Mátyás, a házimanó (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.youtube.com/watch?v=eJHGg9c86fs
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
68 ÉV CSAK NEM SOK?
SZEGÉNY UNOKÁIMNAK SZERETTEM VOLNA..
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Nem hinném, hogy nem toltak valamit a készítõk, mert ilyet normális ember nem talál ki...
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
gamertag: kenobita
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
istenigazából nem emléxem a történetekre már /voltam vagy 6-7 éves/
de azt tudom, h a fejbõl és végtagokból álló lény egy mosogató aljában lakott!
so... ha vkinek még rémlik ez a szörnyûséges mese, plíz írja már meg, h mi is volt a története...
ill, ha vkinek vmi régi VHS-en megvan pár rész, azt szívesen veszem!
ha valakinek nem rémlene, h kirõl is lenne szó!