A Holmes üstökös a Napnál is nagyobb

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jelentem a 2007es világvége elmaradt <#vigyor2>

286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>

A haladási irány nem állapítható meg az üstökös csóvájának irányából. A csóvát a napszél és a Nap sugárnyomása hozza létre és mindig a Nappal ellenkezõ irányba mutat. Tehát ha az üstökös fejét vesszük "elejének", akkor a Naphoz közeledve "elõre" halad, a Naptól távolodva "farol".
Nekem valahogy a Homeless ugrott be ... <#hehe>

T. Dickinsen fotóján egészen tisztán kivehetõ az üstökös haladási iránya.<#wow1>
Ez fékez baze 😊

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

Csak neked, csak most: kattints rá

Egyébként nem káka tövén csomót keresés, hanem egy pontatlanság felfedése. Ha már üstökösrõl van szó, akkor ne planetáris ködöt tegyenek be.
Lost Lont
Áh, csak az új interplanetáris fényreklámokat tesztelik <#vigyor3> de úgy látszik még nem tökéletes mert nem tudták kiírni vele, hogy kokakóla meg mekdonálc

Windows 7 & openSUSE 11.4 @ 64-bites kenyérpirító.

Tényleg csak halkan jegyezd meg, hacsak nincs linket, amivel igazolni tudod, ez inkább kákán csomót keresés.

\"Az, aki valamely szabadságjogot felad egy kicsivel nagyobb biztonság érdekében az egyiket sem érdemli meg.\" (Benjamin Franklin-nak tulajdonított mondás)

Csak halkan jegyzem meg, hogy a fõlapon a cikkre mutató link melletti fotó nem az üstököst, hanem egy szép planetáris ködöt ábrázol.<#nyes>
körülbelül

fel akarták venni a kapcsolatot, csak látták mi folyik itt, aztán begyújtották a rakétákat

No Para, a cucc elfele megy a a naptól és tõlünk. Nem az UFO-k jönnek (hanem mennek)😄

Bár lehet bele volt fagyva valami idegen hajó ami szépen kiolvadt, és elposszant a reaktora 😄 XD

Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!

nothes
Elõször azt hittem azért a cím, mert olyan közel jön, hogy nagyobbnak látszik majd mint a Nap.

Laza😊

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

Egy jegyet kérnék a Gliese 581-re. Hogy-hogy nincs? <#vigyor3>

Hattyú? Hol?

Lehet csomagolni, jön a világvége.
Tetsuo
meg a nemetek, osztrakok, amcsik, ausztralok..<#nezze>

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

a japók nemhiába tolják földalatti bunkerekbe a gépeiket<#nezze>

Requiem88
én tudom: jönnek az ufo-k és leigázzák a földet <#nyes>

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

"Azt senki sem tudja miért tört ki az üstökös"

bekapcsolták a hajtómûveket? 😄

Minden jog fenntartva!