Szekeres Viktor

Itthon 3D-ben a Beowulf

Az angolszász mitológiára építkező Beowulf-sztori minden bizonnyal az évvége egyik legérdekesebb filmes csemegéje lesz és idehaza sem csak szimpla moziélményt kell átélnünk, hiszen a kiválasztott nézők 3D-ben is élvezhetik Robert Zemeckis animációs filmjét.

Az előzeteseket minden bizonnyal már látta az, akit érdekel a film és elcsodálkozhatott az animáció milyenségén - valamint eldönthette, hogy az efféle, mondhatni színészeket teljes valójukban ábrázoló animáció mennyire felel meg az ízlésének.


A Beowulf Amerikában pénteken mutatkozott be a mozikban, majdnem 10 millió dolláros nyitónapi bevételt produkálva, és a Roger Avary, valamint Neil Gaiman által szkriptelt film idehaza Beowulf - Legendák lovagja címmel november 29-től lesz látható. Ráadásul a budapesti Palace Westend moziban 3D-s technológiával mutatják (nem a piros-zöld szemüvegessel) be a filmet.

Az élmény, természetesen nem IMAX-szerű lesz (az Aréna Centerbeli IMAX mozi elkészülte még arrébb van), de az ígéretek szerint elkápráztatja a nézőket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • KoS #11
    Azert ez nem volt mindig igy, csak miota tulzottan lefogyott. Volt neki feneke meg csipoje is rendesen, de sajnos ezek mar a multe...
    Azert remelem meghizik me'g valamikor...
  • Blasta #10
    Rádásul nem is valami formás, van két jó melle meg egy kurvajó arca és csá, feneke lapos, csipője nincs, karjai eresek, szal egyálatlán nem az a full formás nő (persze attól még elfogadnám hétvégére)
  • KoS #9
    Hat marpedig ilyen formas nem sok van. Persze most mar sajnos tenyleg szornyen nez ki. :((
  • Atisz #8
    Megint ilyen trutyit vesznek elő "fantasy" címszó alatt, hát nc...

    Nem hiszem el hogy Angelina Jolie-n kívűl nincs jó nő Hollywood-ban, én személy szerint már unom.
  • Toughtful #7
    Ez is ilyen nesze semmi fogd meg jól hír. Ha nem a szemüveges módszer, akkor micsoda, mit jelent az, hogy az IMAX még arrébb van, meg ilyenek. Áh, mindegy.
  • Blasta #6
    Én csak azt nem értem, miért kell egy ilyen filmet animációzni?
    A Final Fantasy-ben tudtommal (lehet, h tévedek) nem létező szereplők "játszottak", de húsvér színészeket leanimálni szvsz marhaság.
  • Loverman #5
    itt hol istenítik?:O
  • Wittgen #4
    Nem t'om, mit kell itt isteníteni a kivitelezést, mikor a Final Fantasy már megmutatta jó őár évvel ezelőtt, hogyan is kell csinálni ezt...
  • Yoshimitsu #3
    MOndjuk ha jobban meggondolom. :D A főbb részeiben már úgy is biztos van szilikon az meg tartja a formáját. :D
  • Yoshimitsu #2
    Csak sajna mostmár szálka. :(