17
-
szvini #17 Nem -
CyrSyS #16 Azért annyira nem gagyi a grafika, látszik csak a szidásig értesz a dolgokhoz.
Kérdésedre meg már megadták a választ, de tennék fel neked egy kérdést:
Hasznavehető ember vagy a társadalomnak? -
#15 Csak szét ne vessen az a sok ész amivel az isten megáldott! -
bandee1 #14 Várjuk !! -
szvini #13 egyetértek veled, én sem fogok konzolt venni, mert amit szeretek az mind mind pc-n is van, meghát amennyi időm van elég is a PC :), ezért jöjjön csak ki PC-re.
Meg igy többet el tudnak adni, ha mindenre megjelenik, vagyis gondolom én. -
Olmütz #12 Azért, kedves barátom, hogy akinek nincs konzolja, csak PC-je, az is tudjon vele játszani. Vágod? -
szvini #11 poén lesz, gyermekkrom egyik kedvenc meséje :D, kivivok, remélem jo lesz a játszhatóság legyen a grafika csucs szuper vagy gyengécskébb is -
jin #10 Hányadék PC-s graika, minek ilyen játék pc-re, mikor ott vannak a frankó konzolok? -
jeti00 #9 kell kell kell! Jöhetnek az ilyesmik :D nosztalgia :) -
feamatar #8 szvsz szellemet írtani mindenki szeret. az idősebbek úgyis vágják a filme, a kevésbé idősek a régi rajzfilmet, a még kevésbé idősek meg az új rajzfilmet, egyik se volt rossz szvsz, úgyhogy nem annyira elfeledett franchise az. -
#7 Nekem a 2 rész jobban bejött, persze az 1 is.
akkor volt itthon a titanic örület, és amikor közölte a csöves a befutó titaniknál, hogy jobb későn mint soha....whááá:_DDDDD -
SityiSXT #6 Addig is, amíg ez megjön, egy kis nosztalgia:
Ghostbusters 1 remake
Ghostbusters 2 remake
Így nem kell emulátorral vacakolni, és még Vistán is megy mind2.
-
#5 A Vivendi végzett egy felmérést (ugye a Sierra név birtokosai, vagyis a játék megbízói) amelynek az lett az eredménye, hogy az emberek nagy része akkoriban (két éve?) egyrészt a Sebhelyesarcúból látott volna játékot (a trágya minőség ellenére el is adtak belőle vagy két-három milliót, pedig az se mai cím) vagy a Szellemirtókból. A legenda tovább él! :) -
Loverman #4 igen lol, de azért valamennyire igaza van. ez a trademark jelenleg gagyi rajzfilmeken keresztül van a köztudatban, semmi más által. így kérdéses mekkora lesz rá a kereslet, mind1 hogy milyen graffal/hype-pal jön ki. a mai kisgyerekek az apjukat fogják kérdezgetni h mi az a szellemirtók...
amúgy C64-en én is toltam;) -
lipike008 #3 első nekifutásra hüjeségnek tünik.
LOL :D :D -
djukel #2 első nekifutásra hüjeségnek tünik. -
#1 HATALMAS!
Annyira függő-e voltam, hogy ff Junoszty tv-n mindig megnéztem bármelyik csatornán ment /Jugo 1, ORF, PRO7, stb./
Természetesen C64-en folyamatosan toltam.
Nagyon várom!