25
Mátyás, a házimanó - Murun Buchstansangur
-
#25 -
#24 na, mit találtam? :D
http://www.youtube.com/watch?v=eJHGg9c86fs -
éva68 #23 IGEN,IGEN ÍGY JOBBAN HALLOK ÉS LÁTOK...
68 ÉV CSAK NEM SOK?
SZEGÉNY UNOKÁIMNAK SZERETTEM VOLNA.. -
kék #22 Emlékszem rá, szerintem aranyos mese volt. Egy mosogató alatt élt, és gyűjtötte a ropitörmeléket. :-) -
Lantee #21 EVA68 - Akkorat rohogtem! Hirtelen azt hittem, hogy 68 eves vagy (nick) es mar nem hallasz rendesen, ezert itt is uvoltve kerdezel! CAPS LOCK -
#20 Többen vagyunk így, de nagyon nehéz rálelni... Sajnos. -
éva68 #19 ÉN NAGYON SZERETTEM ÉS SZERETNÉM MEGSZEREZNI HA VALAKI TUD SEGÍTENI EBBEN .... -
ugot2know #18 még a Mikrobi is jobb sztori és minőség!Hajrá futrinka utca (Cicamica & Morzsi) -
ugot2know #17 ezt nem ő rendezte?vagy Vajna? -
#16 bandelpls -
#15 Mindegy, attól még +fav! :D -
#14 én emlékszem, aki szereti tarantyno filmjeit annak be jött a mese -
#13 ne mátyásozzatok -
#12 na.. ezexerint csak mi páran emléxünk erre a nagyhatású elmebetegségre! :D a franc! azt hittem népszerűbb lesz a topic! :D -
#11 :D -
#10 Simán elképzelhető, de egészen biztosan silány minőségű lehetett, ellentétben a Jamie és a csodalámpa alkotóival :) -
#9 UK-ben akkoriban az MDMA /Ecstasy/ fogyasztás fellendülőben volt... :D -
#8 Az egyik legnyomasztóbb mese.
Nem hinném, hogy nem toltak valamit a készítők, mert ilyet normális ember nem talál ki... -
#7 Aztakurva. Ez volt az egyetlen lény az univerzumban, akitől féltem! Ő volt a mumumsom, és reméltem, hogy soha nem tér vissza az életembe, miután levették a vászonról! De most mégis! -
#6 Hmm. Nálunk a családban Mátyás, a seggfejmanó néven maradt emlékezetes :) -
#5 téééényleg... a pattanásos rész beugrottt.... hát, valóban... nem egy happy end Disney cucc, az biztos... :D -
haxoror #4 Undorító volt. -
#3 Hú, ez elég befordító "mese" volt. Emlékszem volt egy rész, amiben pattanása volt. Elég befordító volt. -
Unreal1942 #2 A mesére emlékszem. Iszonyat volt emlékeim szerint. Az, hogy miről szólt már fogalmam sincs :P -
#1 anno, bizonyos Kéménymesék cím alatt futó M1-es hétvégi programcsokorban volt szerencsém találkozni ezzel az angol rajzfilmsorozattal!
istenigazából nem emléxem a történetekre már /voltam vagy 6-7 éves/
de azt tudom, h a fejből és végtagokból álló lény egy mosogató aljában lakott!
so... ha vkinek még rémlik ez a szörnyűséges mese, plíz írja már meg, h mi is volt a története...
ill, ha vkinek vmi régi VHS-en megvan pár rész, azt szívesen veszem!
ha valakinek nem rémlene, h kiről is lenne szó!