11
-
KoS #11 Azert ez nem volt mindig igy, csak miota tulzottan lefogyott. Volt neki feneke meg csipoje is rendesen, de sajnos ezek mar a multe...
Azert remelem meghizik me'g valamikor... -
#10 Rádásul nem is valami formás, van két jó melle meg egy kurvajó arca és csá, feneke lapos, csipője nincs, karjai eresek, szal egyálatlán nem az a full formás nő (persze attól még elfogadnám hétvégére) -
KoS #9 Hat marpedig ilyen formas nem sok van. Persze most mar sajnos tenyleg szornyen nez ki. :(( -
#8 Megint ilyen trutyit vesznek elő "fantasy" címszó alatt, hát nc...
Nem hiszem el hogy Angelina Jolie-n kívűl nincs jó nő Hollywood-ban, én személy szerint már unom. -
#7 Ez is ilyen nesze semmi fogd meg jól hír. Ha nem a szemüveges módszer, akkor micsoda, mit jelent az, hogy az IMAX még arrébb van, meg ilyenek. Áh, mindegy. -
#6 Én csak azt nem értem, miért kell egy ilyen filmet animációzni?
A Final Fantasy-ben tudtommal (lehet, h tévedek) nem létező szereplők "játszottak", de húsvér színészeket leanimálni szvsz marhaság. -
Loverman #5 itt hol istenítik?:O -
Wittgen #4 Nem t'om, mit kell itt isteníteni a kivitelezést, mikor a Final Fantasy már megmutatta jó őár évvel ezelőtt, hogyan is kell csinálni ezt... -
Yoshimitsu #3 MOndjuk ha jobban meggondolom. :D A főbb részeiben már úgy is biztos van szilikon az meg tartja a formáját. :D -
Yoshimitsu #2 Csak sajna mostmár szálka. :(
-
#1 ...az efféle, mondhatni színészeket teljes valójukban ábrázoló animáció mennyire felel meg az ízlésének.
Háááát? Angelina Jolie teljes valójában történő ábrázolása , mit ne mondjak, találkozik mocskos ízlésemmel . . .