19
Glory of the Roman Empire 2 a.k.a. Imperium Romanum
-
#19 igaz, hogy ős régi a téma de hátha: makelove írd be ;) -
#18 magyarítások.hu de ha ott nincs fönt, dobj meg egy e-maillel PM-ben meg adom ;) -
koj #17 Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy megvan az angol verzió, jó is de nincs-e hozzá magyarosítás? Ha nincs, az se baj láttam itthon magyarul jelent meg, de tudtok adni valamilyen linket torrent, vagy warez mind1 amin fennt van a magyar? Köszönöm! -
Yag #16 Kijött :) és megy is szépen. Tetszik hogy nyomtak a grafikai igényeken ami szerencsére nem ment a gépigény rovására ... szerintem. Azért azt egy kicsit hiányolom hogy hamár vannak napszakok - legalábbis realtime változik az időjárás és a napszak is - az árnyékok iránya ennek függvényében nem változik. Csak simán besötétedik és kivilágosodik. Ez nem von le belőle de hozzátett volna még egy kis élményt ha működne :)
A játékmenet a három különböző küldetés lehetőséggel érdekes. Kiváncsi leszek milyen nehézségi szinteket dobtak bele. Volt olyan GotRe 1 pálya amivel nagyon megszenvedtem vagy érdemben el se tudtam kezdeni.
Nálatok mi a tapasztalat ? A Kocsmában pusmogó emberek igényeit mennyire tudjátok minimalizálni ? Nálam volt egy pálya amibe Circus Maximust és Kolosseumot kelltt építeni hogy akármit csináltam állandóan nagy volt az elégedetlenség. Mentek a gyújtogatások állandóan. Persze a prefektusok résen voltak és egy házat se sikerült leégetniük a roszembereknek. Nektek hogy tetszik az új katonai rendszer ? -
#15 Dettó ugyanaz első blikkre, mint az első rész, valamivel szebb a grafika, meg van néhány plusz dolog és újítás. -
#14 Őszintén szólva az első résszel az volt a gondom, hogy sehogyan se volt az az érzésem, hogy római városokat építek, inkább csak kisebb falvakat (ezen még a fejlődő épületek se sokat javítottak). Egy-két kép alapján itt már nagyobbak a méretek, szóval mindenképpen ki fogom próbálni. -
#13 Igen, már jön lefele... kipróbáljuk!
Az első rész nagyon bejött. -
#12 Imperium.Romanum-SKIDROW
Imperium Romanum CLONEDVD-PROCYON
-
#11 Már kijött?? -
bgabor #10 Ez az imperium romanummal azonos? Milyen játékstílus?
A menetrendszerinti rómaikori építgetős-menedzselős stuff ez, vagy a Rome:Total War féltheti a trónját? -
#9 probáltátok már ...? -
#8 napok kérdése és megjelenik ...
Hivatalos oldal -
#7 A Caesar 4 kb. fél órát töltött a gépemen. A GotRE meg azóta fent van, mióta rátaláltam. :))) Szerintem nemcsak római viszonylatban, hanem úgy egyáltalán is a legjobb városmenedzselős stratégia az utóbbi évekből. -
#6 Frankó hogy lesz 2, az 1 nekem is tetszett -
#5 Sajnos nekem csak a demóhoz volt szerencsém, de az alapján nem lehetett rossz. A CivCity és a Caesar4-et megnéztem teljes változatban és szvsz a CivCity magasan verte a Caesar4-et (mind játékmenetben, mint hangulatilag, sokkal jobban érződött rajta az ókori Róma feeling mint vetélytársán), ami elég sajnálatos ilyen pedigré mellett (a Tilted Mill újabban a SimCity frencsájzt erőszakolja, illene már átrakni a kódereket máshova és a dizájnereket elküldeni WC-t pucolni, ahoz talán jobban értenek).
Asszem ideje lenne megnéznem magamnak ezt a versenyzőt is. -
Dexantreal #4 Biztos nagyon gépigényes lesz a képek alapján :S.
De jónak ígérkezik! -
#3 A képeket nem rakta be, de aki meg akarja nézni őkett, az kattintson ide -
#2 Néhány kép az Otherworld.hu-ról:
és a hír ugyan innen:
"Nagy stratégák közül ki ne ismerné a Glory of the Roman Empire nevét? Izgalmas órákat és kellemes csalódást okozott nekünk a marketing csapdájába esett kis alkotás, mégis olyan elismerést kapott a játékos társadalomtól, hogy a fejlesztők bele is fogtak a második rész hegesztésébe.
Képeket eddig nem igazán láttunk a készülő folytatást illetően, de most ezt a részt is kipipálhatjuk... " -
#1 Most olvastam, hogy elkezdték készíteni a második részt. Az első rész nagyon jó volt, szerintem a legjob Ókori városépítős játék, sokkal jobb mint a Caesar, vagy a CivCity.