71
honvédség
-
timexxx #31 én speciel rajtam kivül csak 1 srácot ismerek aki menni akar, a többi azt mondja bolond vagyok és nem menne! Rambo 3 -t meg nem is láttam :D
de ha csak oltani akarsz akkor kimélj meg töle. ok? köszi -
#30 mondd már meg h melyik 14-18 éves fiú nem akar légiós lenni :)
merszed... :P tényleg nem bántásból, de itt szimplán annyi történt h sok volt a rambó3. -
timexxx #29 legalább nem egyedül vagyok ezzel :D -
#28 amugy en is katona akarok lenni... csak megvarom mig 20 eves leszek :) -
#27 nem franciaországért harcolnak... ahol gond van,oda kuldik oket...ahova kuldik oket , oda mennek... teljesen más...
en igy tudom -
timexxx #26 talán azért mert fiatal vagyok? vagy talán van merszem kimenni? -
timexxx #25 de most miért kell oltani azt aki katona akar lenni? -
#24 vagy rájön, hogy nem egészen akcióról és adrenailnról szól, mint a filmekben. -
#23 Honvédség most áll át a teljes missziózásra, szal jó eséllyel mehetsz külföldre csak rá kell nézzni az oldalra, olvasgatni, aztán bemész toborzó irodába és kész. www.honvedelem.hu -
timexxx #22 mi mókás ebben? Hmm? ha nekem szántad.. ha vissza olvasnál láthatnád hogy irtam hogy 18 éves vagyok szóval nincs akadálya annak hogy menjek a légioba... ennyi. nyáron menni is fogok mire végzek a sulival :P -
#21 írtam én ilyet?
14-18 év vs idegen légió, kicsit mókás ...
amúgy meg #20 -
#20 majd kinövöd -
#19 A Francia idegenlégió topic
-
#18 ismerek volt légióst. onnét gonodlom, milyen. -
Thanatos #17 te tényleg nagyon nem vagy képben..., a mai hadseregekben tetszik nem tetszik érték az ember, igen a légioban is, szörnyü tény de drága vagy nekik, kiképzés nem olcso még a légioba se, meg a felszerelés se :) -
Thanatos #16 olvass légios topicot(van olyan is itt sg-n :D) hátha rájössz hogy a mai légio az nem rejtő..., igaz a réginek se volt köze hozzá :D
-
#15 azért ha vhol meghal monnyuk 1000 amerikai katona, azzal foglalkoznak, esetleg a híradóban is benntvan. de ha meghal 1000 légiós, le se szarja senki, úgy is lesz még ezer, aki a "romantika" miatt beállna oda. -
pinnacle #14 ez szerintem pont fordítva van :)
Mivel, ha kinnt az engedékenység miatt vmi gigszer van (bármi), akkor ott a parancsnokot váltják le és nem a kiskatonákat.
Gondolom van pár másik aki szivesen parancsnokoskodna kinnt nem kevés pénzért. -
#13 a békefenntartás az nagyon zsír tud lenni... :) van,hogy 1-2 hónapig csak dőzs van :) meg gondolom,hogy akik ott vannak kint tábornokok azért külföldön nem annyira szigorúak,mint itthon,mert itthon jobban tudják őket figyelemmel követni,kint gondolom engedékenyebbek(kevesebb rajtuk is a nyomás) -
#12 Ezt úgy írtad, mintha más katonai szerveknél a tábornokok csak azt lesnék, hogy miként tudnának a közkatonák kedvében járni. :) -
#11 most fognak dél afganisztánba vezényelni pár embert, ott már lesz adrenalin (lévén háborús térség) -
#10 a légióban le se szarják, ha meghalsz, úgy kezelnek, mint egy darab szart, a tábornokok meg röhögnek, hogy meghalt pár külföldi franciaországért. -
timexxx #9 aham, nekem az is jo lenne :) abba is talán van egy kis adrenalin -
Neoncsoves #8 van ismerősöm a honvédségnél. orvos... Az a lényeg, aláirsz mondjuk egy 5 éves szerződést. És a szerződésben benne van, hogy az 5 év alatt akárhova vezényelhetnek belföldre-külföldre... Nincs az, hogy nem szeretnék menni. Muszáj menni...biztos lesznek békefenntartó missziók szerintem, de igazában ott nem nagyon történik semmi, csak ott vagytok és kész -
timexxx #7 rednben van, köszi! amugy igen tudom a légio meg a honvédség nem 1 szinvonal :)
hát amikor ezt a videot néztem akkor láttam hogy azért nem habostorta, mint ahogy irtad is.
http://youtube.com/watch?v=TDs7GmHm_44 -
#6 ezt annyira imádom.... életkor 14-18 között... ebből itálve már csak hülye lehet az ember? -
#5 légió mostmár nem a baszogatásdiról szól. (úgy értem mint régen, kezdve hogy helyre állt a rend ott is, de nem habostorta)
akárhova is mész, magyarországon vagy bárhol máshol, ha ottvagy akkor csak katona vagy akit irányítanak, nincs az hogy majd te így meg úgy, leépítenek és az alapképzés során nem fog máson járni az agyad csak hogy mégjobb időket menjél.
amúgymeg "haditechnika" téma. ott sok-sok okos ember van.
másrészt ha magyarországon akarsz katonának menni akkor a katona szót ne használd együtt a légiós katonával :) nem egy színvonal a kettő.
másrészt ha külföldi misszióra a nato kér katonákat tőlünk, azt az alkotmányban foglaltak alapján azt a magyar illetékesek döntik el hogy kell-e vagy sem.
ne vedd biztosra, de nem te döntesz (én így tudom, mondom HADITECHNIKA topic, sok honvédséges segít majd) -
timexxx #4 szal.. mehetek légioba is meg a honvédelemhez is :P -
timexxx #3 18 vagyok, halkan megjegyzem -
#2 Életkor: 14-18 között -
timexxx #1 sziasztok! nemtudja valaki hogy a honvédségnél a külföldi missziot azt te kérheted (ha akarsz menni) vagy téged választanak ki erre??
mert én csak akkor mennék a honvédséghez ha mehetek külföldi misszioba...
eredetileg a francia idegen légioba mennék, és meg is fogom probálni de kevés ez esély rá hogy fel vesznek, mert mint hallottam a jelentkezök 10% -át sem veszik fel. :S
meg az sem utolsó szempont hogy a kiképzés nél nem baszogatnak annyira a magyarok
igaz a honvédségnél nem is leszel elit katona :)