Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
A probléma ott van, hogy - és ezt az egyik szakértõ is elmondta a közvetítés után - a bírók alkalmazottak, akik tévedhetnek, és bármennyire is belátják a tévedéseiket, a szabályrendszer és a FIFA miatt nem módosíthatnak... mert akkor ez a pénzre épülõ hierarchia
A kezelõ, aki a visszajátszást elintézte a stadionban, jól tette.
<#nevetes2>#nevetes2>
Segítenél, Mi az a les?
😄😄 szóval L/17 és nem nézek focit de az egyik barátnõm viszont függõ tudja mi az a les, de nem tudta elmagyarázni nekem xD szóval srácok lányok, mijazales?
1. Elõször is képzeld azt, hogy a Váci utcai Mango bolt felé tartunk Te meg én, azzal a határozott szándékkal, hogy te behatolsz az ajtón (futballkapu) és vásárolsz (gólt érsz el) valami cuccot Magadnak!
2. Már nincs messze a zárás ideje, ezért Te (a csatár) nagyon sietsz, és kicsit elõrébb haladsz, mint én, mivel ilyenkor amúgy is képtelenség Veled tartani az iramot.
3. Na most. A bolt elõtt áll négy eladólány (védõk), akik azért vannak ott, hogy megakadályozzák a vásárlók (csatárok) behatolását. Tegyük fel, hogy az áruház szabályzata azt írja elõ, hogy az eladólányok vonalán csak pénztárcával(labda) tudsz áthatolni, úgy hogy érvényes legyen a vásárlási (gólszerzési) kísérleted.
4. Neked tehát az a feladatod, hogy mindenképp átvágj az eladólányok sorfalán a bejárat felé és még az eladólányok sorfala elõtt Nálad legyen a pénztárca.
5. Már át is jutottál sikeresen, de ekkor észreveszed, hogy nincs Nálad a pénztárcád. E nélkül meg ugye nem lehetséges a vásárlás (gólszerzés). Már rendületlenül törsz a bejárat felé, és hátrakiabálsz nekem, hogy dobjam oda Neked a pénztárcámat vagy a bankkártyámat (indítás), hogy sikeres legyen a vásárlás (gólt érhess el).
6. Én ezt megteszem, te elkapod, de az áruház szabályzata szerint ugye (lásd a 3. pontban) ilyen esetben nem vásárolhatsz, hiszen az eladólányok sorfala és a bejárat között voltál már, amikor Hozzád került a pénztárca. Ha akkor dobom neked, mikor még a sorfal elõtt vagy, akkor bár mire a dobás odaér hozzád az eladók mögött futsz már, bemehettél volna és vehettél volna Magadnak néhány újabb felsõt, vagy nadrágot, mert az elrúgás/eldobás pillanata számít.
Na ez a les.
"
😄
EZ A VÁLASZ ODABAX!!! 😄D
What about the forests?
Azon a VB-n az olaszoktól pontosan öt szabályos gólt vettek el.
Azon a meccsen amin pedig szerinted nem volt kétes ítélet a következõk történtek pontosan.
a játékvezetõ elõbb büntetõt ítélt a hazaiak javára (kihagyták), „elfelejtette" kiállítani a Del Pirót arcon könyökölõ koreai védõt, az 1:1-es rendes játékidõ utáni hosszabbításban pedig érvénytelenítette Tommasi szabályos gólját, majd a végére hagyta a bónuszt: nem ítélt tizenegyest a Tottival szembeni szabálytalanság után, viszont kiállította az olaszt!
Ennyire ne ferdítsünk már, még Sepp Blatter FIFA-elnök is elismerte: „Moreno játékvezetõ ítéleteivel az egyik csapatot sújtotta." Rai pedig beperelte a Fifa-t kártérítésért.
Lehet utálni az olaszokat, de ezt a meccset bizony elcsalták ahogy másik kettõt is.
Egy kis ízelítõ arról ami foci címén folyt azon a meccsen.
What about the forests?
What about the forests?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Sepp Blatter FIFA-elnök márciusban azzal érvelt az új gólvonal-technológia ellen, hogy a nézõk szeretik megvitatni a történéseket és a játékvezetõ is tévedhet.
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
- Gyakran elõfordul, hogyha visszajátszunk egy esetet, akkor tíz szakértõ tíz különbözõ véleményt mond. A rajongók szeretik megvitatni az eseteket, ez is része a sportnak.
/pepsifoci.hu/
REAL MADRID
És bár este bízom a Chilei csodában,ott se igen lesz kérdés a továbbjutó.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A tegnapi Német és Argentin hozott a konyhára, mivel az AFA-t várom a döntõbe rájuk 200k-val fogadtam.
What about the forests?
Én csak 4 ezret lol<#miaz>#miaz>
★ 汤姆 李
What about the forests?
★ 汤姆 李
"Legközelebb jövõ nyáron kerülhet sor a szabálykönyv megváltoztatására. A FIFA-nak most fel van adva a magas labda, a következõ alkalommal vélhetõen fajsúlyosabb módosítások születnek, mint hogy legfeljebb két centiméter vastag lehet sípcsontvédõ rögzítésére használt szigetelõszalag" - tette hozzá Vágner.
/origo.hu/
REAL MADRID
What about the forests?
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Ha rajtam múlna, akkor kötelezõvé csak a nemzetközi tornákon esetleg a nemzeti bajnokságokban tenném.
A technika már megvan (rahedli kamera veszi az eseményt). Csak egy plusz ember kell, aki vitatott esetnél ezeket visszanézi. Ha van bizonyíték arra, hogy téves döntés született, akkor jelez. Ha nincs, akkor meg megy tovább a játék a pályán született döntés érvényben maradásával. Ahogy az NFL-ben is van.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Kiváncsi vagyok kinek nem fogják megadni majd a gólt , és hogyan reklamálnak fordított helyzetbe
\"Erről van szó!\"
1) Nigéria: az egyetlen góljukat úgy szerezték, hogy lefogták azt a védõt, akinek el kellett volna érnie a labdát.
2) Korea: éppen akkor, amikor nyomott Korea, 3:1-re módosították az állást egy gyönyörû lesgóllal. A negyedik, mindent eldöntõ gól elõtt pedig egy nem létezõ szabálytalanságot fújt le a bíró a középpályánál, amibõl indulhattak.
3) Görögország: kézzel visszatették az érkezõ ember elé a szöglet után.
4) Mexikó: viszonylag kiegyenlített meccsen abszolút szabálytalan gólt adtak meg úgy Argentínának, hogy a bíró tudta, hogy les volt. Nem igaz, hogy önkényesen nem dönthetett úgy, hogy hallgat az igazságérzetére, mert Webb már bemutatta tavaly a Konföderációs Kupán, hogy lehet ilyet. Eltiltották Webbet? Nem. Rosetti csalt? Igen.