19
  • pasi29uk
    Jelentem a 2007es világvége elmaradt
  • Thrawn
    A haladási irány nem állapítható meg az üstökös csóvájának irányából. A csóvát a napszél és a Nap sugárnyomása hozza létre és mindig a Nappal ellenkező irányba mutat. Tehát ha az üstökös fejét vesszük "elejének", akkor a Naphoz közeledve "előre" halad, a Naptól távolodva "farol".
  • plamex
    Nekem valahogy a Homeless ugrott be ...
  • Zoli Zoltan
    T. Dickinsen fotóján egészen tisztán kivehető az üstökös haladási iránya.
  • irkab1rka
    Ez fékez baze :)
  • Thrawn
    Csak neked, csak most: kattints rá

Egyébként nem káka tövén csomót keresés, hanem egy pontatlanság felfedése. Ha már üstökösről van szó, akkor ne planetáris ködöt tegyenek be.
  • Lost Lont
    Áh, csak az új interplanetáris fényreklámokat tesztelik de úgy látszik még nem tökéletes mert nem tudták kiírni vele, hogy kokakóla meg mekdonálc
  • Neakardtudni
    Tényleg csak halkan jegyezd meg, hacsak nincs linket, amivel igazolni tudod, ez inkább kákán csomót keresés.
  • Thrawn
    Csak halkan jegyzem meg, hogy a főlapon a cikkre mutató link melletti fotó nem az üstököst, hanem egy szép planetáris ködöt ábrázol.
  • Delac
    körülbelül
  • neoG
    fel akarták venni a kapcsolatot, csak látták mi folyik itt, aztán begyújtották a rakétákat
  • Balu0
    No Para, a cucc elfele megy a a naptól és tőlünk. Nem az UFO-k jönnek (hanem mennek):D

Bár lehet bele volt fagyva valami idegen hajó ami szépen kiolvadt, és elposszant a reaktora :D XD
  • nothes
    Először azt hittem azért a cím, mert olyan közel jön, hogy nagyobbnak látszik majd mint a Nap.

Laza:)
  • trogi
    Egy jegyet kérnék a Gliese 581-re. Hogy-hogy nincs?
  • djukel
    Lehet csomagolni, jön a világvége.
  • Tetsuo
    meg a nemetek, osztrakok, amcsik, ausztralok..
  • neoG
    a japók nemhiába tolják földalatti bunkerekbe a gépeiket
  • Requiem88
    én tudom: jönnek az ufo-k és leigázzák a földet
  • Polemius
    "Azt senki sem tudja miért tört ki az üstökös"

bekapcsolták a hajtóműveket? :D