14
-
do2 #14 letöltöttem most a szinkronos verziót, előtte láttam a rendezői változatot feliratosan, de min tha annak más lett volna a vége.. vagy tévedek ? -
#13 Rohadt aXxo -
MiZo81 #12 OK, szóval nem működnek a BB tagek. Jeee, bocs. Hogy kell itt fehéren írni? -
MiZo81 #11 SPOILER ON:
Na innen ne olvassa tovább, aki még nem látta a filmet.
[color=white]
Szóval az a különbség a két verzió között, hogy az egyikben Cusack meghal, és eltemetik, a másikban pedig életben marad, és még van egy kis fless a film végén.
[/color]
SPOILER OFF -
moRtiZ #10 Nekem nagyon tetszett az 1408. A director's cut-ot láttam, mindenkinek csak javasolni tudom a megnézését, aki szereti a nem hardcore kellemes horrorfilmeket :) -
#9 Nem tetszett igazán a film, hiányzott belőle valami. Nem is annyira a "para" hanem inkább egy kcsit az értelem. Fogjuk rá hogy szódával elment.
Az alternatív befejezésről tud valaki valamit (gondolom dvd-n lesz elérhető)?
Kíváncsi lennék hogy King mikor írta a könyvet, amiből a film készült, mert sok helyen olyan szintű hasonlóságot mutatott a Silent Hill 4: The Room címet viselő játékkal hogy szinte már fájt... -
Wittgen #8 Nem tudom ki hogy van vele, de elég uncsi és érdektelen film volt ez a King-adaptáció. Mondhatni no para. -
pauly #7 -
avman #6 majd jön winnie és jól megmondja, h szignifikáns eltérést okoznak a mozilátogatók számánál a filmet letöltők... -
neoG #5 moziba melyiket adták? a rendezőit? -
kanduhr #4 Hát, mivel horror film, elég réteg műfaj itthon, ráadásul a film hónapok óta elérhető neten, nem csodálom hogy ekkora csak a nézettség.
Egyébként szerintem jóra sikerült. -
L3zl13 #3 Ha nem lenne ott az a fránya 3-as, akkor ez is szépen beleillene filmmel kapcsolatos számmisztikai elméletbe, hogy mindenhol a 13-as szám fordul elő... -
aDannyBoy #2 elég para volt a film, nekem bejött :)
-
matt taylor #1 1408 c filmet 10438an látták
ha meg cserélgetjük a nézők számokát akkor a film címét kapjuk
Vagy csak én vok ien paranoid?
Ur Isten mindenhol ezt a számot látom