Lost Empire

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
a terraformálást hogy a frászba lehet használni?
Megnéztem a sots képeit, meg videóit, ez alapján nem jön be annyira...

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

tudom javasolni, mondjuk a random szörnyek igen dúrvák, volt olyan ami kinyírta az egész galaxist, ellenfelestül, mindenestöl. :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

sword of the stars

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

SOTS? Az minek is a rövidítése? :)

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

hát igen, az örök kedvenc. :-)

nálam idáig csak a sots közelítette meg.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Ja igen, 1 kérdés. Hogyan tudok Troops-t rakni a hajóra? Erre még nem jöttem rá. Illetve hogyan tudok elfoglalni bolygót?

Hát igen. Az 1.03-as patch bétája most jött ki, de egyelõre nem javította ki pont azokat, amiket kellett volna, szóval a srácok még dolgoznak rajta. Ha a rendes patch mûködni fog, akkor viszont istenes game lesz. Bár hajlok affelé, hogy még mindig a Master of Orion 2 a király. :)

hát akkor egyenlõre szokásos paradox játék, 2-3 patch nélkül nem túl élvezetes :-(

Sir Quno Jedi
Nekem néha küldtek õk is anyagot, ezt-azt, de amúgy nagyon hülye az AI (tulképpen szvsz. nem is létezik).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Én csak Trade Treaty-t. :)

Agamemnon69
A minor fajokkal valaki kötött már szövetséget?
Mert engem a demóban mindig meg akartak ölni... akkor is, ha úgy kezdtem a kapcsolatfelvételt, hogy küldtem nekik pénzt. Persze, mikor utána követeltek, akkor nem, de kissé meglepõdtem az agresszív fellépésükön.

SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild

Sir Quno Jedi
Ja, de ugye attól, hogy ki van fejlesztve, még a kolóniánál be kell csekkolni az automatikus újrafrissítését (vagy egyesével feltölteni).

Ha már 50+ fullos (+60% feletti legalább!) battalion-od és 30+ bolygóvédelmi rakettád figyel betöltve egy erõdkolónián, azt ott KISSÉ nehézkes elfoglalnia a tutyimutyi gépnek... :DDD (tapasztalat)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Köcce. :) Most tolom fel a beta 1.03-as patchet, szórakozom vele, és meglátjuk müxik-e rendesen. Addig meg kipróbálom ezt a fejlesztést. :)

Sir Quno Jedi
Ki kell fejleszteni. Ha sokat tolsz bolygóvédelemre, ami kezdetben fõleg a battalion-okra vonatkozik, idõvel az area-ban olyan szintre lépsz, hogy már ki lehet fejelszteni a bolygóvédelmi rakettaállásokat. Azután azt (is) kell fejleszteni tolni, erõsíteni.

Amúgy ez is egy bug a sok közül, nemsokára jön az 1.03-as patch, ma jött ki a béta belõle. Többek között ezt is fogja orvosolni. Sõt, a két kör közötti laggot is, meg hogy olyan fajok akikkel nem találkoztál háborút indítanak ellened, meg ilyesmik. :) Azt tudja már valaki, hogyan lehet a bolygóvédelmi rendszert a bolygókra rakni?

Nekem is ugyanez volt a problémám, mert én "játékok" könyvtárba telepítettem elõször. Újratelepítettem egy másik könyvtárba, aminek az elérési útjában nincs ékezetes karakter, és azóta gond nélkül megy.
Vazz, most nézem, hogy a nagy Galaxis cirka 5000 naprendszerbõl áll. 5000 vazz, 5000.... :D Ez azt jelenti, hogy ha mondjuk naponta játszol 2-3 órát és felfedezel/kolonizálsz óránként 10 naprendszert (összesen kb 20-at ugye)akkor saccra 3-4 nap alatt kolonizálod/fedezed fel kb az összes naprendszert. Impresszív. :)

jaja engem is moo2-re emlékeztet és ez nálam is pozitivum :)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Amúgy kipróbáltam a gamét, egyelõre csak a tutorialt. Az alapján jónak tûnik, tiszta Master of Orion 2 (fõleg erre hasonlít) és Impreium Galactica 2, amiket nagyon szerettem. Remélem nem lesz tele buggal meg hibával. Különben baromi jó 5letek vannak benne, majd ha holnap kipróbáltam rendesen még referáálok. A story is fajának tûnik.

Felraktál mindent amit kért a progi? Jó hozzá a géped? Frissítetted a vidikártya drivert? Új DX van fent?

Ezt egynapos játékra tervezték…. Mert nekem a játék betöltésre, sorra kifagy. Valaki tapasztalt hasonló kellemes élményeket?
Agamemnon
áááá, ezeket a sötéteket, hát a Sins of a Solar Empire-t tették fel Lost Empire néven, és azt töltöttem le... áááá

igen

Agamemnon
Ez komoly, hogy a full is 600 MB, mint a demo?

plu604
na felrakom mindjárt a fullt és kipróbálom én is.

Sir Quno Jedi
gondolom, csak a demóban van így

ezt most jol latom hogy csak nezhetem a taktikai harcot ?
kigyütt

Hello!
Háát. Nem tûnik rossznak a játék de nekem tiszta Homeworld másolat :/
És akkor meg már inkább azzal játszok mert az meg is van :/

Sir Quno Jedi
Nem rossz én hajnali kettõig toltam, de elfogyott a demo körlimitje... :DDD

Amúgy a gépeket akkor is kordában lehet tartani, ha már 2x-5x erõsebb mint te. 1xûen a bolygóvédelemre kell gyúrni és agyonpakolni mindent battalion-okkal és bolygóvédelmi rakettákkal (meg auto refresh-be hagyni). Azután amit elõszeretettel támad, azt az outpostot erõdnek nyilvánítani és máris dupla def cuccost építhetünk rá. Ennyi. Ekkor az ûrben õ az úr, de ha orbitális pályára áll, pár kör alatt elfogy, mint az éjszakai pille nappal.

Nagyon a science-re kell gyúrni (leader-einket is arra tolni) és lassan erõsebb hajókat tudunk tervezni, mint bármi amit küldeni tudnak... Itt jönne a móka, de ez már a vége felé van sajnos... (mikor a gép 2k HP-s hajókat küld én meg 32k-s destroyer-eket terveztem... :D)

Agamemnon69
Hm, este kipróbáltam, nem rossz, néhány órát majd el kell vele szórakozni. A tech-tree-je olyasmi, mint a Space Empires-ben volt, hogy ráállítottada kutatást egy témára, és akkor azt csak kutatta, kutatta lvl-eken át...

A demóban a csatákat nem irányíthattam, csak utólag megnézhettem.

Olyan méretû hajókkal jöttek ellenem semleges civilizációk (nem playernek számítók), amiket még közelrõl sem kutattam ki...

Megnézem a neten, hátha fentvan már valahol a teljes.

hát én megvárom akkor már a full-t :)

Agamemnon69
Jee, már jön is. Este ki is próbálom :) - Máshol is fentvan, nem csak a fileplanet-en

Agamemnon69
http://www.fileplanet.com/184936/180000/fileinfo/Lost-Empire:-Immortals-Demo

Agamemnon69
Lost Empire: Immortals Shipping Dates Confirmed
New York, USA (March 6, 2008) Paradox Interactive is pleased to confirm the fast-approaching shipping dates for its mega-4x strategy title: Lost Empires: Immortals. The hotly anticipated successor to Pollux Gamelabs’ original version will shipping to stores in the United States, from March 11 and across European stores from March 14.

Agamemnon69
demodemodemo

Agamemnon69
A honlapon viszont ez van:Release date: March 11 US/March 14 EUR

Remélem nekik lesz igazuk!

Agamemnon69
Kész a Lost Empire: Immortals

Május közepén kerül a boltokba a Lost Empire: Immortals címû 4X stratégia, melyet a Pollux Gamelabs fejlesztett. A sci-fi játékban hat faj küzd majd az uralomért egy hatalmas csillagrendszerben, mely akár ötezer naprendszer is tartalmazhat. Érdekessége lesz a játéknak az is, hogy huszonnyolc kisebb fajjal is találkozhatunk, melyekkel kereskedhetünk vagy akár le is igázhatjuk õket. Többágú kutatási fa várja a játékosokat összesen százötvennél is több felfedezni valóval. A harcok 3D-sek lesznek, hajóinkat pedig a rendelkezésre álló fegyverekkel mi szerelhetjük fel.

Forrás: PC Dome

Agamemnon69
A trailer alapján nem lesz rossz játék ez!

na egy trailer, amibõl már talán lehet sejteni vmit.
trailer

igen? jaj :S

hát ezen én is méláztam, csak az a baj, hogy a paradox csak kiadó, nem fejlesztõ :-(

<#eljen>

mongyuk szvsz hoi2 style fejlõdést meg lehet csinálnü ürõsre is, én örülnék neki speciel nem rossz a hoik kutatási rndszere :)

én is 1 hete poroltam le. :-)
az az egy, amiben minden benne van, amit az újak (nekem tetszõen) csak külön-külön tudtak összehozni. :-(

Agamemnon69
Csak egy csöppet elavult :)

Oldal 1 / 2Következő →