Az internetrõl is kitiltanák a fájlcserélõket a franciák
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a net egy banda ismertségében csak kis mértékben számít bele, talán az undergroundban tud valamennyi szerephez jutni. Én még egyetlen popbandát sem ismertem meg neten, metalt meg úgy hogy direkt kerestem.
A net jó lehetõséget nyújtana, most is feltudnék itt sorolni nem egy magyar lapot ahol magyar tehetséges fiatalok vannak fennt. De max ott is pár ezer emberhez ha eljut a cucc...
Icethunder, Novaprospect,Mindfields Factory nagyon jó magyar bandák, már elnézést a reklámért de ajánlom õket, meg még sok mást. Vannak ingyen letölthetõ zenéik csak googleözzetek utánna egy kicsit( hogy ne legyen off: ezzel cáfolom hogy vannak igencsak király bandák ma is, bár a fentebb említettek még csak amatõrök, de ígéretesek)
A net jó lehetõséget nyújtana, most is feltudnék itt sorolni nem egy magyar lapot ahol magyar tehetséges fiatalok vannak fennt. De max ott is pár ezer emberhez ha eljut a cucc...
Icethunder, Novaprospect,Mindfields Factory nagyon jó magyar bandák, már elnézést a reklámért de ajánlom õket, meg még sok mást. Vannak ingyen letölthetõ zenéik csak googleözzetek utánna egy kicsit( hogy ne legyen off: ezzel cáfolom hogy vannak igencsak király bandák ma is, bár a fentebb említettek még csak amatõrök, de ígéretesek)
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar elõtt.
hogy kit érdekel? pl a kiakat és a zenészeket. Megtöltik a stadiont-> kifizetik a jegyeket -> ha pénzt költenek azt jelenti igénylik azt a fajta zenét. Ha nincs net , akkor kénytelenek lennének megvenni albumot. Van net-> könnyen terjed mp3 -> nem vesznek albumot. Ennyi. A kommerszebb zenéket hallgatók igazán nem törõdnek a zenehallgatással, beérik azzal a pár számmal amit eléjük tesznek, eszükbe se jut mást is hallgatni. Erre fel mondtam, hogy a rock és metal zenében ezzel szemben sokkal nagyobb súlya van az albumoknak(még egy olyan populárisabb bandánál is mint pl. Tankcsapda), persze a rajongói táboruk kisebb. Én mindig albumokat szerzek be, és szinte csak albumokat hallgatok. Minden megvan mp3ban és playlistezhetnék, de csak albumokat hallgatok, mert álltalában egy album egy egészet alkot(legalább is metalon belül így szokás)
ja ugatnak a demokráciáról, és közben a legnagyobb gyükerek. Kétszínû csigazabálók. Amerikát is leugatták hogy támadhat meg egy országot, közben az ENSZ álltal létrehozott embargót is megszegték, és abból befolyt pénzek mentek a politikai elitnek. Tiltsák ki a fájlcserélést. Remélem az õskorban fognak felébredni mint ahogy gondolkoznak a többi emberrõl. Ha magyar vagyok és csak angolul tudok, és úgy próbálok nálluk tájékozódni, akkor szinte szóba sem állnak az emberrel. Képmutató barmok.
Ilyen hülyeségeket se mondjunk már.Én speciel EGYETLEN egy eredeti cd-t se vettem,csak kazettát.Irreális ára volt már akkor, és semmi normális nem volt rajta csak 1-2 szám a 10bõl.Ha nagyon kellett akkor kazettás másolatot szereztünk.ennyi.Bejött a net, és bele hallgathattál, hogy mit veszel, és ha tetszik egy zene róla.AKkor megveszed pár dollárért és nem kell 5000.-t fizetned még + hulladékokért.Ez egy jóval intelligensebb megoldás.De a kiadók még köszönõ viszonyban sincsennek az intelligenciával (legalábbisezekabarmók), viszont a finom pénzzel és a mercivel a seggûk alatt, nagyon jól tudják érezni magukat.Rohadjon el az összes..és az ilyen barom/sötét politikusok is akik melléjük állnak.
Jah,hogy hozzá is szoljak, sokkal több a botfülû egyszerû ember, azért tölt meg egy ilyen stationt, kit érdekel?Számomra egy darab ****, ha fizetnék se mennék rá.
