Szekeres Viktor

Itthon hasalt az 1408

A legfrissebb hazai, illetve budapesti mozis bevételi lista tanulmányozása után kiderül, hogy nálunk még mindig Ben Stiller a király, és ha borzongani akarunk, akkor nem a moziba megyünk, hanem az utcára merészkedünk ki.

Hiába Stephen King neve, hiába John Cusack, idehaza az 1408 beragadt a rajtnál és premierjének hetén mindössze 10438 nézőt érdekelt Budapesten, ami bukásnak nem mondható, de amolyan alsó középszernek már igen. Persze a többi premierfilmhez képest az 1408 még kifejezetten jól teljesített, hiszen az Ébredő sötétség című gyerekfantasy-re 6301, az Ügynökség című CIA-s filmre csak 3734 néző volt kíváncsi.


A budapesti bevételi listát továbbra is az Agyő, Nagy Ő! vezeti, második hetében is 21690 fővárosi volt kíváncsi Ben Stiller komédiázására, és az élmezőnyben, a 100 ezer néző fele tartva még mindig ott szerepel a Megy a gőzös és a Bourne-ultimátum.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • do2 #14
    letöltöttem most a szinkronos verziót, előtte láttam a rendezői változatot feliratosan, de min tha annak más lett volna a vége.. vagy tévedek ?
  • ffxi #13
    Rohadt aXxo
  • MiZo81 #12
    OK, szóval nem működnek a BB tagek. Jeee, bocs. Hogy kell itt fehéren írni?
  • MiZo81 #11
    SPOILER ON:
    Na innen ne olvassa tovább, aki még nem látta a filmet.
    [color=white]
    Szóval az a különbség a két verzió között, hogy az egyikben Cusack meghal, és eltemetik, a másikban pedig életben marad, és még van egy kis fless a film végén.
    [/color]
    SPOILER OFF
  • moRtiZ #10
    Nekem nagyon tetszett az 1408. A director's cut-ot láttam, mindenkinek csak javasolni tudom a megnézését, aki szereti a nem hardcore kellemes horrorfilmeket :)
  • Atisz #9
    Nem tetszett igazán a film, hiányzott belőle valami. Nem is annyira a "para" hanem inkább egy kcsit az értelem. Fogjuk rá hogy szódával elment.

    Az alternatív befejezésről tud valaki valamit (gondolom dvd-n lesz elérhető)?

    Kíváncsi lennék hogy King mikor írta a könyvet, amiből a film készült, mert sok helyen olyan szintű hasonlóságot mutatott a Silent Hill 4: The Room címet viselő játékkal hogy szinte már fájt...
  • Wittgen #8
    Nem tudom ki hogy van vele, de elég uncsi és érdektelen film volt ez a King-adaptáció. Mondhatni no para.
  • pauly #7
  • avman #6
    majd jön winnie és jól megmondja, h szignifikáns eltérést okoznak a mozilátogatók számánál a filmet letöltők...
  • neoG #5
    moziba melyiket adták? a rendezőit?