Masszív veszteség az Electronic Artsnál

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Végülis minden évben jön egy, nem? 😊

Nfs08?? 😄
HAF Rigel
meg is érdemli az EA , mert nagyon szar futószallagon gyártott programokat csinál , pl Nascar08 , Fifa 08 , Nfs08.

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

A crysis majd csak a következõ év eredményében fog látszódni.

Higany
Full kamú az egész!

Ööö, nem az Electronic Arts készítette a Crysis-t? Állítólag nagyon ott van. Ez nem termel elég hasznot? Vagy most mi okozta a veszteséget?
Sanyix
Há mire? stabil a gazdaság, és nagy a jólét 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Vagy befigyelt egy kis sikkasztás? 😄
Júúúj, ez biztosan a warezolás miatt van. Megyek is bótba venni hirtelen 3-4 EA játékot! Minimálbérbõl pont ki is jön, mi másra kéne a pénz amúgyis nemde?
dronkZero
Azt mondjuk soha nem fogom felfogni, hogy miért jó virtuálisan sportolni...

Én inkább olyasmit szeretek szgépen csinálni, amire IRL nem sok lehetõség van (embert ölni, pl 😛)...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

"Masszív veszteség az Electronic Artsnál" és "Félteni azonban nem kell az EA-t, hiszen az évente megjelenõ "folytatásos regények" bõven betermelik azt a pénzt, amellyel a kiadó búsás haszon mellett biztonságosan mûködhet."

Most akkor veszteség vagy busás haszon, mert szerintem ez a kettõ nem éppen rokonértelmü kifejezések..., ha sok volt a kiadás EA-nál utóbbi hónapokban, de még igy is óriási bevételük, akkor pedig nem értem a hírértékét és drámaiságát a címnek... <#rolleyes>

na végre, ideje volt már, minden jot felvásárolnak, és az is csak addig a pontig jo mig megveszik 😊

Szijják csak a fogukat.

remélem megdöglik az ea mielõtt felvásárolná az összes jó játékfejlesztõt
EA KAKILJ BE

úgy kell, úgy kell, dögöljön az EA