Jah,hogy hozzá is szoljak, sokkal több a botfülû egyszerû ember, azért tölt meg egy ilyen stationt, kit érdekel?Számomra egy darab ****, ha fizetnék se mennék rá.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Ha véletlenül is sikerülne elfogadtatni ezt a törvénytervezetet, már látom elõre hogy a francia jónép kimegy az utcára és elkezdi felgyújtogatni az autókat... Náluk ez jólmûködõ kis szokás...<#vigyor5>#vigyor5>
Az internetrõl is?Hol máshol vannak még fáljcserélõ programok?Egyébként a zenészek a koncertekbõl élnek, a játékok a crackvédelembõl és ez így jó 😊 Másképp kb a bandák 50% ismeretlen lenne, mivel senki nemhallata róluk, így viszont látsz videót, jéé ez jó leszedsz még számokat és máris ott vagy a koncertent.Én nem adnék ki 3000ft-t csak 1 videó után, de szivesen leszedek még pár számot és utána 10000ftért is meek koncertre.
Hahaha! Csak hogy ezt nem tehetik meg, a francia kormánynak sztem. semmi joga ilyen korlátozásokat bevezetni, örüljenek hogy az USA egyáltalán engedi az Internet használatát.
Hulyeseg, mert alkotmanyserto az elgondolas.
"a kultúra, a kulturális értékek megsemmisülésérõl is szó van"
Nos, valóban. Csak másként, mint õk látják. Régóta a kiadók azok, amik a legnagyobb csapást mérik a kultúrára.
Nos, valóban. Csak másként, mint õk látják. Régóta a kiadók azok, amik a legnagyobb csapást mérik a kultúrára.
Minden jog fenntartva!
Amúgy szerintem ezek túl sok csigát ettek. 😛
kérek szépen mindenkit olyan baqromságokat ne mondjunk már hogy ma rosszabbak vagy jobbak az elõadók mint anno X évvel ezelõtt
akkor nem lennének nálunk nyugatabbra teltházas koncertek... márpedig vannak, pl a Justin Timberlake csávó akinek személy szerint munkásságát nem tartom nagyra(csak úgy mint sok 80as "sztárt") mégis 2 egymást követõ nap meg tudta tölteni a Madison Square Gardent. Vagy ott van Gwen Stefani és még sorolhatnám.
A koncertek látogatottsága nem változott szignifikánsan az utóbbi évtizedekben, ergo a CD eladásoknak sem kéne változnipersze ha valami más technológia nem létezne helyettesítõként mint pl: MP3)
A metal és rock zenét hallgatókkal ellentétben viszont a popzenét hallgatók általában nem album centrikusak. Ergo sokkal inkább megfelel a popzenének a számonkénti terjesztés(ennek is megvannak a maga okai)
egyébként a filecserélést nem lehet betiltani, ennyierõvel a késeket is betilthatnák mert még megszúrok valakit. Ráadásul egyre inkább terjed el a legális filecsere, ahogy pl a Bittorentnél is teszik. Nagyobb ennek a hírnek a füstje mint a lángja szvsz.
akkor nem lennének nálunk nyugatabbra teltházas koncertek... márpedig vannak, pl a Justin Timberlake csávó akinek személy szerint munkásságát nem tartom nagyra(csak úgy mint sok 80as "sztárt") mégis 2 egymást követõ nap meg tudta tölteni a Madison Square Gardent. Vagy ott van Gwen Stefani és még sorolhatnám.
A koncertek látogatottsága nem változott szignifikánsan az utóbbi évtizedekben, ergo a CD eladásoknak sem kéne változnipersze ha valami más technológia nem létezne helyettesítõként mint pl: MP3)
A metal és rock zenét hallgatókkal ellentétben viszont a popzenét hallgatók általában nem album centrikusak. Ergo sokkal inkább megfelel a popzenének a számonkénti terjesztés(ennek is megvannak a maga okai)
egyébként a filecserélést nem lehet betiltani, ennyierõvel a késeket is betilthatnák mert még megszúrok valakit. Ráadásul egyre inkább terjed el a legális filecsere, ahogy pl a Bittorentnél is teszik. Nagyobb ennek a hírnek a füstje mint a lángja szvsz.
Pont a franciák, amikor nemrég még a fogyasztói jogok megsértésének minõsítették a másolásvédelmet?
Egyébként meg az egész a jogvédõk hazudozására épül, miközben aki on-line (mármint p2p-s) "kultúrafogyaztó", az off-line is az, azaz éppenhogy több lemezt vesz:
Gov't Commissioned Study Finds P2P Downloaders Buy More Music
Valaki dörgölje már ezt oda az igen tisztelt Sárközy orra alá...
