Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solten
URISTEN mekkora gol 😊))

Saor Alba

Murder3
az h itt számotokra ez egy rohadt egyszerû lenne nem sokat számít.
Nem olyan egyszerû mint ti gondoljátok.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

limperatore
érik a 100%-os koko estére maradonának 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

AntiHero
ennyi😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

chalezlopez
MEKKORAA GÓÓL!!

Vamos Argentina!

3 - 0 !!!!!

GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL

Kandurex
Az utolsót biztos akarjuk? Megszûnne az olasz foci ... <#hehe>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Győri Devi
XDDD

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Magnum PI
Szerintem ez lenne a legjobb:

- 11-esnél és bizonytalan gólnál videóbíró
- egyéb szabálytalanságnál max 3 alakalom (a csapatok kérhetik)
- mérkõzés után az összes egyértelmû - de a mérküzés során nem észrevett - szinészkedést súlyosan büntetni

limperatore
dehogy verné meg 2-3 góllal 😄 mirõl beszélsz ember?😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Solten
Igy van, a golok itt a kulcskerdes.

Saor Alba

Molnibalage
Ezek szerint, akkor én simán kinyírhatlak, mert szerintem az a helyes?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

AntiHero
oké, elhiszem😄 Ne bánts!<#idiota>

FSpofon
Ezt a napot újra kéne játszani.

Arab money

Murder3
Hát ez lehetetlen mivel abból van a pénz és pénz beszél a kva meg ugat szóval nagyon nem mind1 h mennyire leszarjuk a fõ bevételi forrást.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

chalezlopez
"ennyit errõl a meccsrõl ez a szerencsétlen is cska ien gólt tud lõni
maradona meg leszopta a 4. bírót

mexico sokkal jobb volt vicc!!!!!!!!!!!!! "

Legközelebb értelmesebb is lehetnél...

Vamos Argentina!

Camelia
Volt már ilyen a futballtörténelemben és én is azon a véleményen vagyok hogyha az argentínok elég tökösek lettek volna akkor fogják, és nemsokkal az eset után megállnak egy percre és hagyják hogy mexikó berúgjon nekik egy gólt. Ez szerintem így lett volna sportszerû, fõleg azok után hogy mindkét válogatott, a játékvezetõk és asszisztenseik és a fél stadion is tisztában volt vele hogy ez egy szabálytalan gól volt.. Így viszont soha nem mossák le magukról hogy igazságtalanul nyertek..

Szabályok vannak b*zmeg de vannak amikor meg kell õket szegni mert az a HELYES te hülye.
Egyébként fociztál te már életedben? Ha igen akkor tudod milyen magasan van az adrenalin szint és tudod, hogy ez normális. Fõleg egy ilyen esetnél kiváncsi vagyok, hogy te hogy éreznéd magad te idióta.
a.carkey
Argentína tízbõl kilencszer megverné Mexikót két-három góllal, de persze ezt nem kellene a bíróknak megelõlegezniük ilyen kiélezett szitukban való hibás döntésekkel.

A medve nem játék.

desigo
Blanco nélkül Mexiko kiesik...
Mighty
Mi köze van a jelenlegi szabályoknak ahhoz, hogy valami változást csikarjanak ki az ilyen esetek kiküszöbölése érdekében?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

AntiHero
A Vuvuzella átmeneti vakságot okoz!

limperatore

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Kandurex
Hogy, hogy nem lenne fair? Egy bedobás, vagy szöglet miatt ritkán szoktak nagyokat hõbörögni, sokkal nagyobb visszhangja van egy les gólnak vagy érvénytelen, vagy érvényesnek. Ha már csak ennyit javítana, már óriási lépés, sõt...lehet nem is kellene több.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Molnibalage
Ennyi erõvel kockadobással és pénzfeldobással is el lehetne dönteni az eredményt.

A sakk szabályai sem esetlegesek...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

a.carkey
Itt nem Afrika, a csapatok a hibás, hanem a Fifa, a hülye szabályai, és végül a bíró(k).

Nem vettem észre, hogy egy-egy Amerikai Foci v. hoki meccs pont a közvetítésérzékeny Amerikában hosszabb idõt venne el, mint egyébként. Van egy-egy vitatott eset, és kész. Itt sincs több. De ha van (Maradona kezezése, tizenegyesek, stb.), akkor azon pontok és sorsok mehetnek el, és ez nem hazai bajnokság, ahol van még 33 másik lehetõséged, hogy javítsd a hibát.

Úgyhogy nem elég, hogy a vuvuzela zümmögésben egymás hangját nem hallják, még a szemük sincs a helyén? 😄

A medve nem játék.

vitas esetnel van ember erre aki megnezi visszajatszast es szol, hogy hello ezt igy es ugy tortent. szerintem nincs limitalva hanyszor lehet hasznalni.

ProGabe
"Ez elég gyenge érv. Egy NFL vagy NHL meccs meddig is tart? Tele vannak apró szünetekkel."

