19
-
pasi29uk #19 Jelentem a 2007es világvége elmaradt -
Thrawn #18 A haladási irány nem állapítható meg az üstökös csóvájának irányából. A csóvát a napszél és a Nap sugárnyomása hozza létre és mindig a Nappal ellenkező irányba mutat. Tehát ha az üstökös fejét vesszük "elejének", akkor a Naphoz közeledve "előre" halad, a Naptól távolodva "farol". -
plamex #17 Nekem valahogy a Homeless ugrott be ... -
Zoli Zoltan #16 T. Dickinsen fotóján egészen tisztán kivehető az üstökös haladási iránya. -
irkab1rka #15 Ez fékez baze :) -
Thrawn #14 Csak neked, csak most: kattints rá
Egyébként nem káka tövén csomót keresés, hanem egy pontatlanság felfedése. Ha már üstökösről van szó, akkor ne planetáris ködöt tegyenek be. -
#13 Áh, csak az új interplanetáris fényreklámokat tesztelik de úgy látszik még nem tökéletes mert nem tudták kiírni vele, hogy kokakóla meg mekdonálc -
Neakardtudni #12 Tényleg csak halkan jegyezd meg, hacsak nincs linket, amivel igazolni tudod, ez inkább kákán csomót keresés. -
Thrawn #11 Csak halkan jegyzem meg, hogy a főlapon a cikkre mutató link melletti fotó nem az üstököst, hanem egy szép planetáris ködöt ábrázol. -
Delac #10 körülbelül -
neoG #9 fel akarták venni a kapcsolatot, csak látták mi folyik itt, aztán begyújtották a rakétákat -
Balu0 #8 No Para, a cucc elfele megy a a naptól és tőlünk. Nem az UFO-k jönnek (hanem mennek):D
Bár lehet bele volt fagyva valami idegen hajó ami szépen kiolvadt, és elposszant a reaktora :D XD -
#7 Először azt hittem azért a cím, mert olyan közel jön, hogy nagyobbnak látszik majd mint a Nap.
Laza:) -
trogi #6 Egy jegyet kérnék a Gliese 581-re. Hogy-hogy nincs? -
djukel #5 Lehet csomagolni, jön a világvége. -
#4 meg a nemetek, osztrakok, amcsik, ausztralok.. -
neoG #3 a japók nemhiába tolják földalatti bunkerekbe a gépeiket -
#2 én tudom: jönnek az ufo-k és leigázzák a földet -
Polemius #1 "Azt senki sem tudja miért tört ki az üstökös"
bekapcsolták a hajtóműveket? :D