Mátyás, a házimanó (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cenobite
<#worship>

gamertag: kenobita

na, mit találtam? 😄

http://www.youtube.com/watch?v=eJHGg9c86fs

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

IGEN,IGEN ÍGY JOBBAN HALLOK ÉS LÁTOK...

68 ÉV CSAK NEM SOK?

SZEGÉNY UNOKÁIMNAK SZERETTEM VOLNA..
Emlékszem rá, szerintem aranyos mese volt. Egy mosogató alatt élt, és gyûjtötte a ropitörmeléket. :-)
EVA68 - Akkorat rohogtem! Hirtelen azt hittem, hogy 68 eves vagy (nick) es mar nem hallasz rendesen, ezert itt is uvoltve kerdezel! CAPS LOCK <#nyes><#nyes><#nyes>
cenobite
Többen vagyunk így, de nagyon nehéz rálelni... Sajnos.

ÉN NAGYON SZERETTEM ÉS SZERETNÉM MEGSZEREZNI HA VALAKI TUD SEGÍTENI EBBEN ....
még a Mikrobi is jobb sztori és minõség!Hajrá futrinka utca (Cicamica & Morzsi)

Ramadamammy rapidrandi

ezt nem õ rendezte?vagy Vajna?

Ramadamammy rapidrandi

Gabesz amd64
bandelpls<#banplz>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

cenobite
Mindegy, attól még +fav! 😄

havercsotány
én emlékszem, aki szereti tarantyno filmjeit annak be jött a mese<#hehe>

tommyg
ne mátyásozzatok

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

na.. ezexerint csak mi páran emléxünk erre a nagyhatású elmebetegségre! 😄 a franc! azt hittem népszerûbb lesz a topic! 😄

cenobite
😄

gz8
Simán elképzelhetõ, de egészen biztosan silány minõségû lehetett, ellentétben a Jamie és a csodalámpa alkotóival 😊

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

UK-ben akkoriban az MDMA /Ecstasy/ fogyasztás fellendülõben volt... 😄

gz8
Az egyik legnyomasztóbb mese.
Nem hinném, hogy nem toltak valamit a készítõk, mert ilyet normális ember nem talál ki...

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Z
Aztakurva. Ez volt az egyetlen lény az univerzumban, akitõl féltem! Õ volt a mumumsom, és reméltem, hogy soha nem tér vissza az életembe, miután levették a vászonról! De most mégis! <#levele><#bdead><#gun><#violent>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

B0B0
Hmm. Nálunk a családban Mátyás, a seggfejmanó néven maradt emlékezetes 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

téééényleg... a pattanásos rész beugrottt.... hát, valóban... nem egy happy end Disney cucc, az biztos... 😄

Undorító volt.

cenobite
Hú, ez elég befordító "mese" volt. Emlékszem volt egy rész, amiben pattanása volt. Elég befordító volt.

A mesére emlékszem. Iszonyat volt emlékeim szerint. Az, hogy mirõl szólt már fogalmam sincs 😛

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

anno, bizonyos Kéménymesék cím alatt futó M1-es hétvégi programcsokorban volt szerencsém találkozni ezzel az angol rajzfilmsorozattal!
istenigazából nem emléxem a történetekre már /voltam vagy 6-7 éves/
de azt tudom, h a fejbõl és végtagokból álló lény egy mosogató aljában lakott!
so... ha vkinek még rémlik ez a szörnyûséges mese, plíz írja már meg, h mi is volt a története...
ill, ha vkinek vmi régi VHS-en megvan pár rész, azt szívesen veszem!

ha valakinek nem rémlene, h kirõl is lenne szó!