Lost Empire

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ezaz, a Master of Orion 2-t a mai napig elõ szoktam venni pedig annak a grafja nem gyengén elavult már <#hehe>

Voltan
Ha megnézed a gépigényt, meg a helyigényt, akkor már igen nyilvánvaló, hogy ez itt nem a grafikáról fog szólni. Attól még lehet kegyetlen jó. A Paradox soha nem a csillogó grafról szólt.
Nézd meg a Crysist. Gyönyörû, álleesõs, de azon kívül???

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Agamemnon69
Bolygót lehetett foglalni, igaz elõtte el kellett távolítanod az ott élõket 😊

SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild

meg vadászok, meg bolygó foglalás, meg rendes siplomácia :-)
de pl a tech treet bámulatosan megoldották, na meg néhány random monster bedarálta a fél galaxist mire megállítottad. :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Agamemnon69
A SOTS-ot én is nagyon szerettem. Mindössze egy campaign-t hiányoltam belõle, az nagyon kellett volna!

na meg a játszhatóság, meg a vadászok használhatósága, jó pár játékba méltánytalanul a háttérbe szorulnak. :-(

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

a tech tree érdekelne igazán, mondjuk van pár nagy elõd amibõl össze lehetne kalapálni egy egész jót, pl.:sword of the stars, mert gondolom a hoi-os nehezen lenne használható. :-)

Agamemnon69
Én ma akartam nyitni, de nekem a Lost Empire-re mem dobott ki találatot, csak az Immortals-ra...

A Paradox Interactive kiadott pár képet készülõ 4X ûrstratégiájáról a Lost Empire: Immortalsról, melyben akár ötezer csillagból álló galaxisokban is terjeszkedhetünk. A Pollux Gamelabs játéka 2008 elsõ negyedévében kerülhet a boltokba.

Forrás: PC Dome

Hát, ha így marad, akkor nem a grafikája miatt fogjuk ezt szeretni...

hát paradoxék sosem a grafikával villantottak. Viszont játszhatóság szempontjából nem igazán tudtak a többiek még nyomukba sem érni.

ColdFire
2008as megjelenéssel valami nagyot kell dobni ilyen graf mellett

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

tisztára imperium galactica. De szerintem nem fogja felülmúlni, graffban meg pláne pdig az IG2 6-7 éves gém.

na, még jól nem láttam, h vki már megnyitotta volna, ezért félve bátorkodtam topicot nyitni. :-)

a marketing rizsa:

Colossal Galactic Map – Explore the vastness of a fully populated macrocosm, teeming with up to 5,000 stars of varying configurations. Encounter the interstellar communities of six playable empires and twenty-eight uniquely evolved minor civilizations.
Vast Scientific Multi-nodal Research Tree – Conduct research across eleven scientific categories, branching out into 150 individual advances.
Customize Ship Construction – Spaceship models consist of eight classes that conform to a mission type: exploration, reconnaissance, defensive patrolling, fleet interdiction and planetary invasion.
3D Rendered Dual Warfare System – View massive 3D rendered space battles between turns, through an action camera and adjust your strategy based on the outcomes of the space battles.
Multiplayer Action – Invite up to ten players to play in any one game. Create attributes to ensure that no two sides play with identical races.

ismertetõ

← ElőzőOldal 2 / 2