14374
Foci VB 2010
  • Brolly
    Azért csodálkozom. Azt hittem itt is adni fogja, dehát azért messze még a vége.
  • ProGabe #4036
    ;)

van hova fejlődni, az tény. de itt nem arról volt szó, hogy kimentek a spanyolok nagy pofával, hogy ők úgyis megnyerik. egyszerűen nem tették meg a tök alap dolgokat, amiket ezek a srácok simán tudnak

az, hogy a 90-dik percben is csak a szokásos beadással próbálkoztak, hogy Iniesta nem találja el a kaput, hogy Torres alig-alig szakad el az emberétől, semmi keresztbefutás, semmi fineszes indítás, mind-mind érthetetlen!

WTF? remélem a köv. meccsen az igazi spanyol csapatot látjuk
  • mflex #4035
    GRAT!

• Monoton
    Kapuralovesek :OO

• Luna73
    Az Angolok elsőségében egyetértünk!
  • Voyager5
    Hat igen :DDD
    Itt burjanzik az ertelem es a hozzaertes :DDDDDDD
  • stonesour
    HAJRÁ DÉL AFRIKA
  • karajjj
    Wolfsburgban edződik :D
  • poppe
    jaj, láttunk már ilyet, h egy csapat alig jutott tovább a csoportmérkőzéseken, aztán meg egyszer csak világbajnok lett :)

nem kell temetni a focit
  • Zenszkij
    Mit katasztrófa ez? Agyonfizetett majom sztárok. Na bumm, pofára estek. Én örülök. Legyen világbajnok Elefántcsontpart, Észak-Korea vagy Svájc. Persze majd csak 2014-ben. Idén az angolok nyerjenek LOL.
  • IXEMGabeo
    nyert ez az ócska antifoci megint...ez az új divat...a szép játék elavult nem lehet mondani mezőnyben Spanyolország jobb volt és a meccs is izgalmas volt nem tudom kiknek savanyű a szőlő
  • pinnacle
    1 forduló alapján számomra a németek játéka volt meglepően pörgős és változatos ( értsd: nem csak szélre ki, bead, vár, szélre ki, bead etc. )

Pozitiv "csalódás": Svájc, D-Afrika, É-Korea
    Negatív csalódás: Brazil, Spanyol, Angol.
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, mflex: megy a vihar...
  • IMYke2.0.0.0
    Én nem szarozom őket - mérhetetlenül csalódtam a spanyolokban.
  • ProGabe #4023
    lolmár

gyönyörű játékkal megnyeri a spanyol válogatott az EB-t,~40 meccsen ki sem kap (mínusz konf. kupa)

itt egy vereség és egyből szarok?

gratulálok mindenkinek! ennyit szakértőt egy helyen -.-
  • Csirke4
    Igen mert én voltam. :D Duplapost azonos sorszámmal más nickjével, na ezt übereljétek! xD
  • IMYke2.0.0.0
    Ne haragudj - én is meglepődtem :)
  • Gabe18
    Ezzel az eredménnyel ez a csoport hirtelen egyből egy jó kis halálcsoportá változott.Mert az előzetes "spanyolok 9 ponttal továbbmennek a többi meg elrugdosódik ott a 2. helyért" vélemény mehet a kukába...
  • limperatore
    nagy spnayolország szánalom
  • Csirke4
    Na ez azért bug!
    Ezt én írtam teeeeee te... Elloppod a postomat?
  • Luna73
    Ez katasztrófa!
  • IMYke2.0.0.0
    Ezt nem én írtam :)
  • IMYke2.0.0.0
    Szarok a Spanyolok, szarok a Brazilok, szarok az Olaszok. Ezt a játékot gólra játszák és nem hírnévre... Egyáltalán nem nyújtják amit kéne. (Franciákat nem láttam, de ha jól hallottam jobb is. :D)
  • stonesour
    tudtam én h szarok a spanyolok
  • Zenszkij
    Szerintem nagyon jó kis meccs volt. Még elkapja őket Chile, és viszlát is Spanyolország. De szerintem az bunda lesz...
  • [HUN]FaTaL
    Ha így játszanak a spanyolok a következő meccseken akkor kikapnak Chilétől is és kiesnek, mert Svájc szerintem megveri Hondurast.
  • AntiHero
    Gyász...
  • IMYke2.0.0.0
    Megérdemelték ezt a zakót. Talán végre a fejükhöz kapnak, felébrednek és elkezdenek focizni.
  • G_ArchAngel #4009
    A svajci kapust tuti valamelyik oragyarban raktak ossze, annyira pontosan vedett
  • Ulvar
    Kezit csókolom Spanyolország! Még egy mix bukta...köszönöm a nagy EB bajnok nak.:))))) SZÉP VOLT SVÁJC!
  • [HUN]FaTaL
    Ja és persze Svájcnak :)
  • marci9507
    Na végre vége van.Grat a svájciaknak,remélem Spanyolország változtani fog a játékán az elkövetkezendő meccsek alkalmával.
  • Csirke4
    SVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJC =)
  • [HUN]FaTaL
    pf ezekután inkább az Angoloknak meg a Németeknek szurkolok.
  • JYeti
    Szerintem ezt nem jól látod, lehet, hogy a svájci együttes nem egy nagy durranás nemzetközi szinten, de szerintem bőven élvezhető a játékuk, távol áll a "kis szar csapat talált egy gólt és védekezik"től, mégha nagyvonalakban ez történik. Nem véletlen rúgták be azt az egy gólt (sőt simám lehetett volna 2-0 is), hanem egy szép támadás keretében, és - mégha ritkábban is, mint a spanyolok, de - elég sok támadást vezettek.

Ez részben a spanyol csapatot is minősíti, ha olyan hatalmas sztárok, akkor verjék el Svájcot és kész.

Y
  • IMYke2.0.0.0
    Ennyi - bekaphatják.
  • Gabe18
    Addig megy amíg gólt nem lőnek a spanyolok?Nem...
  • Zenszkij
    Ugyan már..nem fújja le. Jó nagy tetű volt a bíró.
  • IMYke2.0.0.0
    10
  • Tomy Lee
    Villa hovaaaa??Aztapicsa nemigaz nem lesz góluk ennyi próbálkozásból lol