13
-
echo #13 :) tényleg maga a nyolvanas évek a cucc.
Egyébként nem értem, hogy miért nem A4 esben csinálják. Akkor egyrészt elférnének rendesen az ilyen nagyobb oldalformátumú doksik. másrészt meg elfektetve könyvet lehetne úgy olvasni mint a rendeset, hogy két oldal egyszerre. -
whito #12 Ez is e-paper alapú, mint a sony és egyéb konkurrenciájé.
A designert valószínűleg 1983-ban hibernálták és most olvasztották ki ezért néz ki úgy, mint ha 25 évvel ezelőtt tervezték volna. :) -
bunny #11 Mindkettő otromba, ez még csúnya is. Az én álmom egyébként egy papír vékony, wifis eink reader, rajta pár giga flash ram, érintő kijelző így gomb sem kell rá és csók. -
L3zl13 #10 A Sony cuccosa még rendben, de ez? És még drágább is.
Jó volna már valami használható e-book reader elérhető áron. -
Szefmester #9 sztem is célszerűbb lenne vmi e-paper:D -
Kobaljov #8 Hát mobil kijelzőjén én nem olvasnék el hosszabb könyvet (pl. a mostani 900 oldal), nem igazán alkalmas rá. Nagyobb kell, hogy ne legyen túl fárasztó + nagyon alacsony fogyasztású, ezért jobb az e-tinta mint a sima mobil, PDA használata. Alakulnak ezek, csak még elég drágák, de mindig így szokott kezdődni. Az össztekerhető és egyébb trükkös kijelzőkkel pedig kisebb méretre is össze lehetne csukni. -
Kobaljov #7 Ez nem e-tintás? -
HUmanEmber41st #6 Ha rámbízták volna a tervezést, akkor csináltam volna 1 A4 méretű lapot, aminek az alsó sávján van 1 kis érintőképernyős menü, meg 2 gomb, amivel lapozni tud.
A megjelenítő rész meg lenne e-tintás rendszer, ami csak új oldal kirajzolásakor fogyaszt energiát. USB interface, ami beépített memóriába tölti az olvasnivalót és kész. -
Big Bad Ryder #5 Én mobilon olvasom az ebookokat van rá egy jó kis progi, tehát sztem felesleges egy ilyen nagy és csunya dobozt magunkkal hordani -
#4 adhattak volna a designre is ha már egy inovációs terméket készetettek -
HUmanEmber41st #3 Mobipocket reader rulez foreva.....Egyaránt működik PC és PPC is, ha átmásolod az index fájlokat, még azt sem kell keresned, hol tartasz a könyvben.
Ez tényleg valami retro fíling...ronda, mint a 21.század -
#2 Hja, nem túl szép, de legalább ronda.
Zenéhez meg főleg nem fogsz ilyet hordani magaddal. -
Polemius #1 Azt hiszem, ha a '70-es évelgen készítettek volna e-book readert, így nézne ki.
Nekem kissé ormótlannak tűnik. Meg drágának is.
Minek rá ennyi gomb? Legyen minél kompaktabb, minél nagyobb a hasznos (könyv) felülete. Én még a sony verzióján is sokallom a keret méretét meg a gombok számát.