14
  • lee56
    Végülis minden évben jön egy, nem? :)
  • szurka
    Nfs08?? :D
  • HAF Rigel
    meg is érdemli az EA , mert nagyon szar futószallagon gyártott programokat csinál , pl Nascar08 , Fifa 08 , Nfs08.
  • Cat #11
    A crysis majd csak a következő év eredményében fog látszódni.
  • Higany
    Full kamú az egész!
  • slickboy
    Ööö, nem az Electronic Arts készítette a Crysis-t? Állítólag nagyon ott van. Ez nem termel elég hasznot? Vagy most mi okozta a veszteséget?
  • Sanyix
    Há mire? stabil a gazdaság, és nagy a jólét :)
  • HJPOWER
    Vagy befigyelt egy kis sikkasztás? :D
  • HJPOWER
    Júúúj, ez biztosan a warezolás miatt van. Megyek is bótba venni hirtelen 3-4 EA játékot! Minimálbérből pont ki is jön, mi másra kéne a pénz amúgyis nemde?
  • dronkZero
    Azt mondjuk soha nem fogom felfogni, hogy miért jó virtuálisan sportolni...

Én inkább olyasmit szeretek szgépen csinálni, amire IRL nem sok lehetőség van (embert ölni, pl :P)...
  • lee56
    "Masszív veszteség az Electronic Artsnál" és "Félteni azonban nem kell az EA-t, hiszen az évente megjelenő "folytatásos regények" bőven betermelik azt a pénzt, amellyel a kiadó búsás haszon mellett biztonságosan működhet."

Most akkor veszteség vagy busás haszon, mert szerintem ez a kettő nem éppen rokonértelmü kifejezések..., ha sok volt a kiadás EA-nál utóbbi hónapokban, de még igy is óriási bevételük, akkor pedig nem értem a hírértékét és drámaiságát a címnek...
  • szvini
    na végre, ideje volt már, minden jot felvásárolnak, és az is csak addig a pontig jo mig megveszik :)

Szijják csak a fogukat.
  • gyuri12

remélem megdöglik az ea mielőtt felvásárolná az összes jó játékfejlesztőt
    EA KAKILJ BE
  • Petko
    úgy kell, úgy kell, dögöljön az EA