Egyébként meg az egész a jogvédõk hazudozására épül, miközben aki on-line (mármint p2p-s) "kultúrafogyaztó", az off-line is az, azaz éppenhogy több lemezt vesz:
Gov't Commissioned Study Finds P2P Downloaders Buy More Music
Valaki dörgölje már ezt oda az igen tisztelt Sárközy orra alá...
,,Sárközy maga úgy fogalmazott, hogy a kultúra, a kulturális értékek megsemmisülésérõl is szó van itt, amit nem nézhetnek végig tétlenül."
Én pedig éppen úgy látom, hogy a kultúra így méginkább fennamrad, mivel több emberhez jut el, mint net nélkül. Ez csak az életbenmaradást segíti elõ nem pedig a megsemmisülést. Hja, kérem hozzáértõ politikus. Terjeszti a pánikot a s*ggfej, hogy a nép pánikoljon, aztán gyorsan az õ (és a kiadók) pártjára áljon - USA módszer. Félelemben tartani az embereket.
Én pedig éppen úgy látom, hogy a kultúra így méginkább fennamrad, mivel több emberhez jut el, mint net nélkül. Ez csak az életbenmaradást segíti elõ nem pedig a megsemmisülést. Hja, kérem hozzáértõ politikus. Terjeszti a pánikot a s*ggfej, hogy a nép pánikoljon, aztán gyorsan az õ (és a kiadók) pártjára áljon - USA módszer. Félelemben tartani az embereket.
,,Az elképzelés a következõképpen nézne ki a gyakorlatban: az újonnan létrejövõ független testület dönt arról, hogy a fájlcserélésbe bonyolódott felhasználóknak mely alkalmakkor és milyen gyakran küldenének figyelmeztetést."
amely szervezetet természetesen azok finanszíroznák, akik Sarkozyt, és ezek a háttérben levõ multik mondanák meg, hogy ki miben és mekkora mértékben bûnös.
amely szervezetet természetesen azok finanszíroznák, akik Sarkozyt, és ezek a háttérben levõ multik mondanák meg, hogy ki miben és mekkora mértékben bûnös.
"Az internetrõl is kitiltanák a fájlcserélõket a franciák"
Én meg a franciákat tiltanám ki az internetrõl.
Hülye franciák is annyira szeretnek sztrájkolni, igazán csinálhatnának egy jó kis nem veszünk CD-t/DVD-t, nem megyünk moziba sztrájkot, amíg a kiadók észre nem térnek.
Én meg a franciákat tiltanám ki az internetrõl.
Hülye franciák is annyira szeretnek sztrájkolni, igazán csinálhatnának egy jó kis nem veszünk CD-t/DVD-t, nem megyünk moziba sztrájkot, amíg a kiadók észre nem térnek.
Persze, ott meg a termékközponton keresztûl buknak majd meg a userek, ez lesz a második hullám az emberiség leigázásában!
bakker ez már összesküvés elmélet! <#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
bakker ez már összesküvés elmélet! <#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
hát ez noooormális?? hogy a szolgáltatók együttmûködnek? persze, majd elvágják a saját bevételeik 90%-át. és majd a snep kárpótolja õket a kiesõ pénzekért, mi? most komolyan, mit gondolnak ezek??? <#bdead>#bdead>
Namost hogyan tudja meg a szolgáltató, h p2p-n éppen mit töltök le?
Mert csak azt látják, h torrentezek. de az aktuális film-zene csak akkor jelenik meg értelmezhetõen, mikor az utolsó kis csomag megjött. Ehhez viszont folyamatosan házkutatni kelene a juzerek gépét.
Most ha én a kiránduláson készült videómat küldöm a havernak,(p2p-n) akkor mi van?
2 figyelmeztetés után már ki is rúg a szolgáltató franciáknál?????
Látszik, megint szakértõ, okos politikusok kavarják a szart.
Ha kirúgnak minden p2p usert, megszûnik a net a franciáknál😄
Csak a microsoft oldala lesz elérhetõ😄
Mert csak azt látják, h torrentezek. de az aktuális film-zene csak akkor jelenik meg értelmezhetõen, mikor az utolsó kis csomag megjött. Ehhez viszont folyamatosan házkutatni kelene a juzerek gépét.
Most ha én a kiránduláson készült videómat küldöm a havernak,(p2p-n) akkor mi van?
