Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem olyan egyszerû mint ti gondoljátok.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

やられたらやり返す。倍返しだ!
- 11-esnél és bizonytalan gólnál videóbíró
- egyéb szabálytalanságnál max 3 alakalom (a csapatok kérhetik)
- mérkõzés után az összes egyértelmû - de a mérküzés során nem észrevett - szinészkedést súlyosan büntetni
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
maradona meg leszopta a 4. bírót
mexico sokkal jobb volt vicc!!!!!!!!!!!!! "
Legközelebb értelmesebb is lehetnél...
Vamos Argentina!
Egyébként fociztál te már életedben? Ha igen akkor tudod milyen magasan van az adrenalin szint és tudod, hogy ez normális. Fõleg egy ilyen esetnél kiváncsi vagyok, hogy te hogy éreznéd magad te idióta.
A medve nem játék.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A sakk szabályai sem esetlegesek...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nem vettem észre, hogy egy-egy Amerikai Foci v. hoki meccs pont a közvetítésérzékeny Amerikában hosszabb idõt venne el, mint egyébként. Van egy-egy vitatott eset, és kész. Itt sincs több. De ha van (Maradona kezezése, tizenegyesek, stb.), akkor azon pontok és sorsok mehetnek el, és ez nem hazai bajnokság, ahol van még 33 másik lehetõséged, hogy javítsd a hibát.
Úgyhogy nem elég, hogy a vuvuzela zümmögésben egymás hangját nem hallják, még a szemük sincs a helyén? 😄
A medve nem játék.
AASDafdsasdadfasdfsadfasdf
gyönyörû kommenteket szül ez a topik. szabályokat ismered-e
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Sokkal egyszerûbb lenne ez mint ahogy beállítják.Persze elõször szokatlan lenne.50 éve még cserélni se lehetett meccs közbe.50 év múlva a visszanézés is természetes lesz (lenne).
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Továbbá ez a FUTBALL egyedi sportja, ami attól egyedi, hogy a futballtörténet elejétõl napjainkig nem volt soha video-s megerõsítés. Ettõl kiszámíthatatlan ez a sportág, és ha így nézzük, akár ez a kiszámíthatóság pozitívum is lehet. Persze az angolon is anyáztam, és most is úgy gondolom, hogy a FIFA elbaszta Mexikó VB-jét. Talán egy kicsit ínyenc vagyok... Meg hát emberek, ha teljesen egyértelmû lenne minden, akkor itt mirõl vitatkoznánk?
A FIFA-nak nem a TV társaságokhoz kell igazodniuk ez ügyben szerintem. A TV társaságok majd úgy osztják be a mûsorrendjüket, hogy beleférjen egy 140-150 perces futball közvetítés is. Ugyebár most már az egyenes kieséses szakaszban is lehet egy meccs 45+15+45+2x15+büntetõk+hosszabbítások. Könnyen összejön akár egy 150 perces közvetítés.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
az argenítnok is látták, mi történt. azt mondhatták volna, hogy rúgjanak egyet a mexikóiak, azt' kezdõdjön minden elölrõl. 10 éve ezt talán megcsinálták volna az angolok, 30 éve meg biztos. most már õk sem <#shakehead>#shakehead>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
mnd1 azért bízom h a 48. percben találnak gy gólt azt megzavarodik az argentín védelem azt egybõl 2-2 ! 90.ben egy jogtalan büntetõ és akkor tapsolhatna Maradona 😄DD
"ezt nem nézzük vissza, mert ezt nem látjuk jól, ja igen, az elõzõ egyértelmû volt, na menjünk a kezdõkörbe, 1-0"
ugyan ott lennénk, mint most
A FIFA eleg jol egeti magat.
Saor Alba
De azt pl. soha nem értetem, hogy mit reklamál bárki a pályán. Soha nem láttam még olyat, hogy az ítélet változott volna. Felesleges idõpocsékolás.
Felmerült az alternatív F1 ötlete. Kelle valami a FIFA helyett...