is volna le a pályáról... szégyenükben.
A 11-es félig jogos, félig színjáték volt - és azt is majdnem teljesen kivédte a kapus, döbbenet!
A 3. gólnál hangosan nevettem - Honda azt csinált tényleg a pályán, amit nem szégyellt 😊
Igazi focit láttam az ázsiai csapattól.
<#worship>

Kazuma92
Tegnapi Dánia - Japán meccs nagyon adta! Így tovább!

Banano
Felõlem..

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

iksz lesz😄

Banano
Konf kupa döntõje...de ekkor még a braziloknak hátra volt kötve az egyik lábuk.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Ez tényleg az amerikai válogatott ?? (Attól függetlenül hogy 3 - 2 -re veszítettek.)

Banano
Az lenne a szégyen ha a spanyolok kiesnének..ilyen kerettel..xD

gercse
mint ahogy valaki mondta is, hogy rövidtávon nagy veszteség érte az olaszokat, de ez hosszútávon kedvezõen hathat majd

gercse
szerintem azért jó, hogy így kiestek, mert így ezt a gárdát, úgy ahogy van kibaszhatja Prandelli, ha akarja, nincs az, hogy továbbjutnak, esetleg nagy mákkal még 8-ba vagy 4-be bekerülnek (az már hipermák), és akkor visszanyúlnak majd állandóan a Zambrotta félékhez...

Solten
Igy van, egy Szlovakia, Uj-Zeland csoportban utolsonak lenni verciki.

Saor Alba

abból a szempontból cikibb, hogy gyengébb csapatokkal szemben estek ki (legalábbis sztem Új-Zéland meg Szlovákia gyengébb, mint Mexikó meg az otthon játszó Dél-Afrika)
Solten
Nah, most hogy irod, elfelejtettem az olaszokon szornyulkodni; Szoval: uristeeeen.

(akkorat mondjuk nem egtek mint a franciak de igy is eleg ego...)

Saor Alba

Most nézem mi történt az Olaszokkal😞
Szurkoltam nekik de éreztem,hogy nem sokáig lesznek bennt.Szükségük van utánpótlásra és egy jó edzõre EB-re.Na de ez van,lesznek még jobbak õk!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Nem az esélyekrõl beszéltem, bár én nem írnám le Koreát, és nem csak azért nem, mert fan vagyok: ) Uruguay nem elég nagy csapat ahhoz, hogy ha elbízza magát, ne szívjon nagyot. Korea Nigéria ellen nagyon gyenge volt magához képest, de ha hozzák a formájukat, el tudom képzelni, hogy olyan lesz a meccs, mint a mai dán-japán.
Téhán mingük!: )
Banano
Talán korea fog nyerni uruguay ellen nem?Úgy hogy még uru gólt sem kapott.😄

Nem sok latino focistat kedvelek, de Forlant igen, talan miatta...

http://gaborszantai.co.uk/

[HUN]FaTaL
Tippjeim: ESP-POR, BRA-CHI

http://goo.gl/gd6Zi5

desigo
este meg Chile - Spanyolország <#finom>
Grat Japánnak <#worship>

REAL MADRID

Portugália - Brazilia végképp.