Óriás tengeri skorpió ollót találtak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként a méretre azt a magyarázat van, hogy a légkör oxigénszintje nagyobb volt. De a mély tengerekben, óceánban h lehetett nagyobb az oxigénszint?
ami ma a kicsit mivel akkoriban minden ilyen nagyra nõtt
az idõ? 😊
Duke Nukem után szabadon:
Ez letépi a fejed és belédpetézik.
Ez letépi a fejed és belédpetézik.
És a kisfiú mivel csípi meg a lányok fenekét? Az ujjaival, ami mihez áll közelebb, az ollóhoz. A farkával a skorpió szúrni tud és fecskendezni.
Ha már ennyire okoskodás megy. :C
Ha már ennyire okoskodás megy. :C
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
A skorpiókj a farkukon lévõ szúrószerszámmal csípnek,nem az ollóval.Amúgy örülök h már nem élnek ekkora dögök,a tengerbe ott a cápa az is szépen elintéz akárkit...
18%nál frankón be lehet ájulni
21% lesz az valóban. 18-at nem tudom hol olvastál.
21
"mai 21% helyett"
Mai 18% helyett. Érzem hogy zsugorodom.
Mai 18% helyett. Érzem hogy zsugorodom.
Ahogy mondod... illetve kerdezed.
...vagy inkabb par milliard
a skorpiók a pókszabásúakhoz tartoznak
Az oxigénmennyiség a szûk keresztmetszet a tracheával lélegzõ állatoknál, mivel nem testfolyadék szállítja az oxigént a sejtekhez, hanem egy levegõvel töltött csõrendszer. Mondjuk ehhez képest a pókszabásúaknak van oxigénszállító hemolimfájuk, de sztem náluk is megdobja a testméretet az magas oxigénszint. Akkoriban 30-35% volt a mai 21% helyett.
en ugy tudtam hogy az ilyenfajta elolenyek nem nohetnek egy bizonyos meretnel nagyobbra, mert a kulso vaz nem tartja meg oket. legalabbis ezt olvastam egy cikkben ami arrol szolt hogy miert nem lehetnek orias izeltabu szornyek vagy mik 😊 de ezek szerint megis leteztek. vagy csak a vizben eltek, ahol nagyobb volt a felhajtoero?
jöhetne dolgozni hozzánk :-)
Kellene egy jó lemezolló :-DDDD
üdv
Kellene egy jó lemezolló :-DDDD
üdv
"A nagy méret magával vonja, hogy a ragadozók könnyebben észreveszik, és ízletesebb falatnak értékelik a prédát" - magyarázta Braddy. "Az evolúció nem a méret alapján, hanem a túlélési képességeknek megfelelõen szelektál, ezért jobb kicsinek lenni, nekik könnyebb elrejtõzni."
Vagy a nagy méret miatt TE vagy a ragadozó, és nem kell félned senkitõl. Szerintem ennek a böhöm állatnak az esetében inkább ez volt a helyzet. :-)
Vagy a nagy méret miatt TE vagy a ragadozó, és nem kell félned senkitõl. Szerintem ennek a böhöm állatnak az esetében inkább ez volt a helyzet. :-)
érdekes cikk, köszi! <#worship>#worship>
És mégis mivel csípne meg? Az ollóival? o_O
Skorpiók a farkukkal csípnek. Ennek nem látom a méregfullánkot a lapos farkán. XD
Skorpiók a farkukkal csípnek. Ennek nem látom a méregfullánkot a lapos farkán. XD
err... http://cryptozone.extra.hu
Megoldódik a lakásprobléma <#smile>#smile>
Ha a légszennyezés miatt még alacsonyabb lesz az oxigéntartalom, akkor mi is összmegyünk és kövek alatt fogunk élni? 😊
az még attól párszáz milla évvel arrébb lesz
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
390 millió év <#circling>#circling>
390 millió év múlva meg majd a mi fosszíliánkat ecsetelgetik a "régészek".
De ha jól sejtem, akkorára megfolyik a föld kérge a naptól <#vigyor4>#vigyor4>
390 millió év múlva meg majd a mi fosszíliánkat ecsetelgetik a "régészek".
De ha jól sejtem, akkorára megfolyik a föld kérge a naptól <#vigyor4>#vigyor4>
"A nagy méret magával vonja, hogy a ragadozók könnyebben észreveszik, és ízletesebb falatnak értékelik a prédát" - magyarázta Braddy. "Az evolúció nem a méret alapján, hanem a túlélési képességeknek megfelelõen szelektál, ezért jobb kicsinek lenni, nekik könnyebb elrejtõzni."
Ja, pont ezt mondta az elefánt is a dinoszaurusznak.
<#nyes>#nyes>
Ja, pont ezt mondta az elefánt is a dinoszaurusznak.
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Akkora ollókal már lehet, hogy nem is éreznéd... <#crazya>#crazya>