AASDafdsasdadfasdfsadfasdf

gyönyörû kommenteket szül ez a topik. szabályokat ismered-e

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

chalezlopez
Mekkora egy idióta vagy te!!

Vamos Argentina!

Az NFL szabály szerint csapatonként 3-3 megnézési lehetõség kell.Nem kell itt két percenként nézni semmit.
Sokkal egyszerûbb lenne ez mint ahogy beállítják.Persze elõször szokatlan lenne.50 éve még cserélni se lehetett meccs közbe.50 év múlva a visszanézés is természetes lesz (lenne).

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

*kiszámíthatatlanság
Tyler1
most durván fogalmazva 2 csapat kiesett a bírók miatt egy napon! mert lehet h a németek 3 góllal nyertek, de egy ilyen megnem adott gól tényleg más taktikát kíván és morálisan is megzavarja a játékosokat(lásd arg 2. gólja).

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

desigo
videobíró,hogy mûködne (mûködik máshol)?
edzõk kikérhetnek x darabot vagy ?
Ebbõl a szempontból valamennyire érthetõ, hogy mért nem teszik. ÉS persze sok probléma a videobíróval sem oldódna meg, bár tény, hogy az ilyeneket kiküszöbölnék.
Továbbá ez a FUTBALL egyedi sportja, ami attól egyedi, hogy a futballtörténet elejétõl napjainkig nem volt soha video-s megerõsítés. Ettõl kiszámíthatatlan ez a sportág, és ha így nézzük, akár ez a kiszámíthatóság pozitívum is lehet. Persze az angolon is anyáztam, és most is úgy gondolom, hogy a FIFA elbaszta Mexikó VB-jét. Talán egy kicsit ínyenc vagyok... Meg hát emberek, ha teljesen egyértelmû lenne minden, akkor itt mirõl vitatkoznánk?
Mighty
Ez elég gyenge érv. Egy NFL vagy NHL meccs meddig is tart? Tele vannak apró szünetekkel.

A FIFA-nak nem a TV társaságokhoz kell igazodniuk ez ügyben szerintem. A TV társaságok majd úgy osztják be a mûsorrendjüket, hogy beleférjen egy 140-150 perces futball közvetítés is. Ugyebár most már az egyenes kieséses szakaszban is lehet egy meccs 45+15+45+2x15+büntetõk+hosszabbítások. Könnyen összejön akár egy 150 perces közvetítés.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Brolly
Errõl a madagaszkári meccsrõl esetleg nincs valami videó, info?

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

ProGabe
ha már fair-playrõl volt szó az elõzõ meccsen:

az argenítnok is látták, mi történt. azt mondhatták volna, hogy rúgjanak egyet a mexikóiak, azt' kezdõdjön minden elölrõl. 10 éve ezt talán megcsinálták volna az angolok, 30 éve meg biztos. most már õk sem <#shakehead>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

AntiHero
Becsület megmarad pénz meg sehol nem lesz. Nagy a tét le kell nyelniük sajnos ezt a sz.r VB-t.

sztem ha 2-1 lenne az adna némi erõt nekik h 1 gól és iksz 😊
mnd1 azért bízom h a 48. percben találnak gy gólt azt megzavarodik az argentín védelem azt egybõl 2-2 ! 90.ben egy jogtalan büntetõ és akkor tapsolhatna Maradona 😄DD
desigo
M1-en a vendég egy drámaíró
jött ihletet meríteni vagy wtf?
ProGabe
akkor meg abba fognak belekötni, hiszen az sem lenne fair

"ezt nem nézzük vissza, mert ezt nem látjuk jól, ja igen, az elõzõ egyértelmû volt, na menjünk a kezdõkörbe, 1-0"

ugyan ott lennénk, mint most

limperatore
de ez becsületes kérdés, ha eltiltják utána akkor eltiltják de a becsülete megmaradt volna

Solten
A jatekvezetot a partjelzoivel egyutt az olasz 4-ik ligabol kaparhattak elo... Vicc ami itt megy keremszepen...

A FIFA eleg jol egeti magat.

Saor Alba

limperatore
már mind1, mentálisan már mexico kikapott innentõl 2 kamu 11es se segítene

AntiHero
és akkor következõ VB-n se játszanak..

Molnibalage
Ez nem becsület kérdése. Szabályok vannak. Ezek után semmiféle bírói döntésnek nem lenne hitele...

De azt pl. soha nem értetem, hogy mit reklamál bárki a pályán. Soha nem láttam még olyat, hogy az ítélet változott volna. Felesleges idõpocsékolás.

Felmerült az alternatív F1 ötlete. Kelle valami a FIFA helyett...

limperatore
jaja szépen levonulni és ennyi

[HUN]FaTaL
Ja látom méteres les, komolyan szánalmasak a bírók ezen a VB-n...

http://goo.gl/gd6Zi5

Tyler1
hát annak örülnék a legjobban. mert így nem hiszem h az õsz hajú köcsögök a bõrszékben, akármit is változtatnak ezekután is.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.