14
  • do2
    letöltöttem most a szinkronos verziót, előtte láttam a rendezői változatot feliratosan, de min tha annak más lett volna a vége.. vagy tévedek ?
  • ffxi
    Rohadt aXxo
  • MiZo81
    OK, szóval nem működnek a BB tagek. Jeee, bocs. Hogy kell itt fehéren írni?
  • MiZo81
    SPOILER ON:
    Na innen ne olvassa tovább, aki még nem látta a filmet.
    [color=white]
    Szóval az a különbség a két verzió között, hogy az egyikben Cusack meghal, és eltemetik, a másikban pedig életben marad, és még van egy kis fless a film végén.
    [/color]
    SPOILER OFF
  • moRtiZ
    Nekem nagyon tetszett az 1408. A director's cut-ot láttam, mindenkinek csak javasolni tudom a megnézését, aki szereti a nem hardcore kellemes horrorfilmeket :)
  • Atisz #9
    Nem tetszett igazán a film, hiányzott belőle valami. Nem is annyira a "para" hanem inkább egy kcsit az értelem. Fogjuk rá hogy szódával elment.

Az alternatív befejezésről tud valaki valamit (gondolom dvd-n lesz elérhető)?

Kíváncsi lennék hogy King mikor írta a könyvet, amiből a film készült, mert sok helyen olyan szintű hasonlóságot mutatott a Silent Hill 4: The Room címet viselő játékkal hogy szinte már fájt...
  • Wittgen
    Nem tudom ki hogy van vele, de elég uncsi és érdektelen film volt ez a King-adaptáció. Mondhatni no para.
  • pauly
  • avman
    majd jön winnie és jól megmondja, h szignifikáns eltérést okoznak a mozilátogatók számánál a filmet letöltők...
  • neoG
    moziba melyiket adták? a rendezőit?
  • kanduhr
    Hát, mivel horror film, elég réteg műfaj itthon, ráadásul a film hónapok óta elérhető neten, nem csodálom hogy ekkora csak a nézettség.

Egyébként szerintem jóra sikerült.
  • L3zl13
    Ha nem lenne ott az a fránya 3-as, akkor ez is szépen beleillene filmmel kapcsolatos számmisztikai elméletbe, hogy mindenhol a 13-as szám fordul elő...
  • aDannyBoy
    elég para volt a film, nekem bejött :)
  • matt taylor
    1408 c filmet 10438an látták
    ha meg cserélgetjük a nézők számokát akkor a film címét kapjuk
    Vagy csak én vok ien paranoid?
    Ur Isten mindenhol ezt a számot látom