62
Lost Empire: Immortals
-
Renegade #22 új trailer -
#21 A trailer alapján nem lesz rossz játék ez! -
Renegade #20 na egy trailer, amiből már talán lehet sejteni vmit.
trailer -
Renegade #19 új képek -
Renegade #18 új képek -
Thanatos #17 igen? jaj :S -
Renegade #16 hát ezen én is méláztam, csak az a baj, hogy a paradox csak kiadó, nem fejlesztő :-( -
Thanatos #15
mongyuk szvsz hoi2 style fejlődést meg lehet csinálnü ürősre is, én örülnék neki speciel nem rossz a hoik kutatási rndszere :) -
Renegade #14 én is 1 hete poroltam le. :-)
az az egy, amiben minden benne van, amit az újak (nekem tetszően) csak külön-külön tudtak összehozni. :-( -
#13 Csak egy csöppet elavult :) -
haxoror #12 Na ezaz, a Master of Orion 2-t a mai napig elő szoktam venni pedig annak a grafja nem gyengén elavult már -
#11 Ha megnézed a gépigényt, meg a helyigényt, akkor már igen nyilvánvaló, hogy ez itt nem a grafikáról fog szólni. Attól még lehet kegyetlen jó. A Paradox soha nem a csillogó grafról szólt.
Nézd meg a Crysist. Gyönyörű, álleesős, de azon kívül??? -
#10 Bolygót lehetett foglalni, igaz előtte el kellett távolítanod az ott élőket :) -
Renegade #9 meg vadászok, meg bolygó foglalás, meg rendes siplomácia :-)
de pl a tech treet bámulatosan megoldották, na meg néhány random monster bedarálta a fél galaxist mire megállítottad. :-) -
#8 A SOTS-ot én is nagyon szerettem. Mindössze egy campaign-t hiányoltam belőle, az nagyon kellett volna! -
Renegade #7 na meg a játszhatóság, meg a vadászok használhatósága, jó pár játékba méltánytalanul a háttérbe szorulnak. :-( -
Renegade #6 a tech tree érdekelne igazán, mondjuk van pár nagy előd amiből össze lehetne kalapálni egy egész jót, pl.:sword of the stars, mert gondolom a hoi-os nehezen lenne használható. :-) -
#5 Én ma akartam nyitni, de nekem a Lost Empire-re mem dobott ki találatot, csak az Immortals-ra...
A Paradox Interactive kiadott pár képet készülő 4X űrstratégiájáról a Lost Empire: Immortalsról, melyben akár ötezer csillagból álló galaxisokban is terjeszkedhetünk. A Pollux Gamelabs játéka 2008 első negyedévében kerülhet a boltokba.
Forrás: PC Dome
Hát, ha így marad, akkor nem a grafikája miatt fogjuk ezt szeretni... -
Renegade #4 hát paradoxék sosem a grafikával villantottak. Viszont játszhatóság szempontjából nem igazán tudtak a többiek még nyomukba sem érni. -
#3 2008as megjelenéssel valami nagyot kell dobni ilyen graf mellett -
ZsirosKenyer #2 tisztára imperium galactica. De szerintem nem fogja felülmúlni, graffban meg pláne pdig az IG2 6-7 éves gém. -
Renegade #1 na, még jól nem láttam, h vki már megnyitotta volna, ezért félve bátorkodtam topicot nyitni. :-)
a marketing rizsa:
Colossal Galactic Map – Explore the vastness of a fully populated macrocosm, teeming with up to 5,000 stars of varying configurations. Encounter the interstellar communities of six playable empires and twenty-eight uniquely evolved minor civilizations.
Vast Scientific Multi-nodal Research Tree – Conduct research across eleven scientific categories, branching out into 150 individual advances.
Customize Ship Construction – Spaceship models consist of eight classes that conform to a mission type: exploration, reconnaissance, defensive patrolling, fleet interdiction and planetary invasion.
3D Rendered Dual Warfare System – View massive 3D rendered space battles between turns, through an action camera and adjust your strategy based on the outcomes of the space battles.
Multiplayer Action – Invite up to ten players to play in any one game. Create attributes to ensure that no two sides play with identical races.
ismertető