Itthon 3D-ben a Beowulf
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azert ez nem volt mindig igy, csak miota tulzottan lefogyott. Volt neki feneke meg csipoje is rendesen, de sajnos ezek mar a multe...
Azert remelem meghizik me'g valamikor...
Azert remelem meghizik me'g valamikor...
Rádásul nem is valami formás, van két jó melle meg egy kurvajó arca és csá, feneke lapos, csipõje nincs, karjai eresek, szal egyálatlán nem az a full formás nõ (persze attól még elfogadnám hétvégére)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Hat marpedig ilyen formas nem sok van. Persze most mar sajnos tenyleg szornyen nez ki. 😞(
Megint ilyen trutyit vesznek elõ "fantasy" címszó alatt, hát nc...
Nem hiszem el hogy Angelina Jolie-n kívûl nincs jó nõ Hollywood-ban, én személy szerint már unom.
Nem hiszem el hogy Angelina Jolie-n kívûl nincs jó nõ Hollywood-ban, én személy szerint már unom.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ez is ilyen nesze semmi fogd meg jól hír. Ha nem a szemüveges módszer, akkor micsoda, mit jelent az, hogy az IMAX még arrébb van, meg ilyenek. Áh, mindegy. <#wow1>#wow1>
\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"
Én csak azt nem értem, miért kell egy ilyen filmet animációzni?
A Final Fantasy-ben tudtommal (lehet, h tévedek) nem létezõ szereplõk "játszottak", de húsvér színészeket leanimálni szvsz marhaság.
A Final Fantasy-ben tudtommal (lehet, h tévedek) nem létezõ szereplõk "játszottak", de húsvér színészeket leanimálni szvsz marhaság.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
itt hol istenítik?😮
Nem t'om, mit kell itt isteníteni a kivitelezést, mikor a Final Fantasy már megmutatta jó õár évvel ezelõtt, hogyan is kell csinálni ezt...
MOndjuk ha jobban meggondolom. 😄 A fõbb részeiben már úgy is biztos van szilikon az meg tartja a formáját. 😄
Csak sajna mostmár szálka. 😞