Ghostbusters - jön, jön, jön!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Azért annyira nem gagyi a grafika, látszik csak a szidásig értesz a dolgokhoz.
Kérdésedre meg már megadták a választ, de tennék fel neked egy kérdést:
Hasznavehetõ ember vagy a társadalomnak?
Kérdésedre meg már megadták a választ, de tennék fel neked egy kérdést:
Hasznavehetõ ember vagy a társadalomnak?
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Várjuk !!
Az SZDSZ egy náci párt.
egyetértek veled, én sem fogok konzolt venni, mert amit szeretek az mind mind pc-n is van, meghát amennyi idõm van elég is a PC 😊, ezért jöjjön csak ki PC-re.
Meg igy többet el tudnak adni, ha mindenre megjelenik, vagyis gondolom én.
Meg igy többet el tudnak adni, ha mindenre megjelenik, vagyis gondolom én.
Azért, kedves barátom, hogy akinek nincs konzolja, csak PC-je, az is tudjon vele játszani. Vágod?
poén lesz, gyermekkrom egyik kedvenc meséje 😄, kivivok, remélem jo lesz a játszhatóság legyen a grafika csucs szuper vagy gyengécskébb is
Hányadék PC-s graika, minek ilyen játék pc-re, mikor ott vannak a frankó konzolok?
kell kell kell! Jöhetnek az ilyesmik 😄 nosztalgia 😊
szvsz szellemet írtani mindenki szeret. az idõsebbek úgyis vágják a filme, a kevésbé idõsek a régi rajzfilmet, a még kevésbé idõsek meg az új rajzfilmet, egyik se volt rossz szvsz, úgyhogy nem annyira elfeledett franchise az.
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
Nekem a 2 rész jobban bejött, persze az 1 is.
akkor volt itthon a titanic örület, és amikor közölte a csöves a befutó titaniknál, hogy jobb késõn mint soha....whááá:_DDDDD
akkor volt itthon a titanic örület, és amikor közölte a csöves a befutó titaniknál, hogy jobb késõn mint soha....whááá:_DDDDD
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Addig is, amíg ez megjön, egy kis nosztalgia:
Ghostbusters 1 remake
Ghostbusters 2 remake
Így nem kell emulátorral vacakolni, és még Vistán is megy mind2.
<#vigyor>#vigyor>
Ghostbusters 1 remake
Ghostbusters 2 remake
Így nem kell emulátorral vacakolni, és még Vistán is megy mind2.
<#vigyor>#vigyor>
A Vivendi végzett egy felmérést (ugye a Sierra név birtokosai, vagyis a játék megbízói) amelynek az lett az eredménye, hogy az emberek nagy része akkoriban (két éve?) egyrészt a Sebhelyesarcúból látott volna játékot (a trágya minõség ellenére el is adtak belõle vagy két-három milliót, pedig az se mai cím) vagy a Szellemirtókból. A legenda tovább él! 😊
\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"
igen lol, de azért valamennyire igaza van. ez a trademark jelenleg gagyi rajzfilmeken keresztül van a köztudatban, semmi más által. így kérdéses mekkora lesz rá a kereslet, mind1 hogy milyen graffal/hype-pal jön ki. a mai kisgyerekek az apjukat fogják kérdezgetni h mi az a szellemirtók...
amúgy C64-en én is toltam😉
amúgy C64-en én is toltam😉
elsõ nekifutásra hüjeségnek tünik.
LOL 😄 😄
LOL 😄 😄
elsõ nekifutásra hüjeségnek tünik.
HATALMAS!
Annyira függõ-e voltam, hogy ff Junoszty tv-n mindig megnéztem bármelyik csatornán ment /Jugo 1, ORF, PRO7, stb./
Természetesen C64-en folyamatosan toltam.
Nagyon várom!
Annyira függõ-e voltam, hogy ff Junoszty tv-n mindig megnéztem bármelyik csatornán ment /Jugo 1, ORF, PRO7, stb./
Természetesen C64-en folyamatosan toltam.
Nagyon várom!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.