2 figyelmeztetés után már ki is rúg a szolgáltató franciáknál?????
Látszik, megint szakértõ, okos politikusok kavarják a szart.
Ha kirúgnak minden p2p usert, megszûnik a net a franciáknál😄
Csak a microsoft oldala lesz elérhetõ😄
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Büszkék lehetünk kis hazánk szülötteire!!!!!
Ugyebár van egy Vajnánk, van egy Sárközynk, tök jó.
Kíváncsi vagyok mikor bratyiznak le az épp aktuális vezérünkkel, Fletyóval, vagy Vikusszal, és mikor hozzák el ezt az áldás itthonra is, amikor a csóró magyar embertõl még a szórakozás lehetõségét is elveszik! Az lesz az igazi megszorító intézkedés...
Végül is mi magyarok mindig is világelsõk voltunk a seggnyalásban.
Amúgy meg remélem a sok kis csigazabáló válaszképp lemondja az internet elõfizetését, és akkor az egész világ tapasztalhatja, hogy igenis a fájlcserélés tartja jóformán életbe!
Azért kíváncsi lennék, hogy már a p2p szerver kapcsolodásakor letílt, vagy esetleg figyelik azt is, hogy mondjuk szabadon terjeszthetõ cuccos töltök! De gondolom a "jószándékot" feltélezve, már connecting letílt!
Ugyebár van egy Vajnánk, van egy Sárközynk, tök jó.
Kíváncsi vagyok mikor bratyiznak le az épp aktuális vezérünkkel, Fletyóval, vagy Vikusszal, és mikor hozzák el ezt az áldás itthonra is, amikor a csóró magyar embertõl még a szórakozás lehetõségét is elveszik! Az lesz az igazi megszorító intézkedés...
Végül is mi magyarok mindig is világelsõk voltunk a seggnyalásban.
Amúgy meg remélem a sok kis csigazabáló válaszképp lemondja az internet elõfizetését, és akkor az egész világ tapasztalhatja, hogy igenis a fájlcserélés tartja jóformán életbe!
Azért kíváncsi lennék, hogy már a p2p szerver kapcsolodásakor letílt, vagy esetleg figyelik azt is, hogy mondjuk szabadon terjeszthetõ cuccos töltök! De gondolom a "jószándékot" feltélezve, már connecting letílt!
Egyszerû erre a válasz: minõségi zene kedvezõ áron.Nem kell minden bothangúnak cd-t kiadnia.HA betiltják a fájlcserélõket útána is lesz alternatív megoldás.( A technikai megoldások tovább fejlödnek)Ezzel csak a lemezkiadók seggét nyalják ki,de ez se vezet megoldáshoz.
A zeneterjesztõ ipar nem képes felfogni, hogy addig volt a hagyományos kazetta/CD/DVD-nek létjogosultsága, amíg el nem terjedt az internet. Mert mi is volt a feladatuk? A zene eljuttatása a felhasználóhoz. Ja hogy az extraprofitnak lõttek. Pedig egy netes áruház még több profitot is hoz, mert nem kell bolt, eladó, házhoz szállítás, egyszer bele kell pakolni a zenét és figyelni a bankszámlát, ahogy folyik be a mani.
lehet túlságosan átvetítettem a dolgot a mi kis Magyarországunkra.. sorry.
\"The voices are back... Excellent.\"
"az újonnan létrejövõ független testület dönt arról, hogy a fájlcserélésbe bonyolódott felhasználóknak mely alkalmakkor és milyen gyakran küldenének figyelmeztetést."
elindítod az utorrentet - elsõ figyelmeztetés érkezik.
beállítod a portot - második figyelmeztetés érkezik.
az elsõ pocket eljut a szolgáltató szerverére - a net leáll.
újraindítod a programot - a házadat körülveszik a kommandósok és rádtörik az ajtót.
"(SNEP) kihangsúlyozta, hogy az elmúlt öt évben több mint 40 százalékkal estek vissza a CD-eladások, ezt pedig õk teljes mértékben a fájlcserélés számlájára írnák."
írnák! - az nem jut el a kis beszûkült tudatukig, hogy az utóbbi 5 évben nem volt kiemelkedõ elõadó? nincs minõségi zene? mindenki átállt a tömegtermelésre? azzal hogy az itunes-on megkapom csak azt a zenét amit hallgatni akarok, ergo az albumról levakarom a sz*rt és csak az engem érdeklõ tartalmat hallgatom, azzal vajon nem a cd eladásokat ássom alá?? dehogynem. dehát egy apple-nek nem lehet beszólni. törjünk pálcát az átlag user felett, mert ugye egyszerûbb meghurcolni egy kis senkit, mint betörni egy multi megbokrosodott marketinggépezetét. a szolgáltatók sem fogják fel, hogy az átlag userek tartják õket életben? ha nem lehet file-t tölteni, akkor egy sima alapcsomagra fizet csak elõ az egyszeri pógár. aztán a szolgáltató nem fejleszt, az ecceri user pedig azonnal migrál ha lát egy jobb lehetõséget.
miért kell ennyire félnie a kiadóknak a jövõtõl? aki egyfolytában a múltban él az s*ggel megy a jövõbe. a jövõ pedig igenis az online videotékáké, meg a hasonló kezdeményezéseké, mert a kutyát nem érdeklni, hogy az az egyszer fogyasztható értékesnek feltûntetett médiaanyag cd-n, dvd-n, vagy a winyón van. csak szóljon.
ami meg a minõséget illeti: nagyon sokan ebben az országban nem engedhetik meg maguknak, hogy zsákbamacskát vásároljanak. ha talán nem 5khuf lenne egy nyomorék album, amin csak minimális a huzamosabb fogyasztásra alkalmas muzzik mennyisége, akkor lehet mégis megvenné az ember. filmekkel ugyan ez. ha nagyon tetszik valami, akkor megveszem a díszdobozos gyûjtõk editionját, de ha nem akkor a dvdrip-pes verzió is megy a lomtárba. mert nem vagyok hajlandó bármit letömni a torkomon.
elindítod az utorrentet - elsõ figyelmeztetés érkezik.
beállítod a portot - második figyelmeztetés érkezik.
az elsõ pocket eljut a szolgáltató szerverére - a net leáll.
újraindítod a programot - a házadat körülveszik a kommandósok és rádtörik az ajtót.
"(SNEP) kihangsúlyozta, hogy az elmúlt öt évben több mint 40 százalékkal estek vissza a CD-eladások, ezt pedig õk teljes mértékben a fájlcserélés számlájára írnák."
írnák! - az nem jut el a kis beszûkült tudatukig, hogy az utóbbi 5 évben nem volt kiemelkedõ elõadó? nincs minõségi zene? mindenki átállt a tömegtermelésre? azzal hogy az itunes-on megkapom csak azt a zenét amit hallgatni akarok, ergo az albumról levakarom a sz*rt és csak az engem érdeklõ tartalmat hallgatom, azzal vajon nem a cd eladásokat ássom alá?? dehogynem. dehát egy apple-nek nem lehet beszólni. törjünk pálcát az átlag user felett, mert ugye egyszerûbb meghurcolni egy kis senkit, mint betörni egy multi megbokrosodott marketinggépezetét. a szolgáltatók sem fogják fel, hogy az átlag userek tartják õket életben? ha nem lehet file-t tölteni, akkor egy sima alapcsomagra fizet csak elõ az egyszeri pógár. aztán a szolgáltató nem fejleszt, az ecceri user pedig azonnal migrál ha lát egy jobb lehetõséget.
miért kell ennyire félnie a kiadóknak a jövõtõl? aki egyfolytában a múltban él az s*ggel megy a jövõbe. a jövõ pedig igenis az online videotékáké, meg a hasonló kezdeményezéseké, mert a kutyát nem érdeklni, hogy az az egyszer fogyasztható értékesnek feltûntetett médiaanyag cd-n, dvd-n, vagy a winyón van. csak szóljon.
ami meg a minõséget illeti: nagyon sokan ebben az országban nem engedhetik meg maguknak, hogy zsákbamacskát vásároljanak. ha talán nem 5khuf lenne egy nyomorék album, amin csak minimális a huzamosabb fogyasztásra alkalmas muzzik mennyisége, akkor lehet mégis megvenné az ember. filmekkel ugyan ez. ha nagyon tetszik valami, akkor megveszem a díszdobozos gyûjtõk editionját, de ha nem akkor a dvdrip-pes verzió is megy a lomtárba. mert nem vagyok hajlandó bármit letömni a torkomon.
\"The voices are back... Excellent.\"
Az internet monnyon le... Szerintem zárjuk be az internetet és nem lessz több ilyen gond...
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
← ElőzőOldal 2 / 2