Ingyen Halo 3 Xbox360-ra
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel már a 60-as is tök kussban volt (pláne a porszívó 360-hoz képest), ez nem különösebben fontos fegyvertény. A 400 dolláros ár inkább.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
De mindegy is, nem ezen ment a vita.
én csak annyit mondok van mind a 2 konzolom 360 ps3 és mindegik jó és magasról leszarom mennyit adnak el belõle a halo 3 meg 2 éve is szar lett volna ha a grafikát tekintjük
peace
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
A számokról annyit, hogy világszinen nagyjából egyformák az eladások (PS3 vs. Xbox360), azaz párhuzamosan emelkedik a szám, így ami most 13,3 vs. 5,9 millió, az késõbb pl. 50 millió vs. 45 millió lesz. Hacsak meg nem fordul az arány idõközben.
A PS2 110 milliónál járt, amikor a MS lehúzta a vécén az XBoxot, ami akkor 24,2 millión áll. Szóval nem egészen ugyanaz a helyzet, ami az arányokat illeti.
"A Microsoftról meg csak annyit", hogy nem azért használja "mindenki", mert annyira szereti, vagy annyira jó, hanem kénytelen.
Ja, fake címmel. Amivel egyébként licenszszerzõdést szegsz (nem beszólni akarok, én is azt szegek, de akkor sem szép dolog).
A 360 max amerikában nyomhatja le a Ps3-mat (bár ott sem valószínû). Többi helyen 2-3 éven belül beelõzi (bár nem fog több tízmillióval elhúzni mint azt tette a Ps2-vel). Persze ez mind spekuláció.
Jujj, nagyon nem vagy képben... Segítek: igen, a neve adja el a játékot. Különsen ha egy folytatás. Nem szép, de ez van.
Szerencsés vagy.
Egyébként multiplatform fejlesztésben arra fejlesztenek elsõdlegesen, amitõl a legnagyobb profitot várják (értelemszerûen). Sajnos ez nagyon ritkán a Pc.
A 40 gigas nem visz egy PS2es játékot sem, ami nagy hátrány.
Kevesebb port van rajta.
Ha mar PS3 inkabb a 60 gigás, annyival nem drágább a 40 gigástól.
PC, PS2, XBOX 360 GAMERTAG: me and badman Badmanize yourself!
Az XBOX 360rol és a PS3rol meg csak annyit mondanék, hogy nézzuk meg az elõzõ generációs konzolokat, hiába volt erõsebb az XBOX, mégis a PS2 nyert, mert egy csomó olyan játék volt, ami csak arra jött ki (mint most az XBOX 360), meg mert több,mint 1 évvel hamarabb a piacra dobtak (mint most az XBOX 360).
Eladási listákon amúgy az XBOX 360 vezet 13.4 millió darabbal, a második a Wii 13.17 millióval (de ez grafikailag nem hasonlitható a PS3hoz, meg az XBOX 360hoz), s csak a 3. a PS3 mindössze 5.6 millióval.
Lehet, hogy a PS3 egy picit jobb, de az XBOX 360 fog nyerni.
A Microsoftról meg csak annyit, hogy mindenki lemondja a Windowst, de megis szinte mindenki azt használja.
PC, PS2, XBOX 360 GAMERTAG: me and badman Badmanize yourself!
Mafia 2 fan oldalam: http://mafia2hq.extra.hu
Nincs az olyan rossz passzban, hé! 😊 Az árcsökkentés és a még olcsóbb 40 gigás megjelenése óta Európában 3-4x-esére emelkedett, és majd' 2 hónapja igencsak megelõzi az Xbox360-as eladásokat; Japánban drasztikusan emelkedett, messze megelõzve az Xbox360-at, ami inkább visszaesett; és Amerikában is a 2x-esére emelkedett a korábbinak, igaz itt továbbra is az Xbox360 vezet.
Az iranyitesrol pedig csak annyit, hogy vilageletemben PCn jatszottam, es nem volt tragedia megszokni a kontrollert, miutan vettem egy 360at.
Ja, még mindig 169.999 lenne a ps3 nem olyan 95-100k körül. A versenyben egy nyertes van: te. Konkrétan most járunk a legjobban. Mind a Sony mind az Ms kinyalja a s*ggedet hogy az õ gépét válaszd. Árcsökkentés, akciók, bundle-ök, jobbnál-jobb játékok, minden.
A Nintendo persze nincs a versenyben, nincs is árcsökkentés, nincsenek akciók, bundle-ök. Megjelent rá az utóbbi évben 2 (kettõ!) darab 90%+ játék (Mario és Metroid), azt csók. Jáccá a wiisports-al.
Nefélj majd felnõsz te is.
"Amúgy meg a ps3 jobb, mint az x360, csak ugye nincsenek "bomba húsónevek" a ps3 pártján"
Ps3 pártján CSAK bomba húzónevek vannak (GT, MGS, FF stb). Ezekhez képes a Gears sehol sincs. Csak még egyik sem jelent meg.
Válasz:
"amíg egy bomba húzónév nem pártol kizárólag a PS3 mellé."
A lényeg a "kizárólag". Hiába jó a felhozatal, ha a másik oldalon ott vannak a (néha túlhájpolt) 90%+ -os cuccok. De majd az eladásokból ez kiderül.
Egyébként igazad van, minõségre nincs különbség a 2 között (kivéve a botrányos online-t a Ps3-mon, de ezt is javítgatja az Inf. Ward).
Grat. Bármilyen, bármilyen érvvel alá tudod ezt támasztani. Komolyan, mindenre nyitott vagyok. Egy közös van bennük, mindkettõbe a 220 megy.
"PS3- jobb technológia, egyelõre kisebb támogatás, dehát én remélem, hogy hamarosan ez javulni fog."
Erre várunk már 1 éve. Uncharted, Rachet végre grafban mutatnak valamit. Sajnos másban nem nagyon.
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
Próbáltam fps-t konzolon irányítani (konkrétan az orange bokszot), tragikus.
Amúgy meg a ps3 jobb, mint az x360, csak ugye nincsenek "bomba húsónevek" a ps3 pártján... :-| Pedig mennyivel jobban járnánk...
Mafia 2 fan oldalam: http://mafia2hq.extra.hu
A
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
akkor inkább már egy PC-t.
PS3- jobb technológia, egyelõre kisebb támogatás, dehát én remélem, hogy hamarosan ez javulni fog.
MICROSOFT SUXX