77
  • arrakistor
    #77
    "Minél jobban szorítja ökölbe a kezét Starkin kormányzó , annál többen csúsznak ki belőle" - Leila Organa Hercegnő (Star Wars - Episode 4 - A New Hope / Csillagok háborúja 4. rész - Egy új remény)

    Ezzel csak azt érik el hogy a mezei júzer is elkezd kódolt pipe-okon (csatornákon) , először csak filemegosztani, majd később rájön hogy így levelezni és böngészni is tud, akkor miért ne ? És még a legnagyobbfejű CIA Big Brother se tud benézni az adatforgalmába.
  • huuu
    #76
    Ez a cikk és az egész kitiltás egy akkora nagy hülyeség, hogy nem is értem miért írták, gondolták ezt. Az, hogy a Sárközi egy bunkó az rendbe van, de egy számítógépes híroldal ilyen cikkett átvesz, az már nincs rendben.
    A teória a P2P betíltásáról halott ötlet, fizikai és jogi lehetetlenség.
    A netszolgáltató tílthat portot, de akkor a 80-ason megoldják.
    Nem értem! Egyszerűen lehetetlen. Sárközy kinyírja az Alcetelt. Baromság. Ez a cikk egy nagy hülyeség. Vagy én vagyok nagyon földhözragadt?
  • Peetor
    #75
    Az előbb leírtak miatt írtam korábban azt, hogy nem teheti meg a francia kormány ezt.
  • Peetor
    #74
    Ha nem tudnád az USA fejlesztette ki annak idején az Internetet. (nagy betűvel kell írni ebben az esetben, a kis betűvel írt "internet" többféle lehet) A TCP/IP protokoll vagy szabvány -ami alapja az Internetnek- pedig az amerikai állampolgárok tulajdona ezért szabadon használható. Egészen 1973-ig csak az USA-ban volt Internet. Egyébként az Internet bárki számára szabadon hozzáférhető, kizárni senkit nem lehet a használatából. Persze más kérdés, hogy a szolgáltatóktól kapod az Internet elérésedet és nem csak rákapcsolódsz a hálózatra.
    A cikkhez hozzászólva, sztem a fájlcserélés hozzátartozik az Internethez, a manapság eléggé jellemző mindenféle fellépés a fájlcsere ellen csak ócska próbálkozás. :)
  • NeoMaN
    #73
    Úristen, ilyen aggyal te is sárközi mellé ülhetnél.
    :)))))
  • kovadam87
    #72
    Hát én megértem ezt a fájl csereberélési banzájt csak tényleg vmi más módot kellene találni nem tiltani a user-eket. Amúgy pedig tényleg magas áron adják a cd/dvd-ket a filmeket és játékokat. Amíg ez így lesz, lesz mód a letöltésre mert hát nemhiába, sok ember gondolja ezt így ahogy én. Egyébként meg ha jobban odafigyeltek, a tört játékoknál is nagyjából mindenhol oda van írva: " SUPPORT THE COMPANIES THAT PRODUCE QUALITY SOFTWARE!IF YOU ENJOYED THIS PRODUCT, BUY IT!SOFTWARE AUTHORS DESERVE SUPPORT!!" Ez pl razor 1911 volt. Én meg tesóm nem vagyunk gazdagok, de ha tényleg annyira jó egy játék akkor bizony vesszük a fáradságot és vagy várunk pár évet míg lemegy az ára vagy megvesszük a gémet 8-10-18 ezer forintokért is. A mai demókból nem igazán derül ki h milyen lehet a teljes. Ez így van a zenével is. A filmeknél pedig teljesen zsákbamacskáról beszélünk.
  • Zoli007
    #71
    Hányok a politikusoktól!
  • SŐREGI TÜNDE
    #70
    Nem értem miért nem enged be a bithumen mert regisztrált tag vagyok eddig jó volt csak hogy jött az a razzia azóta Game over nem ismer mind regisztrált tagot .Mi ennek az oka?


  • gabor0315
    #69
    szerintem meg a "CD" leáldozóban van...
    hamarosan a blue ray lesz a menő
    akkor meg azok sírnak akik a dvd-t árujják XD

    a másik IGEN kapcsojjuk ki a netet mindenkinél hátha csődbe meg 1-2 szolgáltató
    " Ezeket sem az eszükért fogják ellopni ! "
  • Zoli Zoltan
    #68
    nem. magyar származású
  • Wittgen
    #67
    Vazz, fejlődik a világ. Ha már nincs szükség kiadókra, akkor nem kellen még kapálózniuk. Ikább a sok köcsögszájú menedzser menjen és képeztesse át magát szakmunkássá, azokra mindig szükség van minden országban.
  • blaze
    #66
    Nem lepődök meg a híren, ugyanis az köztudott, hogy Sárközy egy zsidó.
  • fixpont
    #65
    Ettol tartottam: Orwelli módszereket vetnek be a francia fájlcserélők ellen
    A szolgáltató felfüggeszti vagy törli a fájlcserén ért felhasználó előfizetői szerződését.

  • NeoMaN
    #64
    LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
  • angol
    #63
    sárközyben magyar vér is csordogál, nem jó jel :)
  • Wilddog
    #62
    Hollywood kapcsán aggódnék inkább a kultúra és kultúrális értékek megsemmisülése végett.
  • magus
    #61
    ez a sárközy egy hülye
  • Robi000001
    #60
    Az már az öregedés jele, ha valaki csak a régi zenéket tartja jónak... :D
    (Amúgy szerintem is jók azok, csak már annyira túljátszották őket, hogy nem bírom hallgatni)
  • dronkZero
    #59
    Hm, pl a Wolfmothert Led Zeppelinék "elég fasza"-nak tartották, amikor hallották őket élőben... Ja, egyébként ausztrálok, nem angolok.
  • dronkZero
    #58
    Te meg egy fasz vagy.
  • dronkZero
    #57
    Inkább mondjuk úgy, hogy van egy elnök, akit a kiadók megvettek kilóra.
  • dronkZero
    #56
    Feamatar jól beszél. Nem kell szar zenét hallgatni, akkor nem lesz olyan, hogy 1 "jó" szám per album. Egyébként borítékolom, hogy az egyszámos előadónak az az egy "hallgatható" száma is egy utolsó hulladék fos, csak éppen azt nyomatják az arcodba mindenhol, a többit meg nem.
    Zenét _zenészek_ csinálnak, nem producerek, sztárok, vagy informatikusok. Főleg nem kiadók.
  • asdasdasd
    #55
    Zene legyen ingyen letölthető, zenész éljen meg koncentből, pólókból, vagy dolgozzon mellette, kiadókra meg nincs szükség.

    Szerintem a franciáknál is az a törvény, hogy internet elérésére mindenkinek joga van, nem lehet csak úgy korlátozni.
  • Inquisitor
    #54
    Amúgy nyilván valólag a technoanalfabéta felhasználókon kívűl senkit nem tudnak ezzel megregulázni. Betiltják a DC és Torrent klienseket? Az nem lesz gyanús ha valaki MSN-en át küld a haverjának Nyárinyaralás.LegújabbBritnispriccalbum.rar0001.jpg -ből 374 darabot. :D

    Meg pont most akarnak ilyesmi tiltást, amikor összes normális játékoldal, több kiadó és sokan mások is rászoktak, hogy a patcheket, demokat, linuxdistribeket, filmelőzeteseket, stb. torrenten rakják ki??? Arról az apróságról nem beszélve, hogy filcserélő prokolokon keresztül működő "internetes" TV adások terjednek mint lepra? Mennyire kell hülyének lenni egy ilyen törvényjavaslat létrehozásához?
  • Inquisitor
    #53
    "Ha véletlenül is sikerülne elfogadtatni ezt a törvénytervezetet, már látom előre hogy a francia jónép kimegy az utcára és elkezdi felgyújtogatni az autókat..."

    Mivel éppen most is meg a balhé és gyújtogatás, a törvény kerezstülviteléhez Sárközy-nek vagy még a helyén kéne lennie, vagy életben kéne lennie mire elfogadják. :)
  • Lame
    #52
    Regi szep idok, amikor a hulye jogvedok meg azt se tudtak mi azaz internet ...
  • bakagaijin
    #51
    Hogy legyen valami más is, pár érdekes mondat innen: Már a hat hónapos kisbaba is azt a szereplőt kedveli jobban, aki az egyszerű bábjáték során segít másokon, ahelyett hogy akadályozná őket.... Nagyon jól együtt működnek, ha meg akarnak szerezni valamit. Azt figyelte meg, hogy mind a tizenkét hathónapos a segítő kockát részesítette előnyben. A 16 tízhónapos közül 14 ugyancsak a segítő kockával akart játszani. A kis fájlcserélő tenoristák... :P.
  • Amergin
    #50
    Minden próbálkozás, hogy a fájlcserélést megakadályozzák: "többet mégsem ér egy színes léggömbnél", trallala
  • Adenoma
    #49
    amíg töltesz akármit is, és 100%-ban le nem ért, addig senki nem mondja meg a könyvtárnév alapján, hogy mi is van benne. sőőt, ha letöltötted, akkoris meg kell nézzed, hogy mit tartalmaz.

    eset:
    találsz egy weblapot, amin van egy link, ami azt mondja: ez egy jó kis program, töltsd le nyugodtan. letöltöd, de az egy nero 8.0, de neked fingod nincs mi az a nero. feltelepíted, akkor látod, hogy ez fizetős, és a mellékelt seriál lopott. betör hozzád a rendőrség, lekényszerítenek a földre, 2 darab maroklőfegyver csöve szegeződik a halántékodhoz, és a többi rendőr megvetve az arcodra köp, mintha köztörvényes bűnöző lennél. a szakértő megtalálja a nero8-at a gépeden, éppen install közben, és mellette s szupertitkos seriált. a szakértő tudatja veled, hogy a közelmúltban hozott törvények miatt téged le fognak tiltani az internetről, és kasztránli fognak, hogy az ilyen férgek mint te ne tudjanak elszaporodni....
  • Narxis
    #48
    Ez már nagyon ízlés kérdése.
  • Zivos
    #47
    Elozo hozzaszolasbol kimaradt, de latom folytatod :-). Amerikaban - mar csak a nagy szamok torvenye miatt is - mindenre van vevo. Nezed Magyarorszagon melyek a nagy letszamu koncertek? Ha Ruzsa Magdira gondoltal vesztettel :-). A regi emlek koncertek. 500-1000 embert azert meg itt is el lehet konnyen erni.
  • Zivos
    #46
    Hehe, te nem veletlen a kiado embere vagy? Talalomra valassz ki par zenet. Ugyanaz lesz az osszes adott stilusban. Magyar peldat tudok, kulfoldi zene nem erdekel. Hol van most egyetlen - nem tobb - olyan zenekar, hogy: Omega, LGT, Illes, Beatrice, Edda, Zoran, es lehetne sorolni. Na jo, jutott eszembe 2-3, de azok nem az eldobhato kategoriabol vannak, hanem 10-15 eve alakultak. Erdekelne, hogy fejbol meg tudnad e mondani, ki volt a top mondjuk 2006 juniusaban? Most van a Megafos gyoztese, aki semmivel nem volt jobb az utolso kiesonel. Arrol tudsz adatot, hogy hany ember tud ENEKELNI? Nem, nem arra gondoltam, hogy kinek a neven jon ki az album, vagy hogy ki tatog a szinpadon. Ezek a maiak annyit nem ernek, hogy 100M -t letoltsek ingyen. Ennyit er az eletuk is.
  • haxy27
    #45
    Egyszerű a dolog aki nem ért vele egyet, az 1 teljes hétig ne használóin nettet.
    szerintem meg lenne az eredménye. De persze ehhez az kéne hogy az országban mindenki részt vegyen benne különbem nincs értelme.
  • ocsieu
    #44
    :D Ezek nem normálisak! Miért nem ülnek le a kiadók, politikusok és az ISPk tárgyalni? Mondjuk kapják meg a kiadók az internet áfájának a felét, ha már olyan partiban vannak egymással... Vagy ahogyan most is bárki nyithat cd, dvdboltot, engedélyezzék legálisan!!! akár a trackereken való terjesztést... Igaz ezt maximum nagyon alacsony, átalánydíjas megoldásban tudom elképzelni... Az olcsóság mellett fontos, hogy 1 helyről bármi/minden leszedhető legyen (ahogy most is), különben nincs értelme... Persze csak magáncélú használatra...
  • Tobacco
    #43
    sárközinek elgurult a gyogyszere.
    amugy ha letiltanak mindenkit a netröl aki file cserélt tönkre fognak menni a netszolgáltatok. Nem lesz ugyfelük, aki meg lesz annak nem kell a nagysebeség.
  • xizor
    #42
    Mi az igényes?Egyébként ha metálról van szó, én csak annyit tudok mondani abból bőven van új és jó és igényes.Persze aki nem szereti, az biztos igénytelenezi, de ő baja.
  • virs lee
    #41
    Ezek igénytelen "zenék".
  • virs lee
    #40
    Nem meglepő hogy Sárközi ilyen hülye, hisz félig francia. És a trianoni tolvaj franciáknak csak ennyi eszük van.
  • who am I 7
    #39
    Bár én ezeket a csapatokat nem nevezném igényesnek.De mindenképp dícséretes, hogy legalább nem a populárs xarok közül választasz.Minden műfajban van igényesebb ritkább réteg.Az pedig, hogy melyik műfaj a legigényesebb, az szubjektív.
  • PíszLávJuniti
    #38
    Nem éppen franciaország volt a záslóshajója (euban)az FttH nak ?