19
-
samuzsolt #19 nekem iszonyatosan belassítja a gépet iwiwnél... amúgy gyors nagyon -
#18 Megjelenés 2008 első félévében??
Ez sajnos 2008 június 30-át is jelenhet... -
phoenix1 #17 Minden gond nélkül. :) -
csimpok #16 Én feltettem, minden beállítást átvett, alig érzek valami különbséget, talán amokir az url első pár betűjét írom be akkor az automatikus kitöltés elég furcsán viselkedik, de más bajom nincs vele. -
#15 Fel lehet tenni 2.0 mellé vagy összeakadnak? -
phoenix1 #14 Szerintem is nagyon jó. Ezerszer gyorsabb mint a 2+. Azért van benne egy-két dolog amit majd remélem javítani fognak. Pl. a könyvjelzők kezelése sem úgy néz ki mint a fenti képen. 3.02pre -
fixpont #13 Akkor ha mar ilyen sok a szakerto itt, akkor a 2-esben hogy lehet beallitani, hogy a jelszavas proxyra ne kerdezzen ra mindenegyes ujrainditaskor? Mert igaz, hogy a passwd manager miatt csak egy "OK"-ot kell nyomnom, de idegesit, es nemtudtam meg kikapcsolni. -
#12 Nekem bejövős nagyon -
pedrohsi #11 hmm ez tényleg brutálgyors - meglátjuk ilyen marad-e egy hét múlva is :) -
Wittgen #10 Majd használom, ha elkészül a végleges. Addig is megteszi a 2.x verzió. -
#9 fuh ez beteggyors. :) nekem már most tetszik -
Anotino #8 Nalam kevesebbet eszik, mint a 2-es -
1hengeresVmotor #7 de viszont sokkal több memót is eszik :( de sebaj van még bőven szabad :P -
1hengeresVmotor #6 húúúú sokkal gyorsabb az egész grat foxi -
Anotino #5 jo es villamgyors, de gondja van a java appletekkel (legalabbis nalam)
- a sakk.hu appletje megfagy azonnal -
pepe003 #4 Szuper! Csak így tovább! -
#3 "a Firefox 3 már új letöltési menedzsert kapott, amelybe akár meglévő vírusirtónkat is integrálhatjuk, így már letöltések közben ellenőrizhetjük a fájlokat."
Ez tetszik! -
#2 Csöndben megjegyzem, hogy egy gyorsabb grafikusmegjelenítőt is építettek bele (Cairo). Támogatja a 3D kártyák hardveres 2D lehetőségeit, így a felület jelentős gyorsabb lett. :-) -
Csaba42 #1 Nah, gratulálok a fejlesztőknek, ki is fogom mielőbb próbálni!