Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Na ez az. Hasonló miatt akarták eltörölni a lest márciusban, és szerintem jöhetett volna a videobíró, mert nem lett volna necces szitu etekintetben. Mondjuk, a szöglet körüli lökdösõdéseket kéne még büntetni, ill a színészkedést (ezt mondjuk úgy, hogy nem tiszta 90 percet játszanak).

A medve nem játék.

poppe
pont ezt mondom... de utólag hogy lehetne megadni? kapus azt mondja h befújtak, már meg se próbálta kivédeni, védõk azt mondják befújták, már nem próbáltak szerelni...

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

a.carkey
Mondjuk most verjük itt a nyálunk, hogy megadtak egy lesgólt, de azért számoljuk már meg, hogy ált. hány nem lesgólt nem adnak meg lesre való hivatkozás miatt!

A medve nem játék.

a.carkey
Nem azért, de hol volt itt csalás? Attól még, hogy a bíró vak, a pj meg dagadt és nem bír futni, hol volt itt csalás?
Ha DAfrikát benyomták volna a legjobbak közé, és mindezt bírói segédlettel, vagy netán onnan jutnak még tovább, bírói segédlettel (mint Koreában Korea), na az csalás. De ez így semmi más, mint egy rossz rendszer továbbmûködtetése. Kb. mintha még mindig gõzmozdonyokat eröltetnék a fejlõdés ellenére a szuperexpressz ellenében.

A medve nem játék.

poppe
de pl egy tegnapi esethez hasonlót hogy lehetne kivizsgálni? mondjuk ha milliméterekrõl lenne szó... úgy, mint a teniszben? mert akkor tökéletesen felülrõl kéne venni, és a kapufától lehet nem is látszódna..
meg egy lesnél, mondjuk ha befújják, és a védõk megállnak, de a támadó berúgja? aki a gólt kapja, az mondhatja h megálltak, mert lefújták...

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

5w0rdf15h
Persze hogy nem kommentálják, azzal a saját tévedésüket ismernék el, hogy ilyen nyomorék bírókat szedtek össze....

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

legyen meccsenként egy, és sztem reálisan megoldható anélkül, hogy sok idõt kúrnának el, mint az idióta Super Bowlon meg ilyeneken...
Megtörhetetlen
Nyugi én sem nyertem még vele, jól elrejtették a nyerõket a kis mocskok... :S

A tegnapi meccseket meg inkább nem is kommentálom, úgy kompletten a VB-tõl ment csak el a kedvem ezek után.. .Így nézzem, így drukkoljak, hogy aztán lehet a bíró kedve szerint kikapunk, csak mert CSAK, mert õ vak?....
Áhh gyerekek ez nem Afrika miatt katasztrófa hanem emiatt katasztrófa...

fry day fry day sálálálláláá

poppe
vicc topikból

A francia és az olasz csapat tagjai tegnap közösen meglátogattak egy fokvárosi árvaházat.
-Szívszorító volt látni a szomorúságot és a reménytelenséget az arcukon.Próbáltuk õket felvidítani, mosolyogtunk rájuk, játszottunk velük, de hiába. - nyilatkozta a 6 éves Nelson Dzsabalala.

analfa
Igazatok van mind a kettõtöknek. A Francia válogatott is, amikor felsorakozott.. egyetlen egy fehér játékos sem állt a pályán, pedig azért a Franciák, ha jól emlékszem nem fekete bõrûek. Én tegnap iszogattam a Sopronim, és fogtam a fejem a tv elõtt. Legalább nyertem volna a sörömmel, de még az sem jött össze..

kaposi1
Inkább valaki találna rá az elõadó cím párosításra.
Többre mennék vele!<#wink>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Mig a focinak van tortenelme, addig az amerikai focit csak szimplan loptak a rugbybol, de mivel a kislanyoknak fajt az utkozes, elkezdtek protektort hordani, ami miatt szamos ir es ausztral sportvicc alapjava valtak...

Nem kellene az egesz vilagon legnepszerubb sportot egy beltenyeszet, mas orszagok altal lenezett szorakozosahoz hasonlitani.

A masik, hogy bar igazad van es jogos a felhaborodasod, de azert ez kicsit eros:
"ki se tudnak állítani egy rendes német csapatot, mindenféle jöttment nemzetiségû emberekbõl van összefoltozva a nationalelf"

Mondod Te ezt angol szurkolokent?
Az egesz PL-bol alig lehet osszeszedni egy valogatott keretre valo angolt...

http://gaborszantai.co.uk/

Zenszkij
Kedves szurkoló társaim! A tegnapi két világbajnoki nyolcaddöntõ elkeserített. Az angol gól egy nevetségesen szánalmas bírói hármasnak köszönhetõen nem lett megadva. Ezt követõen lehet pampogni, hogy de úgyis 4-1 lett. Az élet nem ilyen. 2-2-nél az angolok nem támadtak volna ki, egészen más meccset láttunk volna, minket angol szimpatizánsokat ettõl megfosztott. Amúgy gratula a németeknek, de azért az is jellemzi már a mai modern focit, hogy ki se tudnak állítani egy rendes német csapatot, mindenféle jöttment nemzetiségû emberekbõl van összefoltozva a nationalelf. Még ha lenne benne kettõ külföldi, de könyörgöm kevesebb a német a csapatban mint a többi! Szerintem ez elég szomorú. Számomra abszolút unszimpatikus ez a csapat, de ez a MODERN futball.

Ami ezt a meccset követte az maga volt a gyalázat. Az argentinok lesgólja gusztustalan magasságokba emelte az un-fair játékot. Mint tudjuk az elsõ gólt a legnehezebb meglõni, de nem abban az esetben, ha Rosetti 3 méteres lesgólokat megad. Könyörgöm, minek ide foci szabálykönyv? Legközelebb mi lesz, felveszik kézbe a labdát beszaladnak vele a kapuba és gól? Innentõl kezdve ez a világbajnokság számomra a csalások, az afrikai folklór duda és a hiányérzet rendezvénye.

Amúgy az amerikai fociból kéne szabályt behozni. Van 2 challeng-e egy csapatnak. 2 alkalommal kérhetik valamilyen szituáció videóbírós megtekintését. Ezeknek a hamburgerzabáló amerikaiaknak van ennyi esze? Blatter, Platini és a sok ingyenélõ xar szemét takarodjon! Puskás öcsi állítólagos "lesgólját" a vb döntõn persze nem adták meg. Ezzel elvéve tõlünk a világbajnoki címet. Mi kell még ezeknek a majmoknak, kérdem én? Látszik nem a futball szeretetéért csinálják. Az ilyen takarodjon a fenébe...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

IMYke2.0.0.0
Félidõnkénti maximális 3 "time out" jó lenne, szerintem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Az azért bonyolult lenne, de a nagyobb téttel bíró eseményeken mindenképp kéne valami megoldás.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

jAsOn VoOrHeEs
Ha be is vezetik a videóbírót, akkor ezt a technikai újítást biztosítani fogják majd egy Környe - Sárisáp NB3-as mérkõzéshez is? 😊

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

A videó bíró bevezetése elkerülhetetlen. Szerintem a következõ VB-n már használni fogják.
Nem kell lépten, nyomon belenyúlni vele a mérkõzésbe, de az ilyen vitatott esetekben az edzõk vagy a csapatkapitányok, kikérhetnék.
Vagy ezen felül a bíró, ha a partjelzõ teljesen ellentétes dolgot látott és errõl meg van gyõzõdve. Félidõnként 1-2 alkalommal max.
Járható út. Amelyik bíró meg ennél rendszeresen többet ront. Az alkalmatlan a feladatra.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) közleményben jelezte: nem kommentálja a dél-afrikai világbajnokság vasárnapi nyolcaddöntõinek bírói tévedéseit.
„A játékvezetõk mérkõzés alatti döntéseivel kapcsolatban a FIFA nem tesz semmilyen megjegyzést” – áll a levélben.

<#falbav><#falbav><#levele>

REAL MADRID

IMYke2.0.0.0
http://www.mysoccerplace.net - ingyenes regisztráció után a fórumban tölthetõk az angol/spanyol nyelvû HD meccsek...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mighty
Az angol gól nem volt érvényes:

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

IMYke2.0.0.0
Az esti meccset láttam - Rosetti bekaphatja.

Tetsuo
Yeehaa!

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Tetsuo
Ha nem angoloknal lett volna ez a hiba, hanem mondjuk Ghananal, akkor az angolok le sem szarnák.. igy (mivel ok olik bele a legtobb lovettat) beindulhat a diplomacia.

Tetsuo
Mint az F1-ben az oreg foszer vagy az angol kiralyno.. mind1iknek a halalat varjak.

Solten
Shearer: Csak egy ember nem akarja a gólbírót

"Az egykori 63-szoros angol válogatott csatár, Alan Shearer a 4-1-re végzõdött német-angol nyolcaddöntõ után azt mondta: szerinte mindössze egyetlen ember nem akarja bevezetni a gólbírót. A Newcastle legendája nem mondta ki, de szavaiból kivehetõ, hogy a FIFA elnökére, Sepp Blatterre gondol."

Na igen, egy konzervativ gyoker all e vicc-szervezet elen, lathatoan meg is van az eredmenye...

Saor Alba

Solten
A bírókon ment el a vébé legjobb napja

"Az egész világ videóbírózik, ne maradjunk le mi sem!

A kiváló világbajnokság legjobb napja lehetett volna a tegnapi, ha nem történik meg az a hihetetlen dolog, hogy mind a német-angol, mind az argentin-mexikói meccset elrontja egy megmagyarázhatatlan bírói szarvashiba. Mégsem annyira a bírók, hanem a FIFA vezetõinek botránya ez, ami belerondít az egyébként egyre jobb vébé hangulatába, videóbíró alkalmazásával ugyanis mind Lampard jó bíróarcnyival a gólvonal mögé vágódó lövése, mind Tévez kiáltó lesgólja kiszûrhetõ lett volna.

A FIFA videózással szembeni merev ellenállása teljesen érthetetlen. Bár a foci nyilván élõben, stadionban nézve az igazi, a modern futball a tévéközvetítéseken keresztül létezik. A focit eltartó közönség 99,9 százaléka így egyre több szögbõl, egyre szebben lassítva figyelheti, hogy mi történt igazából, ezt ráadásul egyre több helyen meg is mutatják a stadion közönségének."

Saor Alba

ez denagy😄
nem mondok erre a mai napra semmit...Argentína 3. szabálytalan gólja volt a vb-n...remélem a Németek elkapják õket, kezd idegesíteni, hogy ennyire megkönnyítik a bírók a helyzetüket...Rossettitõl mindig félek nem igaz h még mindig engednek neki meccset!!! Mexikó elõtt le a kalappal, hogy azért küzdöttek

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Mikor meglattuk a kivetiton az emberreg ugy ujjongtak a magyar zaszlonak mint ha golt lottek volna 😄😄

Matthew Prosac
Ezt most dobtam össze hirtelenjében:

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Köszi a linket, én már leszedtem. <#eljen>
De 64 kb/sec. Ugye nem youtubeos ?

Két okból írtam (#9224) -es hozzászólásomat.

Az egyik: milyen esetben lenne egy olyan nagy balhé, ami hatna a Fifára, és lépne ez ügyben.
A másik: azoknak akik ide befirkálják hogy csalás (is) szántam.

Matematikailag mind két csapat jogosan továbbjutó (hívatalosan, nem hívatalosan is), a bírói hibák ilyen szemszögbõl nem befolyásolták a végeredményt, az hogy mi lett volna ha az Angolok hangulata nem megy minuszba (a VB szereplésüket elnézve, nem kizárt hogy amúgy is bekapták volna a + 2 gólt), az ARG - MEX meccs gyõztese meg már amúgy is egyértelmû volt. Ezek után szerintem a Fifa qrwára leszarja a videó bírót, és az egyéb változtatásokat, és nem fog lépni az ügyben. Sárdobálás persze lesz, azt majd lecsitulnak.

desigo
respect nekik <#eljen>
zaki
ezdesz@r 😄

Solten
Hahh 😊))

Saor Alba

AntiHero
Nekem is csak a háttér zene tetszik😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Dehogynem😊))

(nekem mindegy, csak hulljanak a latin csapatok😄)

Csak én látom úgy hogy az nem volt les? És a gól szabályos?

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

no offense de sztem ez... gagyi az eredetihez képest

chalezlopez
Nah, szerencsét hozott a mez...remélem azért te nem sírsz!

<#wink>

Vamos Argentina!

Voyager5
Lehet már csak ilyen volt a boltban 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

gercse
<#eljen>

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Győri Devi
fölösleges rágódni hogy hivatalosan ennyi vagy annyi a lényegén nem változtat
ha nem adják meg a jogtalan gólt teljesen más lett volna a meccs utána a mostani végkifejlettõl de azt már sosem tudjuk meg
azt meg hogy csak bírói hiba vagy bunda innen mi biztos nem tudjuk megítélni bár speciel azt hogy azt a helyzetet nem játszották vissza elég gyanús nekem de ez még nem bizonyít semmit...
szal ennyi vége rágódni lehet még rajta de a tényen nem változtat hogy az argentínok jutottak tovább

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Fresh Duke
Ez a VB eddig nagyon szánalmas. Voltak jó játszmák, de azért mindenki érzi, hogy ez így nem természetes.

A heavy cost. I pay it gladly.

Ez már moralitás / hangulat kategória. Az igaz hogy utána szartak bele az Angolok, valószínüleg a meg nem adott gól miatt.

látszik, ott gyakran találkozhatsz partjelzõkkel😄
Tyler1
ismét egy szakértõ-.-
vajon melyik konzol topik királya lehetsz